Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
E&a לפי דעתי לא מומלץ בכלל

ידחפו לך פילטר פורק כי יגידו לך "עכשיו זה לא יחזיק גדישה"ואז הוא יגיד חייב אינלט שתיהי נשימה יותר טובה

ולבסוף הוא יביא לך את הצנרת מבחינת כל המובנים

גש לפיטסטופ אחלה של מחיר ויחס מצווין

מה הקשר בכלל לזה שהם מציעים

הם לא מכריחים אף אחד לשים את כל זה

האודי שלו אם היא יותר מבת 5 פלוס מינוס רוב הסיכויים שהפורק כבר לא 100% ואפילו לא 60%

פילטר חייב לשים לא משנה איפה תעשה את זה, פיט סטופ או E&A, הפילטר המקורי שווה לאיפה שהשמש לא זורחת

האינלט המקורי גם סתם זבל והוא מתכווץ בגדישות גבוהות וסותם את הכניסת אויר

כל מה שהם ממליצים זה רק בשבילך וכמובן שאתה לא חייב לשים אבל אם תשים האוטו יסע הרבה הרבה יותר טוב מאשר רק עם צ'יפ (למרות שגם רק עם צ'יפ הוא יסע גרזן)

פורסם

טוב את זה אני כבר ישאל בE&A אבל אם לצורך העניין אני יתקיםאת הצ'יפ והפילטר והכל ופשוט לא יסע עם הטיפטרוניק? אלא פשוט על דרייב.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אל תשים עם גיר כזה צ'יפ.

יכול להחזיק חודש, יכול להחזיק חצי שנה, אבל הוא יילך לעזאזל לבסוף.

הגירים הללו עדינים.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
מה הקשר בכלל לזה שהם מציעים

הם לא מכריחים אף אחד לשים את כל זה

האודי שלו אם היא יותר מבת 5 פלוס מינוס רוב הסיכויים שהפורק כבר לא 100% ואפילו לא 60%

פילטר חייב לשים לא משנה איפה תעשה את זה, פיט סטופ או E&A, הפילטר המקורי שווה לאיפה שהשמש לא זורחת

האינלט המקורי גם סתם זבל והוא מתכווץ בגדישות גבוהות וסותם את הכניסת אויר

כל מה שהם ממליצים זה רק בשבילך וכמובן שאתה לא חייב לשים אבל אם תשים האוטו יסע הרבה הרבה יותר טוב מאשר רק עם צ'יפ (למרות שגם רק עם צ'יפ הוא יסע גרזן)

אני עדיין חושב אחרת E&A לפי דעתי נותנים לך הרגשה שהם רוצים לעקוץ אותך וזה לא נכון איך שאתה מסביר או לא ממליץ לך הוא אומר לך אבל עם תשים תצ'יפ בלי האינלט האוטו לא יסע טוב או עם תשים את הצ'יפ בלי הפורק הוא יסע טוב עזוב אותך

הבנאדם מוציא כפפות של דוקטור "ומתקין"צ'יפ דרך המחשב לא יודע איפה הם חיים

בקיצור כל אחד יבחר מה שהוא רוצה וזאת דעתי האישית בלבד!

פורסם

אני אישית מהניסיון של חברים שלי עם E&A חוץ מצ'יפים הם לא משהו.

ולגבי ההרגשה של כאילו הם מנסים לדחוף לך עוד ועוד דברים שאתה מרגיש אתה חייב אותם.. זה נכון.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

על GI DUB אין לי מילה אחת רעה להגיד

חבר'ה פשוט אומנים, אמינים, מקצועיים, ומבחינה מיכנית (חוץ מהצ'יפ קאסטום שאני עושה אצל E&A) אני נותן רק להם לגוע לי באוטו

גם עם האיביזה הקודמת רק הם נגעו לי באוטו וכל פעם יצאתי מרוצה

עבודה איכותית ומקצועית, יחס מדהים ומחירים שווים

באמת ממליץ מכל הלב

פורסם

מחזק את הברנשים שמעליי,גם האיביזה שלי מטופלת בידיהם האוהבות של גבי ואיציק.

לא מתפשר!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום אני מצטער לשינוי הנושא הקטן אבל חבל לפתוח דיון בשביל זה...

האם AUDI A4 זהה לזאת של פותח רק הדיון רק עם תיבת הילוכים אוטומטית רציפה תוכל לעמוד בתוספת

של ההספק ?

תודה מראש

פורסם

לכל אלה שאמרו שהם לא ירכיבו צ'יפ בגלל הגיר במידה והיה לו גיר רגיל זה היתה גם בעיה או שלא?

• תוכן חדש...