Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע שעבר גם לי נתנו מכה באוטו [וולוו144 ישנה ומסכנה אבל עדיין לא מצדיק את זה] זה היה בחניה של קניון אילון.

אני יורד למטה ואני רואה מכה בחלק הימני של הבגז'. סיבוב קצר בחניה של הקניון האלה את התוצאה הבאה שתי שרות ליד האוטו שלי מזדה 323 אם מכה אותו דבר בצד שמאל של הבגז' רק לציין שהמכה אותו דבר ובאותו גובה . צילמתי את המזדה והשארתי פתק על האוטו שיצור איתי קשר גם אם הוא לא פגע בי .

שבוע אחרי המקרה אף אחד לא תרח להיתקשר אני בתוך ב%90 אחוז שזה הוא האם יש איזה שהיא דרך לאתר את בעל הרכב ?

[יש לי את המס' רישוי שלו]

מכה מעמוד היתה משאירה שקע מלמעלה עד למטה או האמצע רוב המכוניות היום הבגז יותר נמוך משל וולוו144 ולא היה משאיר מכה כזו אצל הרכב השני בשביל זה אני כמעט בתוך שזה המזדה הזו

פורסם
האם יש איזה שהיא דרך לאתר את בעל הרכב ?

[יש לי את המס' רישוי שלו]

אתה יכול להגיש תלונה במשטרה ואז הם יתנו לך פרטים של בעל הרכב. גם ברכב של אבא שלי פגעו ובצורה כזאת קיבלנו פרטים של הבעלים. רק שזה לא עזר :-(.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מר סטודנט,

תתפלא, אבל יש אנשים שומרי חוק במדינה. את התירוצים שלך תשאיר לעצמך בבקשה.

רק תזכור, שאם אני אראה איזה אשכנזי עם משקפיים בגרוטאה דופק לי את האלפא, הוא יזדקק לכסף שהוא חסך בדפיקה הקודמת לתרופות ולא לשכר לימוד.

יש קצת סתירה בין השורה הראשונה לבין שאר התגובה... אם באמת היית פוגע באדם בגלל שפגע לך ברכב, אז סדר העדיפויות שלך הוא לא נכון ואתה לא אזרח שומר חוק.

חיי אדם ובריאותו (גם אם הוא אחרון הנוכלים), חשובים יותר מרכב (גם אם זה בנטלי).

אני יכול להבין את הכעס שלך וכמובן שגם אני נפגעתי מסיטואציות דומות, אבל אני מבין שיש שני צדדים למטבע.

צד אחד הוא האדם שומר החוק שרכבו נפגע והוא חסר אונים (מאוד מעצבן),

צד שני הוא האדם שומר החוק שנכנס ברכב והשאיר פרטים, רק כדי שיעשו עליו קופה.

מה לעשות, כמו שרוב האנשים לא משאירים פרטים, רוב האנשים גם ישמחו לנצל את מי שכן.

פורסם

אני קורא ונדהם.

אתם אשכרה מתרגשים מזה? גם אני חובב רכב כמוכם, גם אותי מטריד כל פעם שמישהו שורט לי את הצבע של האוטו, אבל אם אני אתחיל לספור את השריטות שלא יורדות בפוליש, וגם להתעצבן מזה... חבל על הבריאות שלי.

ואם זה כל כך פוגע לכם בבריאות - קחו עצה בחינם- אל תתקרבו למרכז ת"א. אני גר כאן כבר כמה שנים, ושיטת החניה הלגיטימית היא "עד מגע" של פגוש בפגוש. סורי. פגוש של מכונית תל אביבית נראה כמו פגוש של מכונית תל אביבית ומי שלא רוצה שהפגוש שלו יהיה שרוט, שיחנה מחוץ לעיר וייסע במונית. שריטות בצדדים - זה כבר לא לגיטימי, אבל יש שריטה חדשה כל כמה שבועות. להתעצבן? לבזבז עצבים על זה? חבל. משתמשים בטקטיקות מניעה - מקפלים תמיד את המראות (מראה מקופלת בולטת פחות ותישבר לעתים יותר רחוקות), משתדלים לא לחנות על סיבוב ברחוב, דברים כאלו. אגב, השנה קניתי שני פנסים אחוריים חדשים, ושיפצתי פגוש אחד. חלק מההוצאות הרגילות שלוקחים בחשבון.

אלה החיים, התרגלתי. אין מה לעשות, תשקיעו את המרץ בדברים חשובים יותר.

אסף.

פורסם
אני קורא ונדהם.

אתם אשכרה מתרגשים מזה? גם אני חובב רכב כמוכם, גם אותי מטריד כל פעם שמישהו שורט לי את הצבע של האוטו, אבל אם אני אתחיל לספור את השריטות שלא יורדות בפוליש, וגם להתעצבן מזה... חבל על הבריאות שלי.

ואם זה כל כך פוגע לכם בבריאות - קחו עצה בחינם- אל תתקרבו למרכז ת"א. אני גר כאן כבר כמה שנים, ושיטת החניה הלגיטימית היא "עד מגע" של פגוש בפגוש. סורי. פגוש של מכונית תל אביבית נראה כמו פגוש של מכונית תל אביבית ומי שלא רוצה שהפגוש שלו יהיה שרוט, שיחנה מחוץ לעיר וייסע במונית. שריטות בצדדים - זה כבר לא לגיטימי, אבל יש שריטה חדשה כל כמה שבועות. להתעצבן? לבזבז עצבים על זה? חבל. משתמשים בטקטיקות מניעה - מקפלים תמיד את המראות (מראה מקופלת בולטת פחות ותישבר לעתים יותר רחוקות), משתדלים לא לחנות על סיבוב ברחוב, דברים כאלו. אגב, השנה קניתי שני פנסים אחוריים חדשים, ושיפצתי פגוש אחד. חלק מההוצאות הרגילות שלוקחים בחשבון.

אלה החיים, התרגלתי. אין מה לעשות, תשקיעו את המרץ בדברים חשובים יותר.

אסף.

מסכימה לגמרי! אם כל כך הרבה אנשים הגיבו פה עם סיפורים אישיים קורעי לב, סימן שכולכם כבר מכירים את התופעה טוב מאוד. אז אני לא חונה בסמטאות צרות, במקומות צפופים ולא מוסדרים, בסיבובים וכל מני מקומות מועדים לפורענות (מניסיוני הדל). בינתיים, אין תקדימים לא נעימים. כמובן, שאי אפשר לחזות הכל מראש...

מצד שני, למר הסטודנט המסכן - טעויות קורות ולפעמים הן שלך ואתה צריך לקחת אחריות. האוטו שלנו לא נראה משהו יקר בכלל - סוזוקי בלנו בת 11 שנה עם צבע דהוי ופגוש אחורי מתקלף, אז אתה תקבע שעוד מכה זה לא נורא? ולפעמים עלות התיקון היא כזאת שאולי תיראה לך עושק אבל זה מה שזה באמת. לפני כחודשיים בעלי ניפץ את הפנס באחורי של האוטו בנסיעה ברוורס במקום לא מוכר (פגע באיזה קיר נמוך שלא ראו אפילו במראות), הייתי בטוחה שהסיפור הזה יעלה לנו 100 ש"ח (כפרה, שטויות). בזוף, הנזק הוא 210 ש"ח על פנס מסכן + 150 ש"ח תיקון פחחות = 360 ש"ח. עכשיו אם נניח היית גורם למישהו נזק כזה, זה היה נראה לך עושק?

• תוכן חדש...