Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל קשר בין מחיר המחירון של הרכב ו/או מחיר המחירון של התוספות שלו, למה שהלקוח משלם בפועל - מקרי בהחלט. (מנסיון אישי בן שבוע :D).

ברור לך שאתה לא יכול להטיל כזאת פצצה מבלי לתת הסברים, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה זה ברור - חובה עליו עכשיו! :p

ולמה בלמים קרמיים כל כך יקר? זכור לי מפרק של טופגיר (מתי שהם התחרו במכוניות אסטון,פורשה,וBMW) שבלמים קרמיים לפורשה עולים 5000פאונד (בסביבות 33000ש"ח).

אז איך הגיעו לעזאזל ל107000??? :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני תמיד הייתי בטוח שגם על תוספות יש מיסוי בדומה לרכב (מאחר והתוספות באות עם הרכב מחו"ל), ככה שהיבואן לאו דווקא עושה ימבה כסף.. (לפחות לא על התוספות)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בלמים קרמיים הם אדומים שרואים דרך הג'אנט ? אם לא, בשביל מה צריך אותם ?

ומה התוספת לנהג שמסוגל להוציא מהאוטו חצי מהיכולת בגרמניה , + הסבר לקונה איך עושים את זה כאן, בע"פ ורצוי בשפה פשוטה וקלה ?

פורסם

אדום דרך הג'אנט ? אתה מתכוון לקליפר אני מניח..

בכלל לא.

בלמים קרמיים עשויים מחומרים מרוכבים אקזוטיים (סוג של סיבי פחם מעורבים) המעניקים לרכב יכולות בלימה טובות עשרות מונים מבלמים רגילים המעניקים יתרון על המסלול. ניתן לבלום מאוחר יותר לפני סיבוב, מכאן שהרכב נמצא במהירות גבוה יותר יותר זמן ממכוניות אחרות.

"סימן ההיכר" על המסלול של הבלמים המדהימים הללו הוא העובדה שהם נהיים אדומים לגמרי מרוב חום אך הם עמידים בזה.

להכין נייר טואלט לתמונות הבאות (פרארי FXX)-

3_6.jpg

ferrari_fxx_full_of_win_01.jpg

פורסם

לדעתי פשוט מדובר בהזמנה מיוחדת של הרכב, הרי את כל התוספות הנ"ל מרכיבים בגרמניה.

אין ספק שהמחירים ממש מוגזמים, ככה זה שמדובר באלפיון העליון וכיוב', פשוט מנצלים אותם.

Polo 2012

פורסם
בלמים קרמיים הם אדומים שרואים דרך הג'אנט ? אם לא, בשביל מה צריך אותם ?

ומה התוספת לנהג שמסוגל להוציא מהאוטו חצי מהיכולת בגרמניה , + הסבר לקונה איך עושים את זה כאן, בע"פ ורצוי בשפה פשוטה וקלה ?

לא אדומים, צהובים

פורסם

לא מוסיף שום דבר, כנראה שאם יש לי מספיק כסף לרכב של 800 א"ש בארץ, אז סביר להניח שלפחות את רוב ימות השנה אני לא מבלה בארץ, אז בסכום הזה קונה לי RS6 סטיישן \ M5 במדינה שבה אני מבלה את שאר ימות השנה, ופה בארץ מסתפק באיזו אמריקאית ממוצעת (לקסוס?)

אבי.

פורסם

חארטה, מזמינים הכל ב-EBAY ברבע מחיר אח"כ :lol:

המחירון "הרישמי" של התוספות האלו כמו גם המחירון של הרכב הללו שווה לתחת.

מי שנכנס לקנות רכב ברמה כזאת (ואפילו פחותה) רואה איך הכל משתנה מול העיניים.

ומי שאמר שהוא ישלם מעל המחירון על תוספות.

תבדוק כמה מבקשים היום על A8 יד 2, תראה שלא רק שזה לא מחירון + תוספות, זה אפילו מתחת למחירון בלי התוספות.

• תוכן חדש...