Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש הייתי בהילטון מלכת שבא באילת - בקבוק מי עדן עולה שם 14 שקל:? הם פשוט יודעים שלאנשים שנמצאים שם יש כסף אז למה לא להרוויח כפול מכפול? זה שקונה אוטו ומוסיף לו דברים ב200 אלף שקל זה אותו אחד שישלם 14 שקל על בקבוק מים בלי למצמץ.. לא חסרים אנשים שהכסף אצלהם גדל על העצים או משהו..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מוסיף שום דבר, כנראה שאם יש לי מספיק כסף לרכב של 800 א"ש בארץ, אז סביר להניח שלפחות את רוב ימות השנה אני לא מבלה בארץ, אז בסכום הזה קונה לי RS6 סטיישן \ M5 במדינה שבה אני מבלה את שאר ימות השנה, ופה בארץ מסתפק באיזו אמריקאית ממוצעת (לקסוס?)

אבי.

מקווה שהיית ציני... :)

פורסם

עכשיו דוד שלי הזמין את האאודי Q5, הוא סרק את הקבלה ושלח לי.

ריפודי עור 26 (!) אלף שקל לכל הרכב, משענת יד מעור 2500 שקל, הג'אנט 19 5 צלעות היה זול דווקא יחסית 6 אלף שקל.

גג פנורמי היה גם יקר אם אני לא טועה

פורסם
מה שמצחיק זה, שכל התוספות האלה אחרי שלוש שנים לא שוות כלום ואף אחד לא ישלם שקל "מעל מחירון"

יש פשוט אנשים מפוצצים בכסף בישראל שכנראה 100,000 ש"ח בשבילם זה בוטנים.

זה בסדר, אף אחד לא משלם את המחירים האלו.

המספרים האלו נועדו רק כדי לנפח את סכום הרכב עם התוספות כדי שיהיה מאיפה לחתוך אחרי זה את ההנחה.

ולבחור עם ה-Q5 של דוד שלו, בטח כתוב ליד כל תוספת כמה היא עולה...ובשורה למטה יש X אחוזי הנחה על המחיר הכללי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

Guest ספורטמוטורי
פורסם
מה שמצחיק זה, שכל התוספות האלה אחרי שלוש שנים לא שוות כלום ואף אחד לא ישלם שקל "מעל מחירון"

יש פשוט אנשים מפוצצים בכסף בישראל שכנראה 100,000 ש"ח בשבילם זה בוטנים.

תאמין לי שאכן יש כאלה

אני מכיר אחד מהצפון לא רוצה לפרט מי בדיוק,הוא חבר של חבר טוב שלנו.

התלבט כל כך באם לקנות R8 או CL500

בסוף הלך על CL500 והוסיף לאוטו את כל התוספות של הAMG כול הכל מפסים סמלים ג'נטים וכו....

מה הסיבה שלא קנה AMG,גם כך האוטו די מהיר הAMG קצת מוזם ורוצה לנסות שלא לאבד את הרשיון :?(זה מה שהוא אמר

פורסם

כמו ש- BMW מוזילים דגמים שונים בעשרות רבות של K ש"ח, כך גם אאודי.

למשל, את ה- A3 1.8T ספורטבק - רכב מהמם לדעתי, מאובזרת למשעי, יכולתי לקבל במחיר מאוד מאוד קרוב לזה של ה- גולף 160.

ובכ"ז בחרתי בגולף, בגלל השימושיות (ISOFIX, סאן רוף נורמאלי) והבטיחות (כוכב אחד יותר משום מה, וכמובן ציון של 97%).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אכן מוכר.

האודי A8 בכל מקרה רכב מעולה אני מאוד אוהב אותו ומעדיף אותו על סידרה 7 /S קלאס.

ניידות משטרה סמויות בגרמניה נוסעות על אאודי A8 .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
ניידות משטרה סמויות בגרמניה נוסעות על אאודי A8 .

קשה לי מאוד להאמין, לרוב זה פאסאט או סדרה 5 או אופל או E קלאס.

אולי המפכ"לים שלהם נוסעים באודי אבל אני בספק אם שוטרים סמויים יסעו על A8 אשמח אם תוכיח לי את זה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

יודע את זה מנסיון...נסענו בכביש מהיר בדרך למינכן , פתאום ללא שום סיבה 3 שוטרים עם A8 עוקפים אותנו ומסמנים לנו לעצור בצד , התחילו לחטט לנו ברכב (השכור) בדקו דרכונים ובסוף נסעו.

אפילו עשיתי איתם תמונה למזכרת....

חוץ 9.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
יודע את זה מנסיון...נסענו בכביש מהיר בדרך למינכן , פתאום ללא שום סיבה 3 שוטרים עם A8 עוקפים אותנו ומסמנים לנו לעצור בצד , התחילו לחטט לנו ברכב (השכור) בדקו דרכונים ובסוף נסעו

מעניין ביותר,חבל אצלינו אין כאלה:( בטח יותר כיף לעבוד באודי מאשר בלנטיס או אוקטביה

פורסם

אכן A6 מהדגם הישן ^ :-)

ובכל אופן זה לא משנה הרכב הזה מדהים!

עיצוב נאה ובו זמנית לא מוחצן מדי, כנל עיצוב פנים ייחודי בלי כל השטויות האלה של מרצדס-BMW,

כמו ידית הילוכים "אמריקאית" והעיצובי פנים הדומים (אני לא מתייחס ל7 החדשה ).

ללא ספק בשבילי A8 מצויידת ב4.2 (אפשר להתפשר גם על 3.7 ) עם מתלי אוויר ומערכת משובחת .

תודה. 8)

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא כל האנשים שקונים רכב במחיר כזה הם כאלה שיבזבזו 14 שקל על בקבוק מים.

אני לא חושב גם שמי שקונה רכב כזה יטרח למכור את הרכב בעצמו. הוא או שיעשה טרייד אין או שימכור לאיזה סוחר רכב.

התוספות אכן יקרות אך כמו שנאמר פה, אחרי זה היבואן פשוט עושה 'הנחה'.

פורסם

יש גם כאלה שאומרים שרוב אותם אנשים שרוכשים לעצמם מכוניות שכאלה הגעיו לאן שהגעיו גם בזכות העובדה שהם יודעים לספור כסף ולא לזרוק אותו סתם כמו לבקבוק מים ב14 שקל.

לכן באמת הם קונים מכוניות כאלה אחרי "הנחה"

• תוכן חדש...