Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודעת שמחירי הקיה נעים בין 9-10K בערך.

הרכב הזה עם 100,000 ק"מ יד שניה (היא אמרה שהקודמת קנתה את הרכב מהחברה ונחשבה בעלים 00, שהיא 01 ואני אהיה 02 .... הא? יש חיה כזו? )

והיא מתחייבת שזה ללא תאונות ולא מוכנה לרדת במחיר. הדבר היחיד עליו היא הורידה 500 ש"ח (זה היה במקור 11500) זה על פגעי צבע מהשמש בגג.

היא גם אמרה שאין גז במזגן , היא לא משתמשת בו, אבל היא תדאג להשמיש אותו ולמלא גז.

מה אתם אומרים?..

זה שווה את המחיר שהיא דורשת?

פורסם

היא גם אמרה שאין גז במזגן , היא לא משתמשת בו, אבל היא תדאג להשמיש אותו ולמלא גז.

יכול להיות שמערכת של מזגן לא אטומה וכך ברגע של קנייה הוא יהיה שמיש, אבל אחרי זמן כלשהו בגלל דליפות הוא שוב יהיה לא שמיש.

רכב יד שנייה, זה אומר שהיה בעל קודם אחד, כלומר ברישיון יהיה רשום בבעלים קודמים: 01, אם תקני את הרכב, ברישיון יהיה כתוב בעלים קודמים 02, כלומר את יד שלישית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קיה פרייד היא מכונית גרועה למדי. בסכום הזה הייתי הולך על סיטרואן סקסו או פיג'ו 205.

אם היא 01 ברישיון אז היא יד שנייה ואת תהיי יד שלישית.

מזגן לא עובד - לרוב סימן לבעיה רצינית יותר. אם זה היה סתם גז היא הייתה ממלאת בעצמה. אנחנו גרים במדינה חמה... מומלץ לבדוק במכון בדיקה מוסמך למרות שהמחיר נמוך ולבקש שישימו לב למזגן - אם המדחס לא עובד או שיש נזילה אז העלות יכולה להגיע ליותר מ-1000 שקלים בקלות. יש סיכוי טוב שאם היא תמלא גז בעצמה המזגן יעבוד לשבועיים ואז הכל ידלוף החוצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זאת ועוד: אישית, לא הייתי מוכן לשלם יותר מאשר סכום ארבע-ספרתי (נאמר 7,000-8,000 ש"ח) על רכב כה בסיסי שחוגג השנה בת-מצווה - וגם אז ישנן חלופות עדיפות, כפי שכבר הוסבר למעלה.

המוכרת לא מוכנה להתגמש? עזוב וחפש משהו אחר, אלא אם ממש נדלקת עליו והשתכנעת בכדאיות העסקה.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

בסכום הזה שתלך לחפש,תן לה להתבשל קצת.

היד בשנה כזאת כבר לא ממש חשובה, כמו שאמרו מעלי מחיר של 8,000 גג הוא מחיר ריאלי,

בקשר לרכב עצמו ,אני חושב שבתור רכב אוטומט הוא די בסדר לחלופות הקיימות במחיר כזה,

גם לגבי האמינות הכללית,נראה לי ממוצע +,הרכב חולק אותו מנוע מהמאזדה 121 ואולי עוד מכלולים אין לי מושג לגבי השאר.

פורסם

כל מי שאני מכיר שהתנסה בפרייד אומר שאמינות של הרכב זו לא הבעיה. הרכב נמאס הרבה לפני שהוא מתקלקל. אני נסעתי על הדבר הזה רק יומיים כרכב חלופי, והוא בהחלט נמאס עלי אחרי שעה (וזה היה לפני שנים, כשהיתה לי פיאט פונטו, הרבה לפני שהתרגלתי לאלפא). הצרפתיות הבסיסיות שרוני הזכיר הרבה יותר חביבות מכל בחינה. עדיף גם למצוא רכב איכותי יותר (אירופאי או יפני לפי טעמך) ואפילו ישן בכמה שנים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קיה בשנתונים האלה ממש איכזבו האיכות ממש נמוכה ומלא תקלות.

ב11K יש לך מגוון אפשרויות כמו פיג'ו 205 או פונטו באותם שנתונים יכולים להיות הרבה יותר טובים עבורך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מה אתם אומרים?..

נשמע לי סיפור מצוץ מהאצבע. איזה אדם נורמלי לא משתמש במזגן בישראל מתוך בחירה, בייחוד שמילוי גז עולה כ-200 ש"ח בלבד?

ככל הנראה יש במזגן תקלה רצינית יותר הדורשת השקעה כספית ניכרת שבעלת הרכב לא מעוניינת להשקיע.

פורסם
נשמע לי סיפור מצוץ מהאצבע. איזה אדם נורמלי לא משתמש במזגן בישראל מתוך בחירה

יש לי ידיד טוב, בעלים של גולף 2001.

המזגן ברכב שלו לא נדלק אפילו פעם אחת מאז שהרכב קיים - אוהב רוח ולא חם לו.

אבל זה סיפור נדיר (אפילו בודד) ולא סותר את מה שרשמת לגבי סיכויים גבוהים לתקלה יקרה במערכת המיזוג.

הייתי חושד בדליפה מיחידה פנימית - בדרך כלל לא מתעסקים עם התיקון הזה בגלל עלות העבודה (יותר זול ופשוט כבר להחליף מדחס או מעבה).

וגם לדעתי הרכב הזה "לא למאכל אדם".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
י.... אוהב רוח ולא חם לו.

מכיר תופעות כאלו של "חסכנים" המעוניינים להפחית בצריכת הדלק. לא להדליק אף פעם - אפילו בישראל בשיא אוגוסט - זו כבר מחלה!

פורסם

תודה אנשים.

אני חושבת שבהחלט תיתכן דליפה. חוצמזה ידוע שישראלים אוהבים מזגן, הרכב למכירה כבר חודשיים אני לא מאמינה שהיא לא הגיעה למסקנה למלא גז לפני כן...

• תוכן חדש...