Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום 156, סלספיד, שנת 2001.

בבדיקה שערכתי היו מספר נקודות אדומות:

1)טרטור דיזלי בהנעה – ווריאטור (בכל מקרה נראה כי צריך לעשות טיימינג, הוצאה כבדה ללא ספק)

2)שמן על מה שנראה כמו סעפת היניקה, כאשר הכמות לא הייתה מסיבית, אך גם נראיתה כמו קצת יותר מהזעה.

3)לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה עד שנת 2007, אך מאז אין כל תיעוד. בהיסטוריית הטיפולים ישנן עדויות למספר תאונות, לטענתו ללא שאסי, ופעמיים הוחלפה משאבת הסלספיד (בין היתר).

4)מצב קוסמטי סביר, לא מעט שריטות, וכמות גדולה מאוד של בוץ בבתי הגלגלים (לטענתו, חי במושב).

כרגע, הרכב אינו נשמע כמו "עסקת חיי", למרות שהמחיר בהחלט אטרקטיבי (אם כי, הוא די מתקזז עם הטיפולים שניתן לצפות שהרכב ידרוש בעתיד הקרוב).

המוכר טוען כי הוא מוכר את הרכב בעבור אימו, וכי במשך זמן מה הרכב היה אצל חברים שלה, הם טיפלו בה, וכעת אין לו איך ליצור עמם קשר. נשמע כמו תירוץ סוחרים קלאסי, אם כי הרכב הוא אכן על שם אמו (ראיתי ת.ז שלו ושלה). סה"כ חסרים כשלושים אלף קילומטרים של תיעוד.

דבר אחד של הצלחתי להבין בעצמי (וגם הוא לא הצליח להסביר) – ברשיון רכב צוין שמחיר הרישוי הינו כ-870 ש"ח. נשמע לי מעט חשוד, שכן מחיר הרישוי לרכב שלי, בקבוצת רישוי 3 ומשנת 94, הוא כ-1100 ש"ח. האלפא היא קבוצה 6 – מדוע המחיר כה נמוך?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

870 ש"ח לרישוי שנתי זה מאוד זול, יותר מדי זול. למעשה, זה כמעט חצי ממחיר הרישוי השנתי שאמור להיות באזור ה1600 ש"ח.

האם יכול להיות שרישיונות הרכב הוקפאו לכמה חודשים?

הרישיון שהוצג לך מקורי, לא כפל? האם יש בידי המוכר רישיונות קודמים? האם תאריך הרישום/עלייה לכביש תואמים את תאריך הרישוי השנתי (טסט)?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה רוצה שנשכנע אותך לרכוש רכב שנשמע "מעט" חשוד?

הרי החששות שלך נובעים ממשהו בסיסי. לא חסרות אלפות יפות (ללא שריטות) ומטופלות במחירים נוחים. למה דווקא זו? אתה בעצמך אומר שהמחיר הנמוך בתוספת עלויות התיקון מביאים אותך למצב של מחיר לא אטרקטיבי, ואתה עוד נשאר עם רכב שרוט.

רכב כזה רוכשים ממי שטיפח ואהב את הרכב, גם אם זה עולה מעט יותר, ואפילו יותר מהמחירון הקדוש של המר"ן יצחק לוי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נענה על השאלות כסדרן:

הרכב לא מאזור נתניה אלא מאזור המרכז.

כששאלתי את המוכר לעניין הרישיון, הוא טען שייתכן והרכב היה מוקפא זמן קצר, אך היה קשה לו לענות בדיוק כיצד ולמה.

ממה שראיתי ברישיון, הרכב בבעלותם כשנתיים.

דיסקו - את הרכב החלטתי לא לקנות, ובוודאי שאינני מחפש שכנוע למה כן לקנות את האקזמפלר הספציפי הזה. לדעתי, כדאי להתייעץ בפורום לא רק על בדיקת רכב שביצעתי ואני כן מתכנן לקנות, אלא גם על רכבים שאני לא מתכנן לקנות, כך שבמידה ושכחתי לבדוק משהו, או שפעלתי באופן כלשהו לא כשורה, אוכל לקבל פידבק מהפורום. כאן, ספציפית, לא הבנתי מדוע סכום אגרת הרישוי כה נמוך.

נ.ב

את האלפא הנכספת אני מחפש כבר חודשים, וברור שלא אתפשר על רכב שלא טופל ביד אוהבת.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אחלה. מקווה בשבילך שתמצא רכב טוב ויפה. סבלנות זו מילת המפתח. אם תתייאש, תמיד תוכל לקנות דייהו נובירה...:-D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שלום

כבעלים של 2 רכבי אלפא 156,ידני , 2000 סמ"ק-

אני מצטרף בחום להמלצת קודמי.אני פשוט קורא לרכב-מכונת נהיגה.

הגיר רך ונעים,המנוע מושך את ההילוכים כמו שצריך,והנהיגה פשוט כייפית.

לדעתי,באלפא-רק ידני.

בהצלחה

אילן

סלע

פורסם

כעקרון אני מחפש רכב ידני. עם זאת, מספר הידניות אינו רב, ועל פניו, לפני הבדיקה עצמה, הרכב שהלכתי לבדוק נראה כאטרקטיבי (על אף היותו סלספיד). נמשיך להמתין בסבלנות לידנית ראויה שתצוץ...

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...