Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שני מידים שהוצאו ממערכת ביתית ,הם נשמעים מעולה,והם 4 אום האם אפשר להשתמש בהם במערכת ברכב?

תמונות מצורפות.

DSC00599.jpg

DSC00600.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלום אריק,

לפי דעתי אם אהבת אותם אין שום סיבה שלא תשתמש בהם ברכב.

תצטרך להתחשב בכל מיני פרמטרים. לדוגמא:

נפח התיבה שבה הם ניגנו בבית, תחום התדרים שאותם הם נגנו וכו...

תצטרך כמובן גם לשמור עליהם יתר המידה מפני לחות\רטיבות.

יש לציין שאני לא הכי בטוח במה שרשמתי ושבנוסף לכל, תצטרך לחכות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני :lol:.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אם באמת אתה אוהב את הרמקולים האלה - אין שום סיבה שלא תנסה אותם ברכב אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהם עלולים להשמע אחרת לגמרי בתוך סביבת רכב, יכול להיות לטובה יכול להיות לרעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה ההספק שלהם? אולי הם יהיו חלשים מידי לרכב... אני יודע שיש לי רמקולים של 10W שנשמעים מצויין בבית בווליום מכובד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האמת,אין לי מושג.

גם אין לי איפה לבדוק,הבדיקה הכי טובה תיהיה ברכב.

יכול להיות מצב שהם צריכים פורט?

כי הם הגיעו בסוג של תיבה קטנה עם פורט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מצב שחום ושמש יגמרו אותם מהר מאוד - הם הרי לא תוכננו לעמוד בתנאים קיצוניים של 70-80 מעלות (בתוך רכב חונה בשמש).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ולעשות הפוך אפשרי.?

לחבר רמקולים או סט קומפוננט למערכת בבית.?רסיבר או מגבר.?או אפילו סתם מערכת של אייוה.?

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אפשר.

אתה צריך לדאוג לקרוס נכון ותיבה.

וזה ממש לא פשוט אם רוצים לקבל תוצאה טובה ומאוזנת.

חוץ מזה זה יכול להיות לא כלכי - יחידות די טובות של מורל (מיד וטוויטר) יעלו ביחד סביב 1000 ש"ח לסט.

ביחידות לרכב במחירים כאלו אתה קונה דברים די פשוטים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...