Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמסקרנת רבים וטובים (זאת אומרת, אותי):

באיזה מגאזין או אתר, לדעתכם (בארץ ובעולם) אפשר למצוא את מבחני הדרכים הטובים, המדוייקים והאמינים ביותר? ואת מי במיוחד אתם מעריכים כבוחן מכוניות (גם כן, בארץ ובעולם)?

:?:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרשו לי לא להשתתף בסקר,

אני כאן רק כדי להזכיר לכם מבחן דרכים אחד... מלפני כשנה וחצי...

המכונית הנבחנת - רנו קליאו V6.

משפט המחץ - "יש ימים שאתה מברך שאתה חי" :mm_sad:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

באיזה מגאזין או אתר, לדעתכם (בארץ ובעולם) אפשר למצוא את מבחני הדרכים הטובים, המדוייקים והאמינים ביותר? ואת מי במיוחד אתם מעריכים כבוחן מכוניות (גם כן, בארץ ובעולם)?

כל דבר שתומראלי כותב (פחות מבחן-דרך ויותר פילוסופיה לחיים... :) ), וגם קספר, כמובן... :type::beerchug: :smilecol:

פורסם

בשביל האובייקטיביות ובשביל לקבל עוד חוות דעת על רכב שאני מעוניין לרכוש- מגזין אוטו

אבל בשביל לראות איך ניתן לשלב הומור עם עולם הרכב אין כמו טופ גיר עם ג'רמי קלרקסון או טיפ נידל.

ומשום מה אני אוהב את הקונספט החדש העונה בטופ גיר, אולי זה בגלל ג'רמי שחזר, אבל מתגעגע לטיפ

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
במיוחד אחרי שג'רמי קלרקסון בחר בDB7 בתור המכונית היפה ביותר אי פעם!!!

:shock:

טוב...

אז אחרי לילות טרופים ללא שינה שבהם

חשבתי וחשבתי וחשבתי על ההחלטה

המעצבנת והלא אובייקטיבית הזאת של ג'רמי

החלטתי לעשות מעשה שיהווה קונטרה הולמת לחוסר הצדק המשווע הזה!!!

גבירותי ורבותי!!!!!! (תופים בבקשה..!)

הנני מכריז בזאת!

על המכונית היפה בעולם!!!

הלוא היא.....................................................

כרמל דוקס!!!!!!!

ובוא נראה מישהו פה מאשים אותי בהעדפת התוצרת המקומית!!!

:silly:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

טוב נו, אז זה היה קצת מגעיל עם הבחירה של האסטון (עם פנסים אחוריים של סובארו DL), יש לו לפעמים יציאות מוזרות, אבל עדיין הוא משעשע וכיף לראות אותו.

ד"א, מישהו יכול להגיד לי איך מצטטים, כי ניסיתי מקודם ע"י ללחוץ על "צטט", והוא אכן ציטט לי אבל בלי מסגרת מסביב, אלא פשוט העתיק את הציטוט וכתב אחרי זה

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

כתב בזמנו בעיתון טורבו ז"ל כתבה הזויה על מכונית פתוחה של הצבא הגרמני, איביצה כמדומני.....

היה המעריץ של לנציה פולביה...

איפה הוא היום?

אחריו המהנדס פורת ז"ל.

ואחרון חביב, הכשרון העולה

רוני ממדיום...

פורסם

הכתבות הטובות ביותר בביצה המקומית הן של אברהם פורת ז"ל.

מבחינת מגזינים מקצועיים בחו"ל - CAR.

פורסם

אין אף מבחן דרכים בעולם שהוא "אובייקטיבי". כל מבחן דרכים שמבוצע על ידי בן-אנוש בהכרח הוא משלב בתוכו העדפות/אמונות/תחושות אישיות התלויות באופיו/יכולתו האישית ובתרבות המוטורית שעל ברכיה גדל.

כל אחד יכול לבחור לעצמו את הבוחן הקרוב יותר לליבו, אבל המבחן האולטימטיבי הוא שלך בעצמך!

פורסם

באוטוקאר וקאר, דגש על אוטוקאר שמספקים כל שבוע נסיעת מבחן מקיפה ועשירה אחת.

בוחן הרכב המועדף עלי הוא בכלל.. אישה - ויקי באטלר הנדרסון שגם נראית טוב, גם נוהגת כמו שהייתי מת וביחד עם טיף נידל עושה דברים משעשעים למדי.

מבחן זכור לטובה:

התחמקות מפינגווין עם אלפא 156, ב.מ.וו סדרה-3 ואודי A4 עם הנעה כפולה.

!oh my god! I think I just killed a penguin

:lol:

פורסם
כתב בזמנו בעיתון טורבו ז"ל כתבה הזויה על מכונית פתוחה של הצבא הגרמני, איביצה כמדומני.....

היה המעריץ של לנציה פולביה...

איפה הוא היום?

אחריו המהנדס פורת ז"ל.

ואחרון חביב, הכשרון העולה

רוני ממדיום...

אדוארד אטלר - האיש והאגדה -

חובב מכוניות איטלקיות מושבע,

עורך ירחון "קואטרו" הזכור (???) לטוב (סוף שנות ה-80)

והיום כותב את מדור הרכב בשבועון "מקור ראשון"

כל מי שרוצה מדור רכב איכותי, אמין, סימפטי ועם הרבה הומור - אני ממליץ על מקור ראשון.

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

הכתב הטוב ביותר שקם בארץ,ללא ספק אברהם פורת ז"ל .נהרג בתאונת מטוס קל.למי שלא מכיר,אברהם פורת היה מחלוצי מגאזין "אוטו" מימיו הראשונים (אז נקרא "טורבו").רבות נכתב עליו לאחר מותו וקשה לפספס מגאזין של "אוטו" גם שנה לאחר המוות המצער שבו לא מוזכר פורת.

קצת מהכתיבה של פורת:

"אוטו" גליון 6:"תן לסובארו מסלול חלק ורצוף כמו של לווין,והיא תעשה את זה (וביודעה את מקומה,לא תכנס לשום עימות נוסח מלחמת הכוכבים)" סובארו ליאונה 1.3.

ולאלפיסטים (גיליון 43):"...אתה נודר להפיח חיים באלפא המחוללת שרכשת מסתם מישהו,נעשה אדוק למלאכה,חרד לתוצאות,כל שלב בדרך כואב בכיס אבל מרפא עוד פצע בגוף החי של המכונית"אלפא GTV

מבחן נבחר (במקרה גם של פורת :oops: ):

הונדה S2000:"שלא יהיה ספק.מול ההגה של ה-S2000 מתוחה הפרדה דקה מאוד בין הסיכוי להגיע להנאה מעין כמוה,לבין הסיכון להגיע לשום-מקום".

"ה-S מדליקה,משלהבת,מלהיטה את היצרים למעלות שמעט מאוד מכוניות,ולא הרבה נהגים,מגיעים אליהן ברגעים נדירים ביותר".

וכמובן בחתימה שלי עצמה מופיעה משפט המחץ לטעמי (אפשר להגיד שזה ה"מוטו" שלי) שעזר לי מאוד בהחלטה לרכוש את הקליאו והוא לקוח מתוך מבחן לאלפא 164.

• תוכן חדש...