Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני עומד לכתוב עכשיו בטח לא יהיה חדש לרובכם, אבל אני עדיין חושב שזה מעניין (או יותר נכון -משעשע) מספיק בשביל לפתוח עבורו שרשור.

אני יושב כעת מול מחירון מפורט של דגמי אודי חדשים. יש פירוט ארוך מאוד של רשימת התוספות האפשריות לכל דגם, כולל למשל תוספת בלמים קרמיים ל-RS6 (מכונית של 880 אלף שקלים) במחיר של 107 אלף שקלים. אבל אני רוצה להתמקד ב-A8 דווקא:

ה-A8 מתחילה מ-542 אלף שקלים ועד 735 אלף שקלים לדגמים הבסיסיים.

דוגמאות לתוספות: וו גרירה נשלף ב-12 אלף. בקרת שיוט ושמירת מרחק ב-28 אלף. מערכת B&O עם 14 רמקולים - 80 אלף. ריפודי עור מיוחדים - 68 אלף. מפתח חכם עם זכרון לטביעת אצבע - 20 אלף. טלוויזיה - 14 אלף. שלט רחוק עם מערכת השהייה למזגן - 11 אלף. חישוקי 12 זרועות בגודל 19 אינץ' - 40 אלף... להמשיך?

מי שירצה להוסיף אוורור למושבים הקדמיים, למשל, ישלם 26 אלף שקלים. אוורור ועיסוי לקדמיים? 32 אלף.

אם תרצו חבילה של עיסוי למושבים הקדמיים והאחוריים תשלמו 27 אלף שקלים, ואם תרצו חבילה של אוורור למושבים הקדמיים והאחוריים (כולל בקרת אקלים עם 4 אזורים וחימום למושבים האחוריים) תשלמו 95 אלף שקלים.

תוכלו לקבל גם את שתי החבילות האחרונות ביחד תמורת 107 אלף שקלים - שווה!

אגב, גם לדגם ה-W12 המפואר ביותר, מכונית של 1057000 שקלים, אפשר להוסיף את כל התוספות הללו. רק שם האוורור לקדמיים יעלה רק 10 אלף שקלים, אוורור ועיסוי לקדמיים רק 15 אלף, עיסוי לקדמיים והאחוריים רק 12 אלף ואוורור לקדמיים והאחוריים במחיר מציאה של 56 אלף שקלים בלבד (כולל חבילת מושבים אחוריים נפרדים).

מקווה שנהנתם :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אמרו בטופ גיר בזמנו על BMW? - "הרכב מגיע עם כל מה שאתם רואים בפנים- אוויר. מעבר לזה, תצטרכו לשלם תוספת."

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שמצחיק זה, שכל התוספות האלה אחרי שלוש שנים לא שוות כלום ואף אחד לא ישלם שקל "מעל מחירון"

יש פשוט אנשים מפוצצים בכסף בישראל שכנראה 100,000 ש"ח בשבילם זה בוטנים.

STI 2004

פורסם

אני חושב שאתה שוכח שבפועל המחירים שונים לגמרי ממחירי מחירון, במיוחד בקבוצת המכוניות שנמכרות במחירים האלו.

פורסם

כל קשר בין מחיר המחירון של הרכב ו/או מחיר המחירון של התוספות שלו, למה שהלקוח משלם בפועל - מקרי בהחלט. (מנסיון אישי בן שבוע :D).

וזה לא רק באודי, כנ"ל על מרצדס וBMW. המחירון משקף מציאות רק אצל טויוטה. אהה.. לקסוס :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בשביל שכולנו נהנה קצת מהמחירים האלה פקיד השומה צריך לעמוד ביציאה מהסוכנות.

מה הפיל את אל קאפונה ?

למי שקונה בעיירה שלנו בה מגיעים עם R8 בדיוק בדקה שמגיעים עם סוסיתא קוביה , בסכומים כאלה , הכסף בא קל מדי.

מנתחי מוח לא כל כך טפשים וגם לא מדעני גרעין. לאלה מספיק כאן קאמרי וחבריו.

פורסם
מה שמצחיק זה, שכל התוספות האלה אחרי שלוש שנים לא שוות כלום ואף אחד לא ישלם שקל "מעל מחירון"

יש פשוט אנשים מפוצצים בכסף בישראל שכנראה 100,000 ש"ח בשבילם זה בוטנים.

באמת נראה לך שמישהו ימכור רק עם תוספות ב100 אלף במחיר מחירון? איפה אתה חי? אתה יודע בכלל מה זה ה"מחירון" הזה? :)

ברור לי שאני הייתי משלם על תוספות וברור לי שאני אבקש על תוספות. ברגע שהחלטת כמה אחוז הרכב הפסיד, אתה יכול להוריד את אותו אחוז המחיר של התוספות לשכלל את המחיר המובקש. נראה לי הגיוני.

בקשר למחירון..

מה שמעניין זה כמה כל תוספת כזאת עולה למשל בגרמניה כדי לדעת את ההפרש מהארץ.

הרי זה כבר לא מיסוי על רכבים וכל הרווח הולך ליבואן, לא?

פורסם

לפחות התוספת עבור מערכת שמע יוקרתית היא באנגליה 5 אלף פאונד מה שבתרגום לשקלים יוצא +-40.000 ש"ח.

כאן צ'מפיון רוצים 80.000 ש"ח אז לפחות 40.000 ש"ח הוכלים רווח נקי לכיסו של היבואן.

מצד שני אבור אדם שרוכש A8 W12 80 אלף לכאן או לכאן לא באמת משנה לו משהו,כך שזה לא אמור להביא הרבה הבדל זה סתם דרך של היבואן להרוויח עוד ולתמחר יותר טוב.

הנה מבחן של פיפט גיר לאותה מערכת שמעhttp://www.youtube.com/watch?v=esk8OFx7QFw

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

עדיין אני מניח שאפשר לבנות דברים יותר טובים ב40 אלף.

מה שכן, אני אוהד של תוספות מקוריות ולכן באותו מחיר הייתי לוקח את B&O.

(אני לא לקחתי את התוספת של BOSE ב8000 שקל. המערכת המקורית לא רעה בכלל)

פורסם

אודי שעולה למעלה ממליון שקלים ויש עוד אפשרות לתוספות?! טוב שאין אופציה לחלונות חשמל ב-30K ש"ח.

בסדרה 7 החדשה לדוגמא, חבילת ריפודי עור נאפה עולה כ-35K ש"ח. לפרות של אודי מסתבר, יש ערך גבוה יותר :)

פורסם

וזה לא רק באודי, כנ"ל על מרצדס וBMW. המחירון משקף מציאות רק אצל טויוטה. אהה.. לקסוס :)

אני שמח לראות שבסקודה אהה ... אודי המחירון גמיש... :lol:

• תוכן חדש...