Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכן האלמנט שלך יכול להתאים אם אתה צריך לחתוך אותו עם טוויטר שיש לו FS גבוה יחסית.

אני אישית יעדיף לקחת מידבאס טוב ומידריינג' טוב שיעשו ביחד את העבודה בצורה טובה יותר מאשר אלמנט בודד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי כל הויכוחים האלה ,מה סוכם ?

האם סט 2 WAY יכול להגיע לכמעט שלמות ,או שחייבים סט 3 WAY ?

נ"ב: מה המחיר של ה-RAINBOW המדובר (בארץ) ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

לא שמעתי את הסט השלם, אבל לפי ביקורות בפורום בחו"ל אומרים שהוא סט מעולה.

אני יכול להגיד לך שהמידבאס שלהם זה מידבאס מעולה.

אני יכול להגיד לך שאם יש לך את הזמן ורצון אני היית י הולך על 3 חלקים.

שוב אומרים שה2 חלקים הוא סט מדהים.

אבל זה ברור שבשלושה חלקים ישמעו טוב יותר.

פורסם
אז מגש האחורי הוא מקום מושלם מבחינת מרחק.גם תיבת תהודה....

במידה ואתה אוהב לנסוע רוורס באיילון.. (וגם לשבת הפוך) אז אולי כן.

אם הרמקולים הקדמיים בבית שלך הם שני חלקים - תנסה למקם אותם ככה שהשמאלי נמצא איזה חצי מטר מהראש שלך והימני נמצא מטר ועשרים מהראש שלך ואז אתה תבין על מה אני מדבר.

ולגבי הלינאריות וכל שאר הירקות - לרועי יש שילוב של מידבאס טוב עם הורן - אצל עופר דותן זה היה קטלני, אם רואי סוף סוף יכוון את המערכת - אין סיבה שזה לא יהיה פחות טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם היתי ממקם את הרמקול הביתי שלי ליד הראש שלך נראה לי שהייתה מוכן לנסוע איתו רוורס לא רק באיילון,גם באוטו-ואן.

לא כתבתי בציניות על מגש האחורי,מבחינת מרחק ותיבת תהודה זה מקום מצויין.לא דיברתי על במה,זה די וברור העניין.

אם זה מבלבל אותך עם כיוון הנסיע זה כבר סיפור אחר.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אתה בא לאמר לי שאף פעם לא נסעת רוורס באיילון? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שתהיה לי בריא רועי. עווט, עוות, אווט, הווט, ליניארי, שמניארי.. העיקר אתה מבסוט. זה הכי חשוב.

ועזובת'ך מהגדרות מעורפלות, בייחוד שאינם נכונות במקרה דנן.

ואם כבר,

אלי אמר כאן את אחד המשפטים -היותר מכל- מסכמים את ההתדיינות הזו:

"יכול להתקבל מצב שגם בלינאריות מושלמת של 20 עד 20 הרץ עד קה"ץ זה יתקבל ב 23895723 אחוזי עיוות."

ולכן, הנתונים על הנייר יפים מאד ומסתבר גם שמוכרים מאד, השאלה באיזה צורה זה נמדד ואיך זה נשמע בסופו של דבר.

ואדי, זה מפתיע אותי שאתה אומר שקל יותר לכוון מערכת אקטיבית של 3 חלקים, לך לפחות, מ2 חלקים.

תחשוב רק על תוספת האפשרויות לפאזות, שלא נדבר על השאר.

כמובן שזה שווה, אך הדרך ארוכה עד התוצאה המיוחלת.

נ.ב.

בקשר לחתימה - עדיין מבולגן ולא ברור. או רק את שמות החברות ללא הדגמים, או רק רכיבים של רכב אחד, או תפתח יוזר נוסף ותתווכח עם עצמך מדי פעם, או כמו שאלי אמר צבע לכל רכב, או כלום.

פורסם

אבל יש צבע לכל רכב - הכחול זה ה07

וכן - אני עדיין שוקל עם להיות הסכיזופרן הראשון בפורום - שני יוזרים לחבר אחד :-P

בכל פעם שיהיה ת'רד של מפגש - אחד ממני יוכל להגיע והשני לא :-D

מעניין מה יקרה אם אני אכנס עם שני היוזרים ואודיע ש"אנחנו" מגיעים עם שני הרכבים :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

זהו. שזה לא ממש שהכחול הוא ה07.:

עשית את הNS10 למשל בכחול, אבל את הAura sound בשחור, צריך את הכל בכחול כמו ה07.

כנ"ל ההאבוק7.

כנ"ל האודיסון.

כנ"ל הL1 והL4.

זה מבולבל לגמרי.

טוב, זה לא יילך - יאללה קופי פייסט כבר: :)

Corolla96': Alpine, Audiobank, 4XS, Kicker zx650.4, JBL cs300.1,Sony xm2025, Infinity kappa, Morel elate 3way, Corolla07': Clarion, Audison bit1, Kicker 150.2 kx600.4, JBL gtq200, Aura sound NS10, HAT L4&L1, AA havoc 7

פורסם

אבל למה ורוד?

:sissies:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר,

אולי בכדי שתוכל להכיר לו את אחד החברים:)

הבדיחה הזאת לא תמות בחיים,ניר היית חסר בשבת.:wink:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

יאללה - התקבל, אל תגידו שאני לא "זורם" :wink:

וצביקה, אנחנו באמת צריכים לדבר על הוורוד :-):shock::?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...