Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב לפני כחודשיים מחברת "אוטו-דיל". הרכב הוצג לי כרכב שהיה בבעלות אדם פרטי והרישיון אכן הראה שמדובר ברכב של אדם פרטי, נניח מר א. ברישיון היה כתוב בעלים קודמים 00 אולם לדף זה היה מחובר מוצמד דף העברת בעלות לחברת "אוטו-דיל" תחת המגבלה של רישיון סוחר. בנוסף, הטסט של הרכב בדיוק הסתיים ולכן ביום רכישת הרכב, היה צורך בהעברתו בטסט וכך יצא שכאשר באתי להעביר את הבעלות, הבעלות הועברה ע"ב דף רישיון חדש.

בדף זה היה רשום בשם הבעלים כבר את חברת "אוטו-דיל" אך במגבלות למטה היה רשום : "הפקדת סוחר, קיימים בעלים קודמים".

בדף עם זאת, מספר הבעלים הקודמים היה כבר 01.

כעת, לאחר כחודשיים שהרכב בבעלותי, הרכב עבר תאונה ושמאי הרכב שהיה אמור לקבוע פיצוי על ירידת ערך קבע שהרכב היה בבעלות חברה ולכן הפחית כ 15% מערכו.

יצרתי קשר עם הבעלים הקודמים ואכן הוא אשרר שהרכב היה רשום על שמו כאדם פרטי ושהרכב הועבר לחברת אוטו-דיל במסגרת רכישת רכב חדש.

האם ייתכן שהרכב התגלגל ליידים נוספות בין לבין או שמא פשוט המקרה שלי הוא בדיוק בין התפר כיוון שעת העברת הבעלות לסוחר היה מדובר ברשיון הישן (שפג תוקפו) וכאשר אני רכשתי את הבעלות, הרי שהיה מדובר ברישיון החדש ע"ש סוחר הרכב?

בקיצור, אשמח לשמוע את עצותכם כיצד להתמודד עם הדבר?

לבינתיים יצרתי קשר עם הבעלים הקודמים וקיבלתי את הצהרתו שהרכב היה ברשותו עד למועד העברתו לאוטודיל. בנוסף אני פועל להוציא רישיון חדש ממשרד התחבורה בו יופיע שמי כבעלים ולפני כן יהיה רשום שיש רק בעלים אחד (אם זה המקרה) וכך אוכל להוכיח בצירוף ההצהרה כי הרכב לא היה בידי חברה מעולם (כבעלות קבע).

תודה מראש

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

נשמע כטעות של השמאי שיכולה להיות תמימה או מכוונת להקטנת תגמולי הביטוח.

חשוב מאוד שתשמור בידך את הרשיונות המקוריים.

ד"א - אני מניח שברשיון שהוצא עלשמך נכתב "בעלים קודמים 01". יש בידך הרשיון עם פרטי אותו בעלים כך שלא יקשה עליך להוכיח את טענתך, במידת הצורך בבית המשפט. אם מופיע "בעלים קודמים 02" יש בעיה כיון שנרשם עוד בעלים, ואז יש לברר (ובמידת הצורך גם לנקוט פעולות נדרשות) מול אוטו-דיל. אבל אני מאמין שהצב הוא 01.

ד"א - מה אומר סוכן הביטוח שלך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...