Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשארו לי שבועיים למלווה, ומאז תחילת ימי המלווה אני גולש באתר על בסיס יומי וראיתי אין ספור טרדים על קניית רכבים בתקציב של 10K וידני.

הדרישות שלי מאוטו הן קודם כל שהרכב יהיה יפה ונוח, לאחר מכן באה האמינות ואז החיסכון.

אני נוטה יותר לכיוון של המשפחתיות הקטנות כמו פג'ו 306, פיאט בראבה וכו..

הבנתי שממליצים על שרייד, פיאסטה, פג'ו 106 וכו...כלומר, רכבים קטנים חסכוניים ושיודעים לעשות את העבודה ובנאמנות, אבל הדרישה שלי היא לרכב שיש בו קצת מעבר מה "מעבר מנקודה לנקודה", כלומר שיפנק, ושיהיה בו 2 ח"ח, כמובן שגם ה"כ, נ"מ וכ"א.

אני יודע שהתקציב קטן אבל אני חושב שיש מכוניות שיכולות להביא את התמורה שאני דורש.

כמו שראיתי באתר יד 2, ישנם רכבים שהם משנתון יותר נמוך בשנה שנתיים אך הם יותר מפנקים לדוגמא, פג'ו 306 שאהבתי במיוחד, פיאט בראבו, יונדאי לנטרה וכדומה.אני לא סגור עם רובר 200 הוא משפחתי או מיני אבל הוא בהחלט נראה לי משפחתי קטן ומפנק.

אני נוטה יותר לפג'ו 306, ואולי גם לרובר.

רציתי לדעת האם הרכבים המשפחתיים הנ"ל שראיתי ביד 2 הם אכן ניתנים לרכישה בתקציב הזה, במצב טוב?

פורסם

הייתי במקומך מוסיף לרשימה את פונטו. בתקציב כזה ניתן למצוא גם דגם מפואר שהיה לו ח"ח, נ"מ וכד'.

רכב חסכוני בעל מנוע 1250סמ"ק, יד גירסאות עם כ-70 סוסים.

מבחינת משפחתיות, בתקציב כה אפשר לקנות סופר לנסר ידנית, רובן (אם לא כולן) מצויידות בח"ח, נ"מ וכד'.

מנוע טוב עם 16 שסצומים ו-113 סוסים, רכב נחשב לאמין. ממליץ על גירסא ידנית, לאוטומט מספרים שגיר נשרף מהר ללא קולר (בד"כ התקינו קולר).

בעיני האוטו ניראה סביר עד יפה (תלוי מצבע ועד כמה הוא שמור).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...