Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקורד טייפ R.

"הטיל האדום פילח את האוויר,תוך שנהמתו מהדהדת בין צוקי השבר הסורי אפריקני.

המנוע צרח ב-7500 סל"ד ,פולט לאוייר יללה מסמרת שיער.הכביש היה ארוך, ישר והמחט רטטה עמוק עמוק בספידומטר.ההגה געד בידיים, השרירים היו דרוכים אגב הלפיתה האיתנה,והמכונית חתכה את האספלט המצולק. עיני הצטמצמו ואישוני התמקדו הרחק קדימה. היה נדמה שאני לבד במדבר הזה, מרגיש כאחד משיאני מהירות הדוהרים במדבריות המלח של צפון אמריקה.הצמדתי את הדוושה לריצפה, כמנסה לפעור בה חור והצצתי בפעם האחרונה במד המהירות. ,OH HELL, יריתי בספונטניות, שבריר שנייה לפני שמנתק ההצתה קטע את החגיגה."

"ברגע שהמנוע מתחיל לנגן-ונראה כאילו שבעה שערי הגיהנום נפתחו- הדחף הופך להיסטרי הקצב לבליסטי, ואתה תזדקק למלוא החושים כדי לעמוד בו."

אחת הכתבות הנפלאות ביותר שקראתי אי פעם.היו ימים שהיתי חייב לקרוא שוב ושוב את הכתבה הזו.

עכשיו כתבתי אותה לרוב בעל פה.

מגזין אוטו גליון 193.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המבחן גם תורגם ע"י אוטו מס' חודשים מאוחר יותר.

זהו מהמבחנים הבודדים, הטהורים, שגורמים לך לעצום עיניים ולחשוב שאתה שם מאחורי גלגל ההגה ובאותם הכבישים ביערות גרמניה.

בכלל, Car היה בעיני מאז ומתמיד התנך המוחלט של מבחנים למכוניות.

יום נעים, יאיר

פורסם

הכתב שהכי אהבתי בארץ הוא אברהם פורת ז"ל

בחו"ל אני לא ממש יודע (מאותגר אנגלית)

ובנוגע למכוניות המוטו שלך הוא כמו שלך

גם לי יש קליאו ספורט

mk2 היא אצלי רק כמה ימים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לפי דעתי העיתון הכי טוב זה רכב הסקירות הכי מעניינות עם כתבות מאוד מעניינות כגון: אקורד טייפ R מול הונדה סיוויק טייפ R. ועוד כתבה על מאזדה MX5 וכתבה על הבמוו Z4 והמרצדס SLK COUPE ועוד כל מיני פרסומות על סדנאות טיונינג

אין ספק רכב העיתון המועדף עלי.

FIAT UNO 1.4 I.E.S

3 דלתות. דוד פתוח+ ציפ של SUPERCHIPS+ כסאות של OMP

+ פילטר אוויר פתוח של INBOX + ספויילר. ובקרוב גם פורטינג וקמשפטים +הנמכה...

פורסם
אקורד טייפ R.

"הטיל האדום פילח את האוויר,תוך שנהמתו מהדהדת בין צוקי השבר הסורי אפריקני.

המנוע צרח ב-7500 סל"ד ,פולט לאוייר יללה מסמרת שיער.הכביש היה ארוך, ישר והמחט רטטה עמוק עמוק בספידומטר.ההגה געד בידיים, השרירים היו דרוכים אגב הלפיתה האיתנה,והמכונית חתכה את האספלט המצולק. עיני הצטמצמו ואישוני התמקדו הרחק קדימה. היה נדמה שאני לבד במדבר הזה, מרגיש כאחד משיאני מהירות הדוהרים במדבריות המלח של צפון אמריקה.הצמדתי את הדוושה לריצפה, כמנסה לפעור בה חור והצצתי בפעם האחרונה במד המהירות. ,OH HELL, יריתי בספונטניות, שבריר שנייה לפני שמנתק ההצתה קטע את החגיגה."

"ברגע שהמנוע מתחיל לנגן-ונראה כאילו שבעה שערי הגיהנום נפתחו- הדחף הופך להיסטרי הקצב לבליסטי, ואתה תזדקק למלוא החושים כדי לעמוד בו."

אחת הכתבות הנפלאות ביותר שקראתי אי פעם.היו ימים שהיתי חייב לקרוא שוב ושוב את הכתבה הזו.

עכשיו כתבתי אותה לרוב בעל פה.

מגזין אוטו גליון 193.

אם היית מדבר על פטריק קים הייתי יכול להבין ,אבל מה הקשר בין מכוניות לזה?

פורת נהרג בתאונת מטוס ,לא מסוק.

אטלר היה אחד המשעשעים , לאו דווקא בהכרח כבוחן רכב. סיפורי הזכרונות שלו היו קורעים ...

אחד הטובים ,לפחות פעם ,היה טל שביט.כתבותיו הישנות פשוט תאווה לעיניים. גם כיום יש לו הבלחות , אבל פחות.

אהרונוביץ' , למרות הציניות (ואולי בגללה) - הוא אחד העיתונאים הכי מושחזים שיש.

עם אנגלית קצת קשה לי , למען האמת ,בעיקר בגלל הסלנג שמשולב ודופק לי משפטים שלמים מדי פעם .

פורסם

אני מבטיח שפעם אני אמצא אצל ההורים שלי בבית את הכתבה הטובה ביותר שקראתי אי פעם. כתב אותה רוני אהרונוביץ'. בגיליון של "אוטו" שעל כריכתו מופיעה לוטוס סופר7 אדומה ויגואר E-TYPE. זו כתבה על למה אדם פשוט חייב שמכוניתו הראשונה והאחרונה יהיו מכוניות ספורט. כתבה מדהימה. מהסוג שאתה קורא וזה עושה לך משהו.הסוג שקוראים שלוש ארבע פעמים ויוצאים לחנייה להגיד למכונת תודה.

זו הכתבה היחידה שבאמת עשתה לי את זה. מצחיק, לא כתבה מחו"ל. כנראה בגלל שהייתי אז ילד ולכן הרושם היה חזק פי כמה.

זה ועולמו המוטורי של ג'רמי קלארקסון באיטליה.

הקטע שהוא מראיין את נהגי המבחן .כשראיתי את זה בפעם הראשונה,לפני חמש שש שנים כמעט בכיתי.

my name is mimo. i am test driver. bugatti-

i have the best job in the world.

my name is valentino balbonei-i am test driver lamburgini.

חיפשתי את השיר ברקע (של רוקסט) כמו משוגע בחנויות. לא SLEEPING IN MY CAR, אלא זה שברקע כשמראיינים את הנהגים.

אני לא מתבייש (קצת) להודות ששני הקטעים האלה הביאו אותי למצב של דמעות.

עד היום, כל פעם שאני רואה את "עולמו המוטורי" בעיתון, אני שם לעצמי מאה פתקי תיזכורת לא לפספס את הפרק על איטליה.

אני לא רוצה להקליט. כשמקליטים משהו ורואים אותו מיליון פעם, הוא מאבד מהקסם שלו .

אני מת על הציפיה הזאת- כל פעם שלושה שבועות עד הפרק על איטליה. דווקא הפרק הזה, בניגוד לרוב הדברים המתלהמים שקלארקסון עשה בשנים האחרונות, ממש מרגש .

כנ"ל הכתבה של אהרונוביץ'. היא אצלי בבית של ההורים. כי אני יודע שאם אני אקרא אותה מיליון פעם -היא תהפוך לריטואל בע"פ או לאיזה טקסט שפעם היה עושה לי דמעות. לא מתאים.

אם למישהו יש את הכתבה ההיא הוא מוזמן לסרוק. אם לא, אני אביא אותה בשבוע הבא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני מבטיח שפעם אני אמצא אצל ההורים שלי בבית את הכתבה הטובה ביותר שקראתי אי פעם. כתב אותה רוני אהרונוביץ'. בגיליון של "אוטו" שעל כריכתו מופיעה לוטוס סופר7 אדומה ויגואר E-TYPE. זו כתבה על למה אדם פשוט חייב שמכוניתו הראשונה והאחרונה יהיו מכוניות ספורט. כתבה מדהימה. מהסוג שאתה קורא וזה עושה לך משהו.הסוג שקוראים שלוש ארבע פעמים ויוצאים לחנייה להגיד למכונת תודה.

זו הכתבה היחידה שבאמת עשתה לי את זה. מצחיק, לא כתבה מחו"ל. כנראה בגלל שהייתי אז ילד ולכן הרושם היה חזק פי כמה.

זה ועולמו המוטורי של ג'רמי קלארקסון באיטליה.

הקטע שהוא מראיין את נהגי המבחן .כשראיתי את זה בפעם הראשונה,לפני חמש שש שנים כמעט בכיתי.

my name is mimo. i am test driver. bugatti-

my name is valentino balbonei-i am test driver lamburgini.

חיפשתי את השיר ברקע (של רוקסט) כמו משוגע בחנויות. לא SLEEPING IN MY CAR, אלא זה שברקע כשמראיינים את הנהגים.

אני לא מתבייש (קצת) להודות ששני הקטעים האלה הביאו אותי למצב של דמעות.

עד היום, כל פעם שאני רואה את "עולמו המוטורי" בעיתון, אני שם לעצמי מאה פתקי תיזכורת לא לפספס את הפרק על איטליה.

אני לא רוצה להקליט. כשמקליטים משהו ורואים אותו מיליון פעם, הוא מאבד מהקסם שלו .

אני מת על הציפיה הזאת- כל פעם שלושה שבועות עד הפרק על איטליה. דווקא הפרק הזה, בניגוד לרוב הדברים המתלהמים שקלארקסון עשה בשנים האחרונות, ממש מרגש .

כנ"ל הכתבה של אהרונוביץ'. היא אצלי בבית של ההורים. כי אני יודע שאם אני אקרא אותה מיליון פעם -היא תהפוך לריטואל בע"פ או לאיזה טקסט שפעם היה עושה לי דמעות. לא מתאים.

אם למישהו יש את הכתבה ההיא הוא מוזמן לסרוק. אם לא, אני אביא אותה בשבוע הבא.

יולי 88 , גיליון 30 של אוטו , קדימה לארכיונים.

פורסם
מבחן דרכים שמאוד אהבתי היה של הפראררי אנזו שהתפרסם באוטו 199 ונכתב על ידי טיף נידל

למיטב זכרוני זה היה מבחן בזק סתמי וחסר כל השראה. הוא בעצמו הודה שנהג באוטו ממש מעט ולא הצליח להרגיש אותו כמו שצריך. המבחן נכתב ביובש וחוסר השראה, ממש התאכזבתי ממנו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מבחן דרכים שמאוד אהבתי היה של הפראררי אנזו שהתפרסם באוטו 199 ונכתב על ידי טיף נידל

למיטב זכרוני זה היה מבחן בזק סתמי וחסר כל השראה. הוא בעצמו הודה שנהג באוטו ממש מעט ולא הצליח להרגיש אותו כמו שצריך. המבחן נכתב ביובש וחוסר השראה, ממש התאכזבתי ממנו...

רוני

זה היה מבחן עלוב

לא מספיק שהם עשו חצי עמוד עליו, הוא תורגם בצורה זוועתית.

"אני מתקרב לפניית סיכת ראש מהירה...."

איזה גועל.

פורסם

רוני

זה היה מבחן עלוב

איזה גועל.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

רוני

זה היה מבחן עלוב

איזה גועל.

זה מה שאהבתי במבחן

את זה שהוא כתוב ,מתורגם גרוע וזאת רק התרשמות ראשונית מהאוטו

אבל נהנתי לקרוא אותו !

בכל מקרה מבחני דרכים שממש אהבתי לקרוא

אוטו מספר 46 השוואה בין לנצ'יה דלתא GTie לאלפא 75

אוטו מספר 59 למיטב ידיעתי מבחן השוואתי : אונו טורבו-אלפא 33-טיפו-205GTI

היו לי עוד כמה גיליונות מאותה תקופה

אבל זרקתי אותם בטעות...

:mad::mad:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

וואלה" זה מה שאהבת במבחן? שהוא כתוב גרוע, מתורגם גרוע, ומהווה רק התרשמות ראשונית קצרצרה מהרכב?

מזכיר לי שאני אוהב לאכול מעדני חלב שבוע אחרי תאריך התפוגה אחרי שהם היו לילה מחוץ למקרר.

וגם שאני אוהב לישון על הרצפה בלילות החורף הקרים, בלי שמיכה או בגדים.

אה, והאהבה הגדולה שלי - לנהוג בדייהו לאנוס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...