Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך יודעים אם יש בעיה בלאץ' ברכב אוטומאט?

אני מרגיש שיש בעיה מסויימת, כיוון שלמשל אחרי פנייה אני נותן גז וזה כאילו שאין מגע מלא בין המנוע לגיר, ולאחר מכן זה מתחבר..

בכל אופן זה יכול להיות קשור לקלאץ'?

כמה בערך עולה להחליף אותו?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אין קלאץ בגיר אוטומט יש חלק שנקרא ממיר מומנט ,אולי הגיר שלך מחליק לפעמים זה חיישן ולפעמים יש צורך לשפץ גיר.

פורסם

גם בתיבה אוטומטית יש מצמדים, כמובן שהם לא כמו בתיבה ידנית, המצמדים הם מסוג רב דיסקי רטוב.

אתה מתאר מצב של החלקה בהעברת הילוכים ופעולה ראשונה שיש לבצע היא לבדוק מפלס נוזל בתיבה ואת איכות הנוזל (ריח, צבע, מרקם) גש לבעל מקצוע בתחום לאבחון בכל מקרה, גם אם המלפס נמוך יתכן כי כבר נזק נגרם.

פורסם

המפלס שמן תקין, למרות שיש הזעה קטנה של שמן על הגיר עצמו (שמן גיר). אך עדיין המפלס תקין, צבע גם..

בכל מקרה אני יגש למוסך, במידה וזה הגיר כמה עולה שיפוץ?

עוד שאלה, יש נזילה של שמן מהמנוע. נזילה קטנה, של טיפה אחרי כל לילה שהרכב עומד. המנוע יחסית חדש ועבר מעט ק"מ, אילו חלקים יכולים לגרום לנזילה? מחזירי שמן? פילטר שמן סתום ?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...