Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב גם אני קורבן, עוד לא עברו שבועים משהרכב יצא מהפחחות וכבר דאגו להשאיר לי מזכרות.

סריטה באורך של 5 סנטים על המראה ומכה מפתיחת דלת על דלת הנהג.:evil:

מה יהיה תגידו מתי יבוא היום שיהיה אפשר להשאיר את הרכב חונה בלי לחשוב מה יקרה כשתחזור:bad-word:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שאחי קנה תרכב לא היה לו עוד חודש אצלנו, נסענו לבית משפט בנצרת. בכניסה לבית משפט שופטת חתכה אותנו ולקחה איתה את כל הטמבון הקידמי. ירדנו אליה כדי להחליף פרטים היא ברחה בפנים והמאבטחים יצאו להחליף איתנו פרטים. שדרשנו לדבר איתה היא לא הייתה מעוניינת. קיבלנו טלפון מהביטוח אחרי כמה ימים שהיא לא מודה שהיא פגעה בנו אלה ההיפך בסוף שילמנו את הנזק מיכיסנו איפה הצדק איפה ?

פורסם

גם לי קרתה תופעה דומה, רק שאצלי רוכב קטנוע שרט לי את הטמבון הקדמי כשחניתי מול הבסיס.

שאלתי את הש"ג אם הוא ראה מי עשה את זה, אמר לי שקטנוע שיצא מחניה ואז הסתובב שרט את הרכב עם האגזוז וברח.

וכמובן שלא השאיר כלום חוץ מכמה שריטות ושריטה אחת עמוקה שלא תרד בפוליש.

TFSI Power

פורסם

טוב אז בואו אני יספר לכם סיפור קטן.

הרכב שלי גם ננהג על ידי החברה שלי ביום אחד בשעה 3 בבוקר כנראה הייתה מאוד עייפה או שבכול זאת אישה.

היא יצאה מהחנייה נסעה כמה מטרים ולא יודע איך לא שמה לב והורידה לו את המספר מי שמכיר לנסר החדשות יש פלסטיק שמחזיק את המספר.

נפל המספר ושרטה לו את הטמבון.

היא התקשרה אלי כולה בבהלה.

כמובן אני ישר רצתי לראות מה קרה לאוטו של הבחור ראיתי מה קרה.

הלכתי לאוטו שלי האוטו שלי בהרבה יותר נזק שריטה בטמבון האחורי מהגלגל האחורי עד לסוף הטמבון מעצבן אבל מה נעשה.

3 בלילה איך אני יודיע לשכן כמובן לא הלכתי לישון.

חיכיתי שיהיה 7 בבוקר בשביל לדבר אם הבחור בכול זאת איך הוא יסע לעבודה בלי מספר.

ניגשתי אליו בבוקר הסברתי לו את המקרה הבן אדם היה המום לא היה אף אחד באזור שראה.

אמרתי לו לך תתקן את זה כמה שזה יעלה תגיד לי חזר אלי אחרי שעה אמר לי 100 שקל.

בכול זאת כולה פלסטיק וכמה שריטות עמוקות מבאסות.

סגרנו את זה ככה וזהו.

אני לא מבין את הקטע של האנשים לדפוק לאנשים רכוש ואפילו לא להשאיר לפחות פתק של סליחה לדפוק ולברוח.

ישראלים אח אח.

אני יספר לכם עוד מקרה במקרה לחברה יש חברה שהיא גם "נהגת" אבא שלה קנה לה פונטו יחסית חדשה.

יפייפיה כמובן יחסית לפונטו כמה ימים אחרי הקנייה החברה הנחמדה מנסה לצאת מהחנייה,

הצליחה והשאירה צלקות מאוד יפות על 2 המכוניות של השכנים שלה.(אל תשאלו איך פשוט עשתה את זה)

מה אבא שלה החכם עשה הלך תיקן את האוטו שלה (הפונטו) שלא יהיה שריטה סימן שלא יחשוב שזה הם.

תבינו איזה שכנים יש לנו.

מה המוסר אם דפקו לכם את האוטו בחנייה של הבית תרוצו ישר לשכנים.

אולי השעה הזאתי נתנה לי את הסיבה לרשום את המגילה הזאתי בהצלחה למי שקרא או יקרא אותה.

פורסם
מה רע בקצת ערבות הדדית? הרי זאת הרקמה החיה של כל חברה תרבותית?

אנשים עם תגובה כזאת הם אותם אנשים שרואים חותרת קייאק טובעת בירקון ומצלמים אותה בפלאפון במקום לקפוץ ולהציל אותה.

בקשר לפתק אנונימי, בלי עד ראיה העבריין ינפנף אותך לכל הרוחות, הוא יגיד שבכלל הוא לא היה שם והוא לא יודע על מה אתה מדבר.

עם עד ראיה שמשתף פעולה הוא אבוד!

לפני שנתיים יצאתי מהעבודה שלי במרכז הכרמל, עמדתי בצומת בו יש שני נתיבים ישר מרומזרים ונתיב פנייה ימינה מתן זכות קדימה.

אישה נוהגת ביונדאי בנתיב הימני, ניסתה להשתחל בין רכב שהמתין בנתיב נסיעה ישר לרכב שעמד בצד הכביש - טרנזיט של אינסטלטור.

אני הייתי 2 מכוניות מאחורי היונדאי, פתאם אני רואה את הטרנזיט עולה לאויר בצידו הימני, נראה כאילו האישה עם היונדאי ניסתה לנהוג דרכו, וכשראתה שלא הצליחה עשתה רוורס, התיישרה וניסתה שוב להשתחל לנתיב הנסיעה הפנייה ימינה, וכל זאת כאילו שלא קרה שום דבר והיא לא כרגע עשתה נזק לרכב שלה ובטח לא לרכב חונה במרכז הכרמל באמצע היום!.

הפעולה ה"רגועה" שלה וההתנהלות הזו כל כך הרגיזה אותי, אז רשמתי מיד את הפרטים שלה ואת התיאור שלה.

על הרכב של האינסטלטור היה מס' טלפון וכמובן שהתקשרתי אליו וסיפרתי לו את אשר קרה לרכב שלו אשר חונה בחוץ, הודה לי ולקח ממני את הפרטים שרשמתי, לאחר מס' חודשים בקש לפגוש אותי שוטר לברר פרטים. לאחר שבוע או שבועיים נודע לי מהאינסטלטור שהעניין טופל, ברגע שכנראה הבינו בביטוח של האישה שישנו עד אמיתי אז לא נמנעו מלטפל בתביעה.

זה חשוב לערוב אחד לשני במקרים כאלה, לך תדע אם בפעם הבאה הרכב הנפגע יהיה שלך.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
סתם משהו מצחיק שקשור בנושא:

fail-owned-accident-note-fail.jpg?w=375&h=500

מסתבר שזה לא בעיה רק של הנהג הישראלי, אך זה באמת מאוד מעצבן

סביר שזה נהג ישראלי שנהג באוסטרליה הרחוקה.:shock:

את השיטה דרך אגב המציא אפרים קישון לפני ארבעים שנה.

שם הוא כותב איך כולם מהללים ומשבחים אותו על שהוא משאיר פרטים, אבל הוא לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שאתם הולכים לצלוב אותי על דברי.

לפני כמה ימים פתחתי דיון. בדיון סיפרתי שבזמן רוורס שפשפתי את הפגוש האחורי מצד ימין של רכב החנה משמאלי. לא חזרתי בסוף. למה אתם שואלים? כי אני סטודנט אומלל שמרוויח 3,000 שקלים בחודש ונוהג על גרוטאה איטלקית בלי מזגן. אם אני אלך ואשלם לאיזה מוסך נוכלים 1000 שקלים על פאקינג שפשוף (אפילו לא בפח, רק בפלסטיק) בפגוש האחורי אני לא אסגור את החודש.

אתם שוכחים שאנחנו לא בדיוק שוויץ מבחינת מוסר. לך תדע על מי תיפול. אולי אני אפול על איזה חלאה שיחליט לעשוק אותי כי אני אשכנזי חמוד עם משקפיים ויסגור דיל עם המוסכניק. יתחילו להמציא תקלות, ינפחו את החשבון (גם המוסכניק יקבל עמלה). לכל המשבחים את האירופאים/אמריקאים אתם שוכחים שבארצות ברית ואירופה הרכבים הרבה יותר זולים. סביר להניח שגם החלקים ותיקונים יותר זולים. מוסר עבודה שם ברמה אחרת לגמרי. באירופה במוסך לא יחגגו עליך רק בגלל שאתה עם משקפיים ובמקרה מבין יותר במחשבים מאשר ברכבים. כאן המוסכניק יתקשר לבעלים ויצעק "מנחם מחר יש לנו פיקניק על חשבון הבית! תפסתי דג שמן!"

כואב לי על בעלי הרכבים. באמת. אם אני הייתי מפוצץ ככה את הפח כמו במקרים הרבים שצויינו בדיון עם יד על הלב הייתי משאיר פרטים. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם אלפי שקלים על שפשוף בפלסטיק. כואב לכם על הרכב החדש, אני מבין, אבל לי יותר יכאב לשלם קנסות ל-ERN על צ'יקים חוזרים. אני בטוח שרוב הגולשים בפורום לא היו משאירים פרטים על נזק מינורי לחלוטין.

פורסם

מר סטודנט, אתה ממש חצוף. אתה תחליט לי אם הנזק שעשית הוא מינורי או לא? מה הלאה? קשה לך גם לשלם קנסות על עבירות תנועה אז לא תשלם? אתה לא יכול לשלם דוחו"ת אז לא תשלם? ההבדל היחידי בין קנס לבין שפשוף זה שבאחד אתה יכול לברוח מעונש ומהשני לא. אם אין לך כסף לשלם על נזק שאתה עושה לאחרים, תעבור בבקשה לתחבורה ציבורית.

לא כל בעלי המוסכים גנבים, פה בפורום ישמחו להמליץ לך על מוסכים ישרים. יש מספיק כאלה.

אני טוחן את הצורה שלי עוד מהצבא בשביל להגשים את החלום ולקנות את הרכב שאני רוצה וממשיך לעבוד לפעמים 12 שעות ביום בשביל להחזיק אותו ואז בא מישהו ועושה לי נזק ובורח?! זה נראה לך הגיוני בכלל? המדינה פה מבחינת מוסר היא לא שוויץ בדיוק בגלל אנשים כמוך שלרגע לא שמים את עצמם בצד השני. לא כל מי שיש לו רכב חדש ויפה הוא מליונר, הרבה אנשים עובדים מאוד קשה בשביל זה וכשדבר כזה קורה זה פשוט שובר את הלב.

emotion of motion

פורסם

למה אתה תחליט את חומרת הנזק? חבר לספסל הלימודים נכנס בפיאט פונטו. המפגרת דפקה ברקס בצומת. הרכב שלו התפרק, הרכב שלה קיבל מכה קטנה. החליפו פרטים. לא רצו לערב את הביטוח. בעלה לקח את הגרוטאה שלו למוסך הכי יקר באשדוד. מה אכפת לו. תפס אשכנזי. החליט לסחוט ממנו כסף. פתאום כאן לא עובד, שם לא עובד, זה לא נדלק. הכל בגלל המכה. בטח. :roll: אבל מה לעשות לא רצה להסתבך עם הבן אדם ושילם.

על קנסות אני יכול להסתבך עם החוק, על השפשוף לא יקרה כלום. גם אתה כזה. אל תבלבל את המוח. על אותו העיקרון אתה לא פורץ לחנות כי יכולים לתפוס אותך, אבל לא מפריע לך להוריד משחקים ומוזיקה. גם זו עבירה פלילית. לא יכול לקנות דיסק אל תשמע מוזיקה. לא יכול לקנות משחק אל תשחק. תשחק בדמואים. מעניין כמה עושים את זה... :roll: פתאום אחרי ששורטים את הפחית שלכם אתם הופכים לאזרחים שומרי חוק. הבן אדם צריך להשאיר פרטים. ברור. אני אפשוט רגל כדי שאתה תוכל לצבוע מחדש חתיכת פלסטיק ברכב.

פורסם

אצלי זה כבר הגיע למצב שהפוגע לא מנסה אפילו לטייח...

הסתבר לי בדיעבד שאחד השכנים החליט שהאוטו שלי יכול לשמש כסד עצירה מעולה.

בכל פעם שהוא לוקח רברס הצליל של פח נמעך אומר לו שהוא צריך לעצור. זה הגיע למצב שהכנף (שרק חזרה מפחח!!) נסדקה לחלוטין.

להגנתו הוא אמר: "מה קרה?! כולה עגלה, גם ככה אתה לא נוסע איתה. וחוץ מזה אני בעל הבית, מה תעשה?" (הרכב באמצע שיפוץ).

:evil: אני עוד חושב על דרך מקורית לגרום לו לשלם על הנזקים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אצלי זה כבר הגיע למצב שהפוגע לא מנסה אפילו לטייח...

הסתבר לי בדיעבד שאחד השכנים החליט שהאוטו שלי יכול לשמש כסד עצירה מעולה.

בכל פעם שהוא לוקח רברס הצליל של פח נמעך אומר לו שהוא צריך לעצור. זה הגיע למצב שהכנף (שרק חזרה מפחח!!) נסדקה לחלוטין.

להגנתו הוא אמר: "מה קרה?! כולה עגלה, גם ככה אתה לא נוסע איתה. וחוץ מזה אני בעל הבית, מה תעשה?" (הרכב באמצע שיפוץ).

:evil: אני עוד חושב על דרך מקורית לגרום לו לשלם על הנזקים.

אתה רציני? הייתי הורג שכן כזה אם הוא היה אומר לי דברים כאלה.

תפנה למשטרה או משהו .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
למה אתה תחליט את חומרת הנזק? חבר לספסל הלימודים נכנס בפיאט פונטו. המפגרת דפקה ברקס בצומת. הרכב שלו התפרק, הרכב שלה קיבל מכה קטנה. החליפו פרטים. לא רצו לערב את הביטוח. בעלה לקח את הגרוטאה שלו למוסך הכי יקר באשדוד. מה אכפת לו. תפס אשכנזי. החליט לסחוט ממנו כסף. פתאום כאן לא עובד, שם לא עובד, זה לא נדלק. הכל בגלל המכה. בטח. :roll: אבל מה לעשות לא רצה להסתבך עם הבן אדם ושילם.

על קנסות אני יכול להסתבך עם החוק, על השפשוף לא יקרה כלום. גם אתה כזה. אל תבלבל את המוח. על אותו העיקרון אתה לא פורץ לחנות כי יכולים לתפוס אותך, אבל לא מפריע לך להוריד משחקים ומוזיקה. גם זו עבירה פלילית. לא יכול לקנות דיסק אל תשמע מוזיקה. לא יכול לקנות משחק אל תשחק. תשחק בדמואים. מעניין כמה עושים את זה... :roll: פתאום אחרי ששורטים את הפחית שלכם אתם הופכים לאזרחים שומרי חוק. הבן אדם צריך להשאיר פרטים. ברור. אני אפשוט רגל כדי שאתה תוכל לצבוע מחדש חתיכת פלסטיק ברכב.

לא רצה לערב ביטוח? בעיה שלו. בדיוק בשביל זה יש ביטוח, שהם ישברו את הראש וילחמו עם אנשים כאלה שמנסים לסחוט אותך.

פגיעה בקניין היא גם חמורה אבל שונה. כשמישהו מוריד משחק, אין פחות משחקים בחנות. אין נזק פיסי. כשמישהו כמוך פוגע ברכב, הרכב הפגוע נראה פחות טוב ועולה כסף לתקן על זה. בהמשך עלולה גם להווצר בעיה של מכירה עקב תאונה וירידת ערך.

קצת כבוד לעבודה של אחרים לא תזיק. אתה לא תקבע לי כמה החתיכת פלסטיק הזאת חשובה לי. אולי אני אחליט ששתי ידיים זה יותר מידי בשבילך ואוריד לך אחת?

emotion of motion

פורסם

לפני לא הרבה זמן, נסעתי עם חברים לשבת בפאב, חניתי האחד הרחובות ליד, בדרך לפאב ראיתי בחורה שנכנסת לרחוב ותוך כי שהיא נוסעת ברחוב (רחוב יחסית צר - אבל לא משהו מטורף) משפשפת לגמרי אוטו אחד בכל הצד שלו, 2 דלתות+ כנף קדמית + כנף אחורית + מראה שבורה.

והיא ממשיכה ליסוע.

ישר התחלתי ללכת אחרי הרכב שלה, היא חנתה ברחוב המקביל, ועלתה בשיא האדישות לבית סמוך.

כמובן שהשארתי לבעל הרכב פרטים של הרכב הפוגע.

ולסטודנט המסכן - ליבי איתך ואני מבין אותך.

הלוואי וסטודנט מסכן אחר ישבית לך את הרכב ולא ישאיר פרטים, וכיוון שאין לך מקיף אז גם לא תוכל לתבוע את הפוליסה שלך ולעלות את הפרמייה ובנוסף תחסוך המון כסף בזה שתתחיל לסוע בתחבורה ציבורית. :twisted:

שיהיה בצלחה חוצפן 8)

פורסם

לי קרה פעם אחת שדפקתי למישהו פנס (עוד בצעירותי אהמ) וכמו ילד טוב השארתי את הפרטים. הרכב היה של אמי, מחברת טבע. אביו של הבחור שנהג במכונית באותו יום התקשר אליי וביקש פרטים ממש בגסות (אם הוא עדיין עצבני יום אחרי + שהשאירו פרטים הוא צריך סדנת טיפול בכעס). נתתי לו את מספר הפוליסה ואת המספר של אמי והיא נתנה לו את מספר הטלפון של קצין הרכב בטבע, כפי שהתבקשה. הייתי בטוח שזהו זה, אבל להפתעתי אחרי כמה ימים, קיבלתי טלפון מהקורבן לגבי זה (אם אני לא טועה, זה היה משהו מוזר, אבל בכ"ז לפני 3 שנים) שהוא לא רוצה לטפל בזה דרך הביטוח ושהוא רוצה שאני אשלם כ800 שקל (אאל"ט). אמרתי לו יפה שיטפל בזה מול הביטוח והוא אמר שהוא לא מוכן, אמרתי לו שלא אמורה להיות בעיה כי זו אשמתי ואני מודה, הוא צעק עליי, מה בדיוק אני כבר לא זוכר. הוא עוד הטריד אותי כשבוע לאחר מכן ואז הפסיק. מאז עוד לא קרה לי מקרה כזה, אבל תהיו בטוחים שאם ייקרה, הבנאדם יקבל ממני פתק דומה לפתק מלפני כמה הודעות, במקרה הטוב. לא נעים לי להודות אבל אם יש סיכוי שאני אפול על "ישראלי מכוער" אני מעדיף להיות כזה בעצמי, וממש לא מזיז לי כל הקלישאה של לרדת לרמה. אני גם לא צבוע, ולא מצפה מאף אחד להשאיר לי פתק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...