Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שקרה לכם כאן אפסי לעומת מה שקרה בתמונה המצורפת!

בשרשור שאני פתחתי, נזק שעשו לרכב של אבא שלי לא הרבה יותר קטן. מעוצמת המכה הרכב גם עף ושפת מדרכה עצרה אותו.

בחלק הטוב שבשקודה פח חזק, החלק הרע שנהג פוגע ברח ולמרות שמצאנו אותו אינו מוכן להודות באשמה (וסוכנת ביטוח שלנו לא יכולה לעשות כלום :evil:).

קישור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=208331

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זהו לי קרה משהו יותר מעצבן.

נסעתי ברחוב צר לפתע באה מולי מאזדה לנטיס במהירות בהתחלה רק פגעה לי במרה ( עוד מילא) אבל הבום ששמעתי ושניה אחרי המראה הגיעה לדלת אחורית שרטה אותה דוח אם כל האחורה של הרכב, לפתע הנהג עוצר בצד מסתכל רואה אותי יוצא מהרכב לראות מה קרה, נכנס לרכב ודוחף פול, למצוא אותו לא היה סיכוי היה מקום צר עד שהייתי מסתוב שם הוא היה נוסע 4 קילומטר, בכל מקרה לא משהו שפוליש ווקס לא הוריד :)

קרה גם פעם אחת שאני דפקתי וברחתי, מודה :)

בהסתכלות לאחורה זה נראה לי אידיוטי

אבל זה היה לפני המון זמן יום או יומיים אחרי שנגמר לי המלווה, פשוט האוטו קפץ לי קדימה ועשה לאיזה אוטו ( לא זול ) פנס מאחורה, למה ברחתי האמת לא כי פחדתי לשלם או משהו ( יש צד ג) פשוט נבהלתי, פחדתי שאבא ואמא יעשו סרטים שכבר אני דופק תרכב

פורסם
תאמין לי שאתה לא רוצה שאני אעלה תמונה של הדלתות של הרכב שלי.

כיסחו לי את האוטו :evil:

ועזוב את זה שאנשים פותחים דלתות כמו חיות וכל יומיים יש סימן אחר על הדלת, זה עוד יורד עם פוליש. אנשים פשוט לא יודעים לנהוג במדינה הזאת :-(

זה נכון, אבל גם צריך לדעת איפה להחנות... ;)

פורסם
אז זהו לי קרה משהו יותר מעצבן.

נסעתי ברחוב צר לפתע באה מולי מאזדה לנטיס במהירות בהתחלה רק פגעה לי במרה ( עוד מילא) אבל הבום ששמעתי ושניה אחרי המראה הגיעה לדלת אחורית שרטה אותה דוח אם כל האחורה של הרכב, לפתע הנהג עוצר בצד מסתכל רואה אותי יוצא מהרכב לראות מה קרה, נכנס לרכב ודוחף פול, למצוא אותו לא היה סיכוי היה מקום צר עד שהייתי מסתוב שם הוא היה נוסע 4 קילומטר, בכל מקרה לא משהו שפוליש ווקס לא הוריד :)

קרה גם פעם אחת שאני דפקתי וברחתי, מודה :)

בהסתכלות לאחורה זה נראה לי אידיוטי

אבל זה היה לפני המון זמן יום או יומיים אחרי שנגמר לי המלווה, פשוט האוטו קפץ לי קדימה ועשה לאיזה אוטו ( לא זול ) פנס מאחורה, למה ברחתי האמת לא כי פחדתי לשלם או משהו ( יש צד ג) פשוט נבהלתי, פחדתי שאבא ואמא יעשו סרטים שכבר אני דופק תרכב

אז איך אתה שונה מזה שדפק לך וברח? :roll:

אתה פוחד מאמא ואבא,אחד פוחד מסבא וסבתא ואחר פוחד מחברת הביטוח. ממש יופי :roll:

פורסם

סתם שאלה: נגיד הרכב שלכם קיבל מכה מדלת של רכב אחר בחניה. המכה לא גרמה לנזק רציני, אפילו לא קימט את הפח, אבל יש שריטה. הושארו פרטים, פתק סליחה, הכל טוב ויפה. אתם אשכרה מתכוונים לבזבז יום שלם על להתקשר לבעל הרכב ואז לביטוח ואז להתווכח עם סוכן ביטוח כדי לכסות את הנזק?

כאילו מכל ההודעות שנכבתו פה אני רואה שנהגים מקבלים קריזה על כל שריטה קטנה ושלא השאירו להם פתק עליה, אני אישית מקבל יותר קריזה מלעשות שמיניות באויר על מנת לכסות משהו מינורי.

פורסם
סתם שאלה: נגיד הרכב שלכם קיבל מכה מדלת של רכב אחר בחניה. המכה לא גרמה לנזק רציני, אפילו לא קימט את הפח, אבל יש שריטה. הושארו פרטים, פתק סליחה, הכל טוב ויפה. אתם אשכרה מתכוונים לבזבז יום שלם על להתקשר לבעל הרכב ואז לביטוח ואז להתווכח עם סוכן ביטוח כדי לכסות את הנזק?

כאילו מכל ההודעות שנכבתו פה אני רואה שנהגים מקבלים קריזה על כל שריטה קטנה ושלא השאירו להם פתק עליה, אני אישית מקבל יותר קריזה מלעשות שמיניות באויר על מנת לכסות משהו מינורי.

אני הייתי מעדיף לקבל פיצוי סימלי מבעל הרכב.

אין טעם לערב ביטוח על תיקון שריטה קטנה כל כך...

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

נרחיב קצת את השאלה - נניח וראיתם מישהו שפתח לכם ככה את הדלת על הרכב,מה תעשו? תלכו ותגידו לו? כי רוב הסיכויים שהוא יגיב ככה :shock: ולא יבין מה רוצים ממנו,על אחת כמה וכמה במידה והוא יתבקש לשלם על הנזק :? מעניין אותי איך ניתן להגיב במצב כזה...

פורסם

אה. זה די קל. פשוט מעירים לו בעדינות. משהוא בסגנון:

-אם אני אשפשף אם האגרוף את הלסת שלך זה ילמד אותך לכבד רכושם של אחרים?

ניתן גם לעשות הדגמה קלה כדי להמחיש ולוודא שהמסר עבר במלואו.

פורסם

נניח ואישה מבוגרת נכנסה למונית שחנתה במקביל לרכב שלי, פתחה את הדלת, ופיצצה את העמו של הפנס,

היא אומרת, אופס, נהג המונית לא מוכן לתת פרטים, משטרה צוחקת עליי בטלפון, ואני רץ בין כולם.

מדינת חלם!

----

פורסם
אה. זה די קל. פשוט מעירים לו בעדינות. משהוא בסגנון:

ניתן גם לעשות הדגמה קלה כדי להמחיש ולוודא שהמסר עבר במלואו.

אוקי,ואם הנהג הוא לא אשכנזי חמוד שישתין במכנסיים איך שתתקרב אליו :lol:

פורסם

BLAZOOR

עוברים לפלאן B.

שוברים לו את המראה באלגנטיות

דרך אגב סיכוי שערס יפתח ככה עליך דלת הוא הרבה יותר נמוך מאשר איזה לפלפון שנוסע בליסינגומטית ועל הז^ן שלו כל העולם ואחרים. פעם ירקתי לאחד כזה בפרצוף על זה שיצא לצומת לא פנוי וחסם תנועה. לא נראה לי שהוא ימשיך לעשות את זה. היית צריך לראות את הפנים הלבנות כאשר הצלחתי לפתוח את הדלת לפני שהוא התחיל לחפש כפתור של נעילה מרכזית.

פורסם
נרחיב קצת את השאלה - נניח וראיתם מישהו שפתח לכם ככה את הדלת על הרכב,מה תעשו? תלכו ותגידו לו? כי רוב הסיכויים שהוא יגיב ככה :shock: ולא יבין מה רוצים ממנו,על אחת כמה וכמה במידה והוא יתבקש לשלם על הנזק :???: מעניין אותי איך ניתן להגיב במצב כזה...

אני אישית הייתי בא אליו... אומר לו : "תקשיב גבר, מה שעשיתה זה לא לעניין", אם הוא שווה משהו הוא יציע לשלם על נזק.

שמע, אם הייתי דופק למישהו ת'אוטו והוא היה יוצא עליי עם אגרופים, הייתי מחזיר בצלעות, בשייניים, אם היה לי סכין בכיס, גם הוא היה נכנס לפעולה, למרות שאכן אני אשם ואין לי בעיה להודות בזה.

ד"א הרבה אומרים על זה שלא מכבדים רכוש, אני אישית כשפתחתי דלת על רכב אחר, זה היה מחוסר נסיון, פשוט לא חשבתי על זה.

• תוכן חדש...