Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אע"פ שהנושא די טחון, אני מוצא את עצמי נדרש לתשובות משום שאינני מכיר את האופציות העומדות לרשותי בשוק והייתי שמח לשמוע ממביני דבר כיצד לענות על הצרכים באופן אופטימלי במסגרת המגבלות.

בחברה בה אני עובד מתעתדים לרכוש עבורי רכב מקבוצה 2.

יש לי יכולת מסויימת להשפיע על בחירת הדגם. (מסיבות מורכבות מכדי להסביר, זה לא רכב ליסינג כאמור)

הצרכים שלי:

רכב שיוכל לאכלס משפחה גדולה (אם יש ששה מקומות -בשביל הג'וניור הנוסף שבדרך- מה טוב).

מרווח ככל האפשר במגבלות הברורות.

בטיחות.

ביצועים: רצוי שלא יהיה עגלה. למרות שאני מוכן להתפשר מאוד לטובת הסעיפים הרשומים מעלה, זה יכול להביא אותי לתסכול ממשי (רוכב אופנועים ספורטיבי ונוהג.. אהההממ... "חזק" בואו נגיד). יכולת של אקסטרא כח מנוע \ אחיזה וכדומה כמובן בעלי ערך בטיחותי בהתאם.

רצוי משהו אמין משום שהרכב ירכש ע"י החברה.

תודה מראש על הסיוע והייעוץ.

פורסם

רכב בקבוצה 2 עם יותר מ-5 מושבים זה רק הרנו לוגאן או הברלינגו הישנה בגרסת 7 מושבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היחידי בקבוצה 2 עם יותר מ5 מקומות הוא הרנו לוגאן (7), מן גרסא רומנית לרנו קליאו עתיקה המיוצרת במפעל דאצ'יה ברומניה (זכור את הדלתא הרומנית מ88). אישית, לא הייתי נוגע בדבר הזה עם מקל, עדיף שתגרור את הג'וניור עם עגלה אחרי הפוקוס:wink:.

קבוצה 2, משפחתומטית סטנדרטית, לדעתי הטובה ביותר היא הפוקוס. נותנת את חבילת הנוחות, אבזור, מרחב הטובה ביותר אם כי היא קצת איטית יחסית למזדה 3 למשל.

פורסם

הרכב היחיד (שאפשר לראות על הכביש ) בקובוצה 2 עם 7 מקומות ישיבה, נכון להיום, זה רנו (דאצ'יה) לוגאן.

מדובר ברכב שיכול להכיל 7 מבוגרים. מכונית פשוטה, מיוצרת ברומניה.

רק ידנית, בנזין, 3 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק.

מי שמזמין את לוגאן עכשיו, יקבל את הרכב לא לפני אוגוסט.

בעוד כחודש אפשר לקבל גם פיז'ו פרטנר עם 7 מקומות ישיבה (בנזין, ידני בלבד, מנוע 1400 סמ"ק)

או סיטרואן ברלינגו עם 7 מקומות ישיבה (ידני , מנוע טורבו דיזל בנפח 1600 סמ"ק)

כבר עכשיו אפשר להרשם להזמנה של סיטרואן\פיז'ו, למרות שאין אפילו רכב בסלון כדי לראותו.

מדובר במכוניות שמבוססות על ברלינגו\פרטנר דגם קודם, קצת יותר ארוך.

לברלינגו\פרטנר 4 כוכבים במבחן הריסוק.

וזהו - אין רכבים נוספים עם יותר מ 5 מקומות ישיבה בקבוצת 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...