Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי טויוטה קורולה 2008 ניתי להתקין רמקולים על המגש מאחורה 6*9

לאחר שפרקתי ראיתי שהחדשים לא מתיישבים מאחורה צריך מתאם

זה רכב ליסינג לכן אני לא רוצה לעשות חורים וכו.....איפה אני יכול לקנות מתאם כזה שיתאים לי לחורים המקוריים שיש....

פורסם

אם הוא יעשה מתאם מ6.5 ל6*9 זה לא בדיוק יתאים לו, או שאי אפשר יהיה להחזיר את המגש או שיהיה צורך לחתוך אותו

למה לא לשים רמקולים 6.5?

אלי

פורסם

כן בטח שמעתי, שמעת איך סאונד נשמע בהתקנה כזאת, כשחלק מהממברנה מתחת לפח,

אתן לך רמז, אתה לא רוצה לשמוע

אלי

פורסם

בקורולה 2008 ניתן להתקין 6X9 מאחורה ללא שום מתאם, אציל היה מותקן מורל טמפו למשך תקופה קצרה, ללא שום מתאם כזה או אחר, הרמקולים המובנים הם גם באותו גודל.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

במידה ותרצה בכל חנות יש הגבהות שאולי יתאימו לך, אני לא מזמן התקנתי עם הגבהות בטויוטה שלי (יאריס 2008) שכאלו אחוריים בתושבת קטנה יותר אבל מאוחר יותר פירקתי כי וויתרתי על האחוריים ע"מ לחבר סאב, אם אתה באיזור הקריות/חיפה/כרמיאל, יש לי אותם מפורקים ומוכנים להתקנה ואשמח לתת לך לבדוק אם זה יענה על דרישתך באוטו...

"Rome wasnt the biggest empire by creating meetings, They did so because they crushed all those who opposed them..."

פורסם

התכוונתי לקורולה 2008.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

יש מכוניות שבמגש האחורי הפתחים הם 6X9 ,אבל היצרן מתקין מתאם עם רמקול 6.5 .

תבדוק אם אצלך זה לא כך.

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...