Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט איזה אותו לבחור מהליסינג.

קבוצת רישוי 4

עד היום הייתה לנו פיג'ו 407 שפשוט אני נמס כשאני רואה את האוטו הזה

כמה אושר והנאה הוא גרם לנו.

אוטו מצויין.

לצערי הרב עשינו תאונה איתו.. והתבקשנו לבחור רכב חדש בקבוצת רישוי 4.

איך המאליבו החדשה?

מה אתם אומרים?

פורסם

אני מתלבט.

המאליבו נכנסה רק עכשיו לשוק.

שמעתי עליה דברים טובים בגלל זה אני מתייעץ כאן בפורום.

שאלה נוספת אילו שיפורים יש בפג'ו 407 שנת 2009 לעומת ה2007?

פורסם

המאליבו חזקה יותר ולדעתי מרווחת יותר.

הפג'ו נוחה כי היא..פג'ו.

אני הייתי לוקח את המאליבו

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

דווקא על 407 יש מלא תלונות שהם איבדו את הנוחות.

אבל פותח שירשור בטח מכיר את זה ממקור ראשון ולא צריך שאף אחד יספר לו.

מאליבו מתומחרת יקר בליסינג כך שיש מצב שלא יתנו לך אותה.

הגה שלה ענק כמו באוטובוס. לדעתי נורא.

אם כן מאפשרים לך אותה - אז לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן.

כי אתה יכול לגלות שם איזה פאק שלא תוכל לחיות איתו אחר כך (כיסה לא נוח למשל, רכות או נוקשות מוגזמת וכו').

מונדיאו החדשה ד"א מצוינת ומאוד מוצלחת - לטעמי קצת רכה מדי (אבל זה מצד שני תורם לנסיעה נוחה), יחידת כוח זריזה וממש לא חלשה בשבילה (אם כי בהעברות משקל ובלימות מרגישים שזה לוויתן :lol:)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ה407 עברה מתיחת פנים קלה בדגם 2009 כמו כל רכב קצת עיצוב קצת איבזור קצת שיחקו עם המתלים.ה407 עדיפה בהרבה על המאליבו מבחינת איכות והתנהגות כביש היא עדיפה ב5 דרגות על המאליבו הרופסת למרות שהמנוע של המאליבו חזק יותר הוא מיושן מאד עם שסתומים עיליים{עבר מהעולם לפני בערך 30 שנה} עם אופן פעולה מחוספס ורועש.כל התחושה בנהיגה/נסיעה הרבה יותר טובה ב407.

פורסם

למאליבו יש כיסאות אמריקאיים שלא מתאימים לכל אחד. ההגה לא מתקשר אבל יחידת הכוח מעולה ומאוד חסכונית (אם זה משנה לך).

אני ממליץ על סיבוב בשתיהן ואז לבחור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ה407 עברה מתיחת פנים קלה בדגם 2009 כמו כל רכב קצת עיצוב קצת איבזור קצת שיחקו עם המתלים.ה407 עדיפה בהרבה על המאליבו מבחינת איכות והתנהגות כביש היא עדיפה ב5 דרגות על המאליבו הרופסת למרות שהמנוע של המאליבו חזק יותר הוא מיושן מאד עם שסתומים עיליים{עבר מהעולם לפני בערך 30 שנה} עם אופן פעולה מחוספס ורועש.כל התחושה בנהיגה/נסיעה הרבה יותר טובה ב407.

תתפלא האמריקאים מכרו עד 1007 מכוניות עם OHV

למאליבו הנ"ל יש DOHC.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אם אפשר, קח מונדאו. עדיפה משמעותית על שתיהן (אבל קח 5 דלתות או סטיישן, הסדאן נורא מגושמת).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המאליבו שונה מאוד מה407.

נהגתי על אחת כרכב חלופי למשך שבוע. אחרי שבוע נשברתי והחלפתי לרכב אחר. לטעמי האישי היא פשוט רכב מסוכן. המון כח ללא שום גיבוי מהשילדה, בלמים ספוגיים והגה מת לחלוטין.

ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן עליה לפני שתחליט.

מצטרף להמלצה על המונדאו.

פורסם

יש את האימרה "על טעם וריח, אין מה להתווכח"

לכן נסיעת מבחן תגרום לך לטעום ולהריח את הרכב וכך תדע אם את אוהב אותו או לא.

פורסם

שאלה נוספת אילו שיפורים יש בפג'ו 407 שנת 2009 לעומת ה2007?

למעט גרסת תוכנה חדשה שהושקה ממש בתקופה האחרונה עבור מנועי 2 ליטר (מודל 2006 ומעלה עם תזמון שסתומים משתנה) ותיבת הילוכים אוטומטית (כמובן), בה תגובת המנוע משמעותית יותר נמרצת וללא השהייה בתחילת נסיעה, אין הבדלים קריטיים בין המודלים.

אגב, ב 2007 קיבלו הרכבים שנתיים אחריות של היצרן ואילו מ-2008 יש 3 שנות אחריות יצרן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...