Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRC 2009 - ראלי SATA AZORES פורטוגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש טוב לכולם

49 צוותים מתחרים בסוף השבוע בסיבוב הרביעי של אליפות הראלי הבין-יבשתית, ה-IRC , בראלי העפר בפורטוגל ולא, זה ממש לא אותו ראלי שנערך לא מזמן במסגרת ה-WRC אלא ראלי שונה לחלוטין, מה שמראה עד כמה הספורט המוטורי פורח שם.

12 מכוניות S-2000 התייצבו כבר אתמול על קו הזינוק של הסופר-ספיישל ומי שקבע את הזמן הטוב ביותר הוא פרדי לויקס, מי שמוליך את האליפות בינתיים השנה, עם הפיז'ו 207 S2000 כמובן.

פיז'ו הגיעו לראלי עם הכוחות הרגילים שלהם והקבוצות מצרפת ובלגיה והם צפויים להיתקל באופוזיציה קשה בדמות אבארט וסקודה כמובן אבל מי שעשוי לגנוב את תשומת הלב הוא קונרד ראוטנבך, כן, ההוא מסיטרואן, שיתחרה בראלי עם פיז'ו נוספת.

הראלי כולל 18 קטעים מיוחדים וסך קילומטרז' של 229 ק"מ תחרותיים.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בוקר טוב

ניצחון שני ברציפות לקריס מיק, הנהג האירי המוכשר שהיה בן-חסותו של קולין מקריי ואולי סוף-סוף נמצא הנהג מהאי הבריטי (ואני יודע שיש עכשיו כמה אנשים באירלנד שמסמנים אותי ) שיחזיר עטרה ליושנה בכל הקשור לנהגי ראלי משם שהגיעו לצמרת העולמית.

מיק, שנהג ב-207 S2000 , מוליך כעת את אליפות הראלי הבין-יבשתית והוא ניצח בראלי בן-17 הקטעים לאחר שניצח בצורה משכנעת 11 מהם . במקום השני סיים יאן קופקי מקבוצת סקודה וניקולה ווליוז שלישי, גם הוא עם פיז'ו 207.

קונרד ראוטנבך סיים רק במקום השביעי והלא-מחמיא במיוחד עבור מי שנוהג ב-WRC .

המרוץ הבא באליפות יתקיים על האספלט הבלגי של איפרס, מה שייתן יתרון בייתי מובהק לפרדי לויקס לאחר השליטה של מיק בשני מירוצי העפר האחרונים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...