Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ותמצא זמן להגיע לתחנת המשטרה למתן עדות? ואח"כ אם צריך תגיע לבית המשפט? ואתה אפילו לא יודע עם מי אתה מסתבך..

נראה לי שעד ראייה יחשוב(ואולי לא בצדק) על כל הדברים האלה לפני שישאיר פתק..

איפה הבעיה בהשארת פתק אנונימי?

שהנהג יודיע לנהג הפוגע שהוא ראה אותו עוזב את המקום ושלום על ישראל.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ותמצא זמן להגיע לתחנת המשטרה למתן עדות? ואח"כ אם צריך תגיע לבית המשפט? ואתה אפילו לא יודע עם מי אתה מסתבך..

מישהו חייב אותך להזדהות? אתה יכול לכתוב על הפתק את כל הפרטים הרלוונטיים (מס' רישוי,דגם הרכב וכו') כמו שקארטר אמר,ושלום על ישראל.

פורסם
מאחר שעם ישראל (חי) הפסיק לשים פתק עם פרטים במקרה כזה, כולנו צריכים לאמץ נוהל חדש שבמקרה ואנחנו עדים לכזה מקרה יש להשאיר על הרכב הנפגע את פרטי הרכב הפוגע עם פרטים שלכם בתור עדי ראיה.

ככה בעצם במקום שנגיע לרכב הפגוע שלנו ויהיה פתק עם פרטי הפוגע (כמו שצריך להיות וכמו שהיה נהוג פה פעם) ובמקום שנגיע לרכב הפגוע ולא יהיה שום פתק (כמו שקורה היום), פשוט יהיה פתק שעד ראיה השאיר לנו.

כולנו חייבים לאמץ את הנוהג הזה.

אני תמיד עושה את זה ומוכן גם לרוץ להעיד כדי שהחרא שבורח ישלם על מה שעשה אבל כבר קרה לי פעמיים שאנשים שהשארתי להם פתקים התקשרו להגיד תודה אבל שהם לא הולכים להתעסק עם זה אלא להפעיל את הביטוח. לצערי האמון של הציבור במשטרה שואף כיום לאפס .

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לי קרה מקרה דומה אבל הנהג הפוגע השאיר פתק עם כל פרטיו. הנזק היה שולי וינקר שעלה לי להחליף 100 ש"ח מפירוקיה. אפילו לא פניתי לאדם שפגע בי.

בדרך כלל פגיעות כאלה הם פגיעות פח שהמשטרה אינה מתערבת כלל. לכן אין לך חשש להשאיר פתק עם פרטי רכב הפוגע, וחברות הביטוח אינשאללה יסתדרו בינם לבין עצמם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה רע בקצת ערבות הדדית? הרי זאת הרקמה החיה של כל חברה תרבותית?

אנשים עם תגובה כזאת הם אותם אנשים שרואים חותרת קייאק טובעת בירקון ומצלמים אותה בפלאפון במקום לקפוץ ולהציל אותה.

בקשר לפתק אנונימי, בלי עד ראיה העבריין ינפנף אותך לכל הרוחות, הוא יגיד שבכלל הוא לא היה שם והוא לא יודע על מה אתה מדבר.

עם עד ראיה שמשתף פעולה הוא אבוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנשים עם תגובה כזאת הם אותם אנשים שרואים חותרת קייאק טובעת בירקון ומצלמים אותה בפלאפון במקום לקפוץ ולהציל אותה.

בדיוק כאלה מרגיזים איך הם יכלו בכלל להסתכל ולא לעשות דבר.:shock:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הבעיה הזאת נפוצה מאוד בקרב עם ישראל (לצערי)...זה ממש מרגיז כי יש אנשים עם מכוניות מהעבודה או ישנות מאוד שפשוט לא אכפת לו משום דבר .

כמה פעמים יצא לכם לראות אנשים שנוסעים עם מכה או שנתקע להם איזה קרטון מתחת לרכב ? , והם פשוט בשלהם מיצידם שיהיה בנאדם שמה לא אכפת להם . לא יעצרו יבדקו לא כלום פשוט נוסעים מתעסקים בשלהם ...

בגרמניה רכב עם מכה כמו שיש לי לדוגמה אחרי תיקון מורידים לו 10% מהמחירון חד וחלק בלי אפילו להתחיל משא ומתן .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אני כל יום רואה אנשים שנכנסים לחניה בצורה שהם דופקים רכבים. נוסע אחורה עד שיש מכה בפגוש ואז עוצר. אפילו בתחנת דלק כשמישהו תידלק, הגיע רכב מאחורה והתקרב כל כך שנגע לו בפגוש, והבחור ברכב מקדימה אפילו לא יצא, לא עיניין אותו בכלל.:shock:

לפני שנה כשצבעתי את הרכב בהרבה מאוד כסף וקיבלתי אותו, שבוע אחרי זה כשהורדתי את הכיסוי ראיתי את הכנף מעוכה:evil:

למחרת נסעתי לתקן...עוד 500 ש"ח.:evil:

והינה סיפור שפשוט ממחיש מזה רכב עבור רוב הנהגים בארץ:

חבר טוב שלי שגר לידי חוסם אותי עם האלפא שלו. איזה יום אחד חנתה אחת השכנות לידו כשהוא ליד הרכב ופתחה את הדלת בעוצמה על האלפא שלו. הוא כמובן בא לדבר איתה ושאל למה היא עושה את זה. אז במקום להתנצל היא אומרת לו "מה?! אבל זה רק פח".

אז הוא הסביר לה שהוא מכבד את הרכוש שלה ושהיא תכבד את שלו, נתן לה נאום די ארוך ובסיומו הראה לה את הרכב שלי, המכוסה ואמר שאם היא הייתה עושה את זה לי, הייתי מגיב אחרת. ואפילו שהיא מכירה אותי ויודעת כמה אני שומר על האוטו היא אומרת לו "תשמע הייתי מתנצלת אבל עדיין זה רק פח"...

פשוט מטריף!

פורסם

פשוט מוריד את החשק לשמור על המכונית ברמה.בכל חור פה יש אנשים רכב עבורם זה פח זבל שמסיע אותם מA לB בצורה אפורה דפוקה ומשעממת,ומי שמשלם את המחיר רק אנחנו אוהבי הרכבים.

חוץ משוטרים ז*ל,שיש לנו להתמודד ביום יום,גם אזרחים חוליגנים שממש לא מפריע להם לפגוע ברכב האהוב והמלוקק של רובינו.:evil:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני כל יום רואה אנשים שנכנסים לחניה בצורה שהם דופקים רכבים. נוסע אחורה עד שיש מכה בפגוש ואז עוצר. אפילו בתחנת דלק כשמישהו תידלק, הגיע רכב מאחורה והתקרב כל כך שנגע לו בפגוש, והבחור ברכב מקדימה אפילו לא יצא, לא עיניין אותו בכלל.:shock:

לפני שנה כשצבעתי את הרכב בהרבה מאוד כסף וקיבלתי אותו, שבוע אחרי זה כשהורדתי את הכיסוי ראיתי את הכנף מעוכה:evil:

למחרת נסעתי לתקן...עוד 500 ש"ח.:evil:

והינה סיפור שפשוט ממחיש מזה רכב עבור רוב הנהגים בארץ:

חבר טוב שלי שגר לידי חוסם אותי עם האלפא שלו. איזה יום אחד חנתה אחת השכנות לידו כשהוא ליד הרכב ופתחה את הדלת בעוצמה על האלפא שלו. הוא כמובן בא לדבר איתה ושאל למה היא עושה את זה. אז במקום להתנצל היא אומרת לו "מה?! אבל זה רק פח".

אז הוא הסביר לה שהוא מכבד את הרכוש שלה ושהיא תכבד את שלו, נתן לה נאום די ארוך ובסיומו הראה לה את הרכב שלי, המכוסה ואמר שאם היא הייתה עושה את זה לי, הייתי מגיב אחרת. ואפילו שהיא מכירה אותי ויודעת כמה אני שומר על האוטו היא אומרת לו "תשמע הייתי מתנצלת אבל עדיין זה רק פח"...

פשוט מטריף!

אני לא בן אדם אלים אבל אנשים כאלה כ"כ מעצבנים אותי! צריך להביא לה איזו כאפה טובה ולהגיד לה "זה רק הפרצוף שלך, מה קרה? זה יחלים לבד".

emotion of motion

פורסם

שלושה סיפורים:

1. אחיינית שלי רכשה מזדה 2,קיבלה את האוטו אחה"צ ולמחרת נסעה בבוקר לעבודה.

בערב פתאום הבוסית שלה נכנסת אליה בסערה בוכה והיסטרית.הטיפשה יצאה מהחנייה (חניון תת קרקעי מסודר) ושרטה את האוטו החדש לאורך כל הדלת הקידמית ,המוזר שהיא הרגישה שהיא פוגעת ברכב ,אבל "לא ידעה מה לעשות"...

האוטו היה בדיוק 24 שעות על הכביש:sad:

2. לפני הרבה שנים,חבר עם אופנוע, גילה שהשכנה הפילה לו את האופנוע בחנייה ואפילו לא טרחה לספר לו. כשהוא צרח עליה היא הגיבה בסיגנון: זה רק פח. הבחור עם דם חם ,רץ הביתה לקח פטיש ודפק לשכנה חצי אוטו כשהוא צועק לה :זה רק פח...

בסוף עשו סולחה.

3. לפני כמה שנים בר"ג אני נוסע עם אוטו מצ'וקמק של העבודה ופתאום איזה גברת יוצאת מחנייה לצד המדרכה ועפה כמו טיל בנסיון לחתוך אותי כדי לפנות שמאלה. בלמתי כדי לתת לה לעבור (בד"כ אני מעדיף לתת לטיפשים האלה לעשות תאונה לבד) אבל גם היא בלמה ויצא שכאילו אי לא נותן לה לעבור.

היא מתחילה לקלל אותי ,נותנת גז ומנסה לעקוף אותי מימין כדי לחתוך שמאלה(שיהיה ברור -מאחורי אין מכוניות, כל מה שהיא היתה צריכה לעשות זה לחכות שנייה ולעבור מאחורי!) כאן כבר התעצבנתי והאצתי כדי לא לתת לה לעבור,היא התעקשה והמגן חזירים שהיה לי על הפגוש מקדימה מעך לה את הכנף הקידמית. רק אז היא עצרה ,עשיתי לה שלום עם היד ונסעתי.

וסיפור שקשור בצורה מאד עקיפה:

עצרתי (חנייה מאונכת למדרכה)לייד איזה חנות היינו שלושה באוטו ואחד החברים ירד לקנות משהו בחנות. מאחורי עצרה בחורה וציפצפה לי, סימנתי לה עם היד שאני לא יוצא, היא צועקת לי מהחלון שהיא צריכה לחנות ואו שאני יורד מהאוטו ואז מותר לי לחנות :shock: או שאני נוסע.

התעלמתי והמטורפת מחנה את האוטו מאחורי כדי לחסום אותי, אמרתי לה שאם היא לא מעיפה את עצמה משם לא יהיה לה אוויר בגלגלים, המשוגעת מתנפלת אלי ,יורקת בועטת בגלגל של האוטו שלי...

אני מניע את האוטו (החבר השלישי חזר לאוטו) והיא רצה לאוטו שלה ומפנה לי כדי שאוכל לצאת. צחוק הגורל הגיע רכב מצד שני שגם הוא רצה לחנות, יצאתי אחורה בצורה כזאת שאני חוסם אותה ונותן לרכב השני להיכנס:biglaugh:

הבחורה מחליטה לחנות עם שני גלגלים על המדרכה והולכת לה בנחת לכיוון הבניין הסמוך, ירדנו מהאוטו והורדנו לה אוויר ב 4 גלגלים:evil:

היום בטח הייתי מתנהג אחרת,אבל כשאתה בן 20 ...

פורסם
שלושה סיפורים:

1. אחיינית שלי רכשה מזדה 2,קיבלה את האוטו אחה"צ ולמחרת נסעה בבוקר לעבודה.

בערב פתאום הבוסית שלה נכנסת אליה בסערה בוכה והיסטרית.הטיפשה יצאה מהחנייה (חניון תת קרקעי מסודר) ושרטה את האוטו החדש לאורך כל הדלת הקידמית ,המוזר שהיא הרגישה שהיא פוגעת ברכב ,אבל "לא ידעה מה לעשות"...

האוטו היה בדיוק 24 שעות על הכביש:sad:

את האמת אותי היו מפטרים בגלל זה, כי אני הייתי מפרק לה את הצורה.

2. לפני הרבה שנים,חבר עם אופנוע, גילה שהשכנה הפילה לו את האופנוע בחנייה ואפילו לא טרחה לספר לו. כשהוא צרח עליה היא הגיבה בסיגנון: זה רק פח. הבחור עם דם חם ,רץ הביתה לקח פטיש ודפק לשכנה חצי אוטו כשהוא צועק לה :זה רק פח...

בסוף עשו סולחה.

הבחור גדול !!!! מה גדול ענק אהבתי :lol::lol:

3. לפני כמה שנים בר"ג אני נוסע עם אוטו מצ'וקמק של העבודה ופתאום איזה גברת יוצאת מחנייה לצד המדרכה ועפה כמו טיל בנסיון לחתוך אותי כדי לפנות שמאלה. בלמתי כדי לתת לה לעבור (בד"כ אני מעדיף לתת לטיפשים האלה לעשות תאונה לבד) אבל גם היא בלמה ויצא שכאילו אי לא נותן לה לעבור.

היא מתחילה לקלל אותי ,נותנת גז ומנסה לעקוף אותי מימין כדי לחתוך שמאלה(שיהיה ברור -מאחורי אין מכוניות, כל מה שהיא היתה צריכה לעשות זה לחכות שנייה ולעבור מאחורי!) כאן כבר התעצבנתי והאצתי כדי לא לתת לה לעבור,היא התעקשה והמגן חזירים שהיה לי על הפגוש מקדימה מעך לה את הכנף הקידמית. רק אז היא עצרה ,עשיתי לה שלום עם היד ונסעתי.

טוב זה מהאנשים שלא תבין בחיים. :-D

וסיפור שקשור בצורה מאד עקיפה:

עצרתי (חנייה מאונכת למדרכה)לייד איזה חנות היינו שלושה באוטו ואחד החברים ירד לקנות משהו בחנות. מאחורי עצרה בחורה וציפצפה לי, סימנתי לה עם היד שאני לא יוצא, היא צועקת לי מהחלון שהיא צריכה לחנות ואו שאני יורד מהאוטו ואז מותר לי לחנות :shock: או שאני נוסע.

התעלמתי והמטורפת מחנה את האוטו מאחורי כדי לחסום אותי, אמרתי לה שאם היא לא מעיפה את עצמה משם לא יהיה לה אוויר בגלגלים, המשוגעת מתנפלת אלי ,יורקת בועטת בגלגל של האוטו שלי...

אני מניע את האוטו (החבר השלישי חזר לאוטו) והיא רצה לאוטו שלה ומפנה לי כדי שאוכל לצאת. צחוק הגורל הגיע רכב מצד שני שגם הוא רצה לחנות, יצאתי אחורה בצורה כזאת שאני חוסם אותה ונותן לרכב השני להיכנס:biglaugh:

הבחורה מחליטה לחנות עם שני גלגלים על המדרכה והולכת לה בנחת לכיוון הבניין הסמוך, ירדנו מהאוטו והורדנו לה אוויר ב 4 גלגלים:evil:

אני הייתי עושה את אותו הדבר האמת :-D

כי אני כרגע בן 20 8)

היום בטח הייתי מתנהג אחרת,אבל כשאתה בן 20 ...

.....

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

גם אני פעם ראיתי בחורה עושה רוורס והיה לה תפוח גרירה מאחורה

נכנסה באוטו עם התפוח הזה עשתה לו חור במכסה מנוע .. ונסעה

רשמתי את המספר רכב שלה לפני שהיא ברחוה והשארתי את הפרטים על השמשה של האוטו הניפגע

לאחר מכן הוא היתקשר אלי ובירר מה היה .. הוא גר ליד הרחוב שלי

וזהו לאחר שבוע הכל תוקן

פורסם

חלאות תמיד יהיו. צריך להקפיד לחנות במקומות עם פחות סיכוי לבעיות. לא כדאי לחנות בין שתי מכוניות בניצב אלא ליד עמוד\קיר ולהחנות הכי רחוק שאפשר מהמכונית ליד. הכי חשוב - לא לחנות ליד רכבי ליסינג או רכבים מוזנחים אחרים, גם אם לפעמים זה אומר לעשות עוד סיבוב מסביב לשכונה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יום ראשון האחרון ירדתי גם כן לרכב ומישהו נכנס לי בפנס האחורי, בפח מעל הפנס האחורי, וטמבון סדוק, נשמע קצת אבל זה ממש ממש כואב לראות.

מקרה שני שאני לא יתן יותר מדי פרטים מפורטים עליו שלא יהיה חשש שהבן האדם הזה ידע שזה אני:

מתחת לבית אני שומע באמצע הלילה חריקה עצבנית וישר אחריה בום רציני, אני רץ לחלון ומספיק רק לזהות את החלק האחורי של דגם הרכב וצבע, ירדתי למטה להעריך את הנזק לרכב של השכן וראיתי נזק מאוד גדול ורכב לא ממש חדש מה שאומר שהבעלים שלו לא ממש יש כסף לתקן את זה, למחרת טיילתי במקום ידוע בעיר כשאני רואה את אותו דגם הרכב מבצבץ מבניין ותאונה רצינית מקדימה אמרתי לעצמי: "היכול להיות"? התקרבתי לרכב וממש היה אפשר לראות את הצבע של הרכב של השכן על הרכב שלו, רשמתי את המספר רכב חזרתי לרכב של השכן והשארתי לו פתק, מאז לא ראיתי את האוטו כנראה השביתו אותו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...