Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון הזה מסריח מצביעות. כל אחד כאן חתך פינות, עבד בשחור, מוריד משחקים/שירים/תוכנות. שורטים לכם את הפחית פתאום אתם משחקים אותי האיליטיה של המוסר האנושי. גועל נפש. אני לפחות לא משחק אותה נזיר בודוהיסטי.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדיון הזה מסריח מצביעות. כל אחד כאן חתך פינות, עבד בשחור, מוריד משחקים/שירים/תוכנות. שורטים לכם את הפחית פתאום אתם משחקים אותי האיליטיה של המוסר האנושי. גועל נפש. אני לפחות לא משחק אותה נזיר בודוהיסטי.

זה שאתה מנסה להאשים אותנו לא מוציא אותך צודק.

אתה בנאדם ... עזוב. ישעו אותי.

כמו שאמרו, אם אתה לא יכול לעמוד בתוצאות של המעשים שלך, אל תעשה אותם.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

דברים שונים לגמרי, אתה סתם מחפש לעצמך תירוץ!

פורסם

מהיום אתה רק קונה משחקים מקוריים, תמיד רוכש דיסקים מקוריים, קונה רק תוכנה מקורית, תמיד שומר על החוק, תמיד משלם קנסות/חשבונות, אף פעם לא מתמקח על המחיר בחנות. אם אתה לא עושה את זה אתה ישראלי מכוער.

פורסם

מר סטודנט,

תתפלא, אבל יש אנשים שומרי חוק במדינה. את התירוצים שלך תשאיר לעצמך בבקשה.

רק תזכור, שאם אני אראה איזה אשכנזי עם משקפיים בגרוטאה דופק לי את האלפא, הוא יזדקק לכסף שהוא חסך בדפיקה הקודמת לתרופות ולא לשכר לימוד.

emotion of motion

פורסם

אדון LevAizik, אם שניים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון!

דפקת רכב, אתה תלך ותשלם את הנזק שנגרם בעקבותך!

ואני חושב שאני מדבר בשם כל הפורום כשאני אומר שלא אכפת לנו שאתה סטודנט, לא אכפת לנו כמה אומלל אתה, ולא אכפת לנו שלא תסיים את החודש.

לא מסוגל לעמוד בתוצאות של המעשים שלך? סע בתחבורה ציבורית.

משום מה יש לי הרגשה שזה לא הדבר היחידי שאתה לא עומד מאחוריו.

(ואין פה שום קשר לתוכנה\משחק\מוזיקה חוקית ותשלום קנסות).

פורסם
מהיום אתה רק קונה משחקים מקוריים, תמיד רוכש דיסקים מקוריים, קונה רק תוכנה מקורית, תמיד שומר על החוק, תמיד משלם קנסות/חשבונות, אף פעם לא מתמקח על המחיר בחנות. אם אתה לא עושה את זה אתה ישראלי מכוער.

אני עושה את כל הדברים האלה וגם אני סטודנט מובטל שלא עושה אפילו את ה3000 אלף בחודש , ויש לי טמבון ברזל איכותי , ספר לי רק איפה אתה חונה , אני מבטיח לא להשאיר פרטים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז אני לא עובד ולא עבדתי בשחור אף פעם, לא מוריד שירים/תכנות/משחקים פרט למספר שירי ילדים שהורדתי לבת שלי כי אין להשיג אותם בשום מקום ובטח שאני לא פוגע באחרים ומתחמק מתשלום במודע ותוך ידיעה ברורה שזה שפגעתי בו יצטרך לשלם את הנזק מכיסו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וצר לי לאכזב אותך שוויץ זה לא כמו שאתה חושב, אני מתגורר פה די זמן, וראיתי מקרים יותר גרועים מההתנהגות של "הישראלי"

המכוער, החל מדפיקת רכבים ובריחה, ועוד.

המצב פה באירופה הוא שהרכבים עצמם בתור יד שניה זולים אבל התיקונים יקרים מאוד, יצא לי להסתובב במוסכים בכדי למצוא עבודה, וראיתי לא פעם שאנשים מעדיפים לדחות את התיקונים רק בגלל העלות הגבוהה.

פורסם
וצר לי לאכזב אותך שוויץ זה לא כמו שאתה חושב, אני מתגורר פה די זמן, וראיתי מקרים יותר גרועים מההתנהגות של "הישראלי"

המכוער, החל מדפיקת רכבים ובריחה, ועוד.

אני מכיר את שוויץ לא רע ואני יכול להגיד שאתה מדבר על תופעה שנפוצה בקרב מהגרים, שום שוויצרי מבטן ולידה לא יעשה נזק לרכוש של מישהוא אחר ויחלום לא להשאיר פתק.

הם אפילו יגדילו לעשות ויתחילו לשאול שכנים של מי הרכב ויחפשו את הבעלים.

אני אישית נכחתי בארוע שכזה שהפוגע הזמין את המשטרה שתעזור לו בזיהוי הבעלים כי הוא לא מצא אותו(אני הייתי הבעלים)! :shock:

אז נכון, חלק גדול מהם עושה את זה כי הוא יודע 2 עובדות מוחלטות:

1. השוויצרים הם עם של שטינקרים!

2. אם יתלוננו עליו על "פגע וברח" הוא עלול להסתבך עם החוק והקנסות שם מאוד מאוד יקרים.

אבל אתה יודע מה, לא מעניין אותי מאיזה אינטרס הם עושים את זה, אם ממשלת שוויץ הביאה את העם למצב שכל מי שפוגע לך ברכב משאיר לך פתק, אז אשריי השוויצרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן כן הכנסות מאוד מאוד יקרים, אבא של אישתי, נתפס עם האופנוע פעמים באותו מקום באותו יום על 170 קמ"ש, הכנס הגיע לסכום של 3 וחצי אלף ש"ח, וזה גם יכול להגיע יותר.

להסתבך פה עם המשטרה לא מומלץ, ברגע שאתה נתפס ברכבת בלי כרטיס, אז פעם ראשונה יגידו לך שאתה צריך לשלם על הכרטיס, וילקחו ממך הפרטים האישיים, פעם שניה תצפה לקנס של 80 פרנק ויותר, פעם שלישית מערבים את המשטרה, ונפתח נגדך תיק.

נכון ישראל זה לא שוויץ, לצערנו הדור שאתה מכיר בשוויץ שמשאיר פתקים הולך ונעלם עקב ריבוי מהגרים.

פורסם

תאמין לי שאתה לא רוצה שאני אעלה תמונה של הדלתות של הרכב שלי.

כיסחו לי את האוטו :evil:

ועזוב את זה שאנשים פותחים דלתות כמו חיות וכל יומיים יש סימן אחר על הדלת, זה עוד יורד עם פוליש. אנשים פשוט לא יודעים לנהוג במדינה הזאת :-(

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לא שהם לא יודעים לנהוג, פשוט יש הרבה אנשים שלא איכפת להם מרכוש של אחרים ולרוב גם מהרכוש שלהם.

וזה לא מתבטא רק בכלי רכב, מה עם תחבורה ציבורית? איך שכל האוטובוסים נראים, מקושקשים, ילדים חורטים את השמות שלהם

על הכסאות, על החלונות.

פורסם

כל מה שקרה לכם כאן אפסי לעומת מה שקרה בתמונה המצורפת!

רכב, באמצע הלילה, פגע במכונית ליסינג בבית פרטי.

הפגיעה הייתה כל כך חזקה עד שהיא העיפה את הרכב ליסינג על הרכב הפרטי וגרמה נזק לשני הרכבים.

כמובן שאין שם פרטים בכלל...

תמונה033.jpg

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...