Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חזרתי בסוף. למה אתם שואלים? כי אני סטודנט אומלל שמרוויח 3,000 שקלים בחודש ונוהג על גרוטאה איטלקית בלי מזגן. אם אני אלך ואשלם לאיזה מוסך נוכלים 1000 שקלים על פאקינג שפשוף (אפילו לא בפח, רק בפלסטיק) בפגוש האחורי אני לא אסגור את החודש.

אתם שוכחים שאנחנו לא בדיוק שוויץ מבחינת מוסר. לך תדע על מי תיפול. אולי אני אפול על איזה חלאה שיחליט לעשוק אותי

לא קשור לסטודנט ולא קשור ל 3000 ש"ח לחודש, קשור אך ורק לזה שאתה חרה בן אדם !

אם יש לך פחד שיעשקו אותך, יש לך סלולרי עם מצלמה? צלם את הנזק ותשאיר פרטים.

אבל ברור שיהיה לך תירוץ גם לעצה הזאת כי מה שלא יהיה, אתה לא פראייר של אף אחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צולבים ולא נעליים, רק חבל שגישתך כזו לנושא.

אבל זה כבר מראה קצת על תחושת האחריות שלך והכבוד לרכוש הזולת.

עם זה אתה צריך לחיות ולא אני.

מקרה לדוגמא:

לפני שנה העברתי דירה עם הטנדר כאשר הדלת האחורית שלו הייתה במצב פתוח, חניתי ברחוב בקריות וכאשר עשיתי רברס טעיתי בהערכת המרחק ופגעתי עם הדלת האחורית בפגוש של מזדה חונה.

הדלת האחורית שלי קבלה מכה יפה מאוד ושינתה צורתה, הפגוש של המזדה השתפשף ממש קלות ולא ניכר שום נזק ממשי.

צילמתי את מקום הפגיעה ו"הנזק", השארתי פרטים על חלון הרכב ונסעתי.

לאחר כמה שעות קבלתי טלפון מאישה נחמדה אשר התקשרה לשאול אותי על מה אני מדבר וכי היא לא ראתה שום סימן למכה ברכב. כמובן שהיה זה אכן הרכב שלה, ואכן הייתה מכה, זה יש לי בתמונה. אבל היא כנראה הבינה שהמכה כזו פעוטה שאין טעם לעשות מזה סיפור ואמרה לי תודה על ההתנהגות האדיבה ושיהיה שבוע טוב.

כמובן שבמזל נתקלתי באישה נחמדה כמוה ולא על טיפוס מפוקפק, אבל עדיין הייתי מוכן לקחת אחריות על מעשי.

וגם אני סטודנט, וגם לי אין כסף עודף, ממש ממש לא.

מקוה שלאור ריבוי המקרים המתוארים לך כאן, טיפה תחשוב על דפוס ההתנהגות שלך ותנסה לצאת ממנו.

What goes around, Comes around.

נ.ב: המון תודה והערכה לאלעד ממועדון סובארו על עזרתו במציאת דלת אחורית חדשה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אדון סטודנט אתה שם תכסף שלך על לימודים. יש אנשים ששמים תכסף שלהם על מכוניות יקרות שחסכו שקל ושקל בישביל לקנות אותם וזה חשוב ביענם. אז מי אתה שתבוא ותגיד כולה שריטה אתה לא חושב שזאת חוצפה ?. כמו שחבריי למעלה אמרו אם אתה לא יודע לשאת בתוצאות ,בהצלחה בתחבורה ציבורית

פורסם

דפקו לנו ככה את האוטו כ"כ הרבה פעמים.

יום אחד נכנסתי לקופת חולים והחנתי בחוץ. חיכיתי לתור שלי. פתאום אישה אחת נכנסת ואומרת של מי המיצובישי האדומה? מסתבר שהיא דפקה את כל הפגוש. [יומיים אחרי שהרכב יצא מטיפול של תאונה. עמדנו ברמזור פתאום מישהו נכנס בנו במהירות של 70 קמ"ש בערך דפק את כל הבגאז'].

ולפני חודש בערך אחותי החנתה את האוטו כשהיא הלכה ללימודים. שהיא חזרה היא מצאה את כל המכסה מנוע עקום והגריל הזה מקדימה נכנס פנימה. לא היה פרטים ולא כלום. תיקון עולה בסביבות ה800 שקל. פשוט לישראלים יש חרא טבע. ומעטים האנשים כמוכם שבאמת אכפת להם.

כשאבא שלי דפק למישהי את האוטו הוא השאיר פרטים ושילם לה על התיקון.

גם אני הייתי נוהג ככה אם הייתי נכנס במישהו. [נקווה שזה לא יקרה לא לי ולא לאף אחד].

פורסם
כשאבא שלי דפק למישהי את האוטו הוא השאיר פרטים ושילם לה על התיקון.

גם אני הייתי נוהג ככה אם הייתי נכנס במישהו. [נקווה שזה לא יקרה לא לי ולא לאף אחד].

הכל מתחיל בחינוך מהבית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מישהו (ואנחנו יודעים בדיוק מי) נכנס בדלת רכב של אבא שלי הנכה (יש על זה שרשור בפורום עם תמונות).

הגשנו תלונה במשטרה, קיבלנו כתובת שלהם שנמסרו לסוכן ביטוח. לדברי בעלים של אותו רכב שהם אינם אחראים על נזק, הבחורה טוענת שהיא נהגת יחידה, כאשר בפועל בד"כ רואים נוהג בעל שלה או חבר שלה (מי שזה לא יהיה). :evil:

פעם (כמה ימים אחרי אירוע) הלכתי לכיוון שלהם כאשר הם חנו והיו ליד הרכב. רק הבחינו בי, יש קפצו לרכב וברחו.

אחרי זה הרבה זמן הם לא הסתובבו ברחוב שלנו.

וזה אנשים שגרים באותה שכונה ושייכים לאותה קבוצה שמתנכלת בנו באופן קבוע.

מיותר לציין שהם לא השאירו לנו את הפרטים שלהם וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למה אתה תחליט את חומרת הנזק? חבר לספסל הלימודים נכנס בפיאט פונטו. המפגרת דפקה ברקס בצומת. הרכב שלו התפרק, הרכב שלה קיבל מכה קטנה. החליפו פרטים. לא רצו לערב את הביטוח. בעלה לקח את הגרוטאה שלו למוסך הכי יקר באשדוד. מה אכפת לו. תפס אשכנזי. החליט לסחוט ממנו כסף. פתאום כאן לא עובד, שם לא עובד, זה לא נדלק. הכל בגלל המכה. בטח. :roll: אבל מה לעשות לא רצה להסתבך עם הבן אדם ושילם.

על קנסות אני יכול להסתבך עם החוק, על השפשוף לא יקרה כלום. גם אתה כזה. אל תבלבל את המוח. על אותו העיקרון אתה לא פורץ לחנות כי יכולים לתפוס אותך, אבל לא מפריע לך להוריד משחקים ומוזיקה. גם זו עבירה פלילית. לא יכול לקנות דיסק אל תשמע מוזיקה. לא יכול לקנות משחק אל תשחק. תשחק בדמואים. מעניין כמה עושים את זה... :roll: פתאום אחרי ששורטים את הפחית שלכם אתם הופכים לאזרחים שומרי חוק. הבן אדם צריך להשאיר פרטים. ברור. אני אפשוט רגל כדי שאתה תוכל לצבוע מחדש חתיכת פלסטיק ברכב.

ביום מן הימים לפני כמה שנים, סנופ דוג אמר וצוטט(את הציטוט המקורי אינני זוכר):"רק בזכות האינרטנט הקריירה שלי התקדמה".

תחשוב כמה אנשים היו באמת קונים משחק ב430 שקל(GTA) או כמה אנשים באמת היו מוציאים 50 שקל על דיסק, של אומן שהם לא מכירים. האינטרנט זה בדיוק מה שמקדם את העולם.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
אני אפשוט רגל כדי שאתה תוכל לצבוע מחדש חתיכת פלסטיק ברכב.

כן, ומצדי תמשכן את הדירה.

כי אם אתה לא יכול לשאת בתוצאות של הנהיגה שלך אל תכנס למכונית מלכתחילה.

אנשים כמוך מגעילים אותי.

מה אכפת לי שאתה סטודנט?

גם אני ממש לא עשיר וחי ממשכורת צבאית, וכרגע במינוס שהגיע כבר עד המגבלה שהבנק נתן לי, אבל לי לפחות יש את הביצים לעמוד מאחורי המעשים שלי ואם אני יודע שעלול לקרות משהו שלא אוכל להתמודד איתו (כמו הסיכוי שאני אשרוט למישהו את האוטו) אז אני אעדיף לא להכנס למצב ההוא (לדוגמא לא לשבת מאחורי ההגה) מאשר לברוח.

פורסם

גם אני קורבן לתופעה.

מוצאי שבת,היום,חבר מתקשר ואומר שראה שהפנס שלי שבור.

הלכתי לרכב,(מאזדה 323 98 ומה שקרה הוא שפשוט נעלם לי פנס האיתות,הפנס מקדימה מחולק ל2,הפנס הרגיל,והאיתות ליידו.

האיתות פשוט לא קיים,אם לא הייתה פגיעה מתחת הייתי בטוח שגנבו את זה.

אבל גם פגיעה יש,שפשוף קטן ומעיכה ליד.

ואני כבר שעות אוכל את עצמי למה אנשים כאלה,בסך הכל היה משאיר פתק עם פרטי ביטוח,מה היה קורה לו.

קשה להבין את החשיבה הזאת,ה"ישראלית".

שבוע טוב לכולם.

פורסם

כל הסיפורים בשרשור הזה מעלים בי תהיות - האם אנחנו באמת צריכים להתאמץ ולהשאיר פתק,למרות שלרוב הציבור זה פשוט לא מזיז,והאדם לו שמנו פתק לא היה שם לנו? (לא שאני נגד להביא פרטים,ההפך הוא הנכון)

לדוגמה,דפקתם למישהו את האוטו,ואתם יודעים שאותו אדם,במידה והיה דופק את האוטו שלכם,לא היה משאיר פרטים (או שמתייחס לרכב כאל "חתיכת פח"). הייתם משאירים לו פרטים?

פורסם
דפקתם למישהו את האוטו,ואתם יודעים שאותו אדם,במידה והיה דופק את האוטו שלכם,לא היה משאיר פרטים

מה זאת אומרת? אני אמור להכיר את אופי בעל הרכב שדפקתי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נניח שאתה מכיר.

בתור בן אדם,אני בדרך כלל דואג להתנהגות שלי,לא של אחרים,לא של אנשים שאני מכיר לא של חברים שלי ולא של אף אחד אחר.

אני משתדל לא להתעסק בהתנהגות של אחרים,מה שקשה במקרים כאלה,נכון.

ואני מנסה כמה שיותר להיות הבנאדם שהייתי רוצה להיות,וזה לא משנה אם האחרים הם כאלה או לא,אם אתה מצפה שישאירו לך פתק על האוטו,לא משנה אם יעשו את זה,אם אתה מצפה לזה,אתה צריך להיות גם כזה.

תתעסק בעקרונות שלך ותתעסק באופי שלך,תבחר איפה להיות,באיזה צד,אל תחשוב על הצד של האחרים.

ככה לפחות אני חושב,ואני מקווה שגם שאר האנשים כאן.

פורסם
ביום מן הימים לפני כמה שנים, סנופ דוג אמר וצוטט(את הציטוט המקורי אינני זוכר):"רק בזכות האינרטנט הקריירה שלי התקדמה".

תחשוב כמה אנשים היו באמת קונים משחק ב430 שקל(GTA) או כמה אנשים באמת היו מוציאים 50 שקל על דיסק, של אומן שהם לא מכירים. האינטרנט זה בדיוק מה שמקדם את העולם.

??? אתה פשוט..... עזוב.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אני יודע שאתם הולכים לצלוב אותי על דברי.

לפני כמה ימים פתחתי דיון. בדיון סיפרתי שבזמן רוורס שפשפתי את הפגוש האחורי מצד ימין של רכב החנה משמאלי. לא חזרתי בסוף. למה אתם שואלים? כי אני סטודנט אומלל שמרוויח 3,000 שקלים בחודש ונוהג על גרוטאה איטלקית בלי מזגן. אם אני אלך ואשלם לאיזה מוסך נוכלים 1000 שקלים על פאקינג שפשוף (אפילו לא בפח, רק בפלסטיק) בפגוש האחורי אני לא אסגור את החודש.

אתם שוכחים שאנחנו לא בדיוק שוויץ מבחינת מוסר. לך תדע על מי תיפול. אולי אני אפול על איזה חלאה שיחליט לעשוק אותי כי אני אשכנזי חמוד עם משקפיים ויסגור דיל עם המוסכניק. יתחילו להמציא תקלות, ינפחו את החשבון (גם המוסכניק יקבל עמלה). לכל המשבחים את האירופאים/אמריקאים אתם שוכחים שבארצות ברית ואירופה הרכבים הרבה יותר זולים. סביר להניח שגם החלקים ותיקונים יותר זולים. מוסר עבודה שם ברמה אחרת לגמרי. באירופה במוסך לא יחגגו עליך רק בגלל שאתה עם משקפיים ובמקרה מבין יותר במחשבים מאשר ברכבים. כאן המוסכניק יתקשר לבעלים ויצעק "מנחם מחר יש לנו פיקניק על חשבון הבית! תפסתי דג שמן!"

כואב לי על בעלי הרכבים. באמת. אם אני הייתי מפוצץ ככה את הפח כמו במקרים הרבים שצויינו בדיון עם יד על הלב הייתי משאיר פרטים. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם אלפי שקלים על שפשוף בפלסטיק. כואב לכם על הרכב החדש, אני מבין, אבל לי יותר יכאב לשלם קנסות ל-ERN על צ'יקים חוזרים. אני בטוח שרוב הגולשים בפורום לא היו משאירים פרטים על נזק מינורי לחלוטין.

אתה פשוט זבל של בן אדם ולא אשכנזי חמוד עם משקפיים.

אם אתה לא יכול לממן את הנזקים שאתה עושה אז אל תחזיק רכב או שתעשה ביטוח צד ג' עם ביטול השתתפות עצמית.

זה שאתה לא גומר את החודש לא צריך לעניין אף אחד וזה לא נותן לך שום לגיטימציה לגנוב מאחרים. טוב שאתה לא פורץ לסופר כי אין לך כסף להחזיק את האוטו ואם תשלם לסופר לא תוכל לצאת לפאב בערב.

מאחל לך שזה שפגעת בו יאתר אותך, יתבע אותך ככה שתצטרך למכור את התחתונים המסריחים שלך ואח"כ ישרוף לך את האוטו כדי שתלמד לא לעשות את זה שוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...