Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפליימוט פיורי 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רוצה להשמע כמשבית שמחות, אך אני מקווה שאתה מודע לגודל הפרוייקט אליו אתה נכנס.

לפי התמונות, השטחיות אמנם, נראה שיש להשקיע בה סכום לא מבוטל כלל ועיקר, הן בצד המכאני והן בפחחות וצבע וכמובן גם בפנים הרכב.

לא מעט "פרוייקטים" כאלו החלו בקול תרועה רמה וניגמרו בקול ענות חלושה, אחרי הפסד כספי לא מבוטל.

בכל מקרה, הרבה בהצלחה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן צודק,לפותח השירשור יש לך המון אבל ה-מ-ו-ן עבודה,השקעה של כסף,עצבים ועוד כך בחשבון הכל.

אבל בסוף העבודה יהיה לך רכב נפלא ויחודי שיסובב לא מעט ראשים,בהצלחה.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

שיהיה בהצלחה, אתה תצטרך את זה.

אוטו עצבני בטירוף, מקווה שתעשה ממנה יפייפיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הרכב עמד 15 שנה ברצוני להניע את הרכב רק כדי לדעת מה עם המנוע מעוניין בעצה מקצועית מה לעשות לפני נסיון התנעה

ראשית, תתחדש והמון מזל טוב ובהצלחה בשיפוץ..!!!

גם אני אשמח לשמוע תשובה מקצועית ומפורטת איך כדאי להפעיל מנוע לאחר שלא עבד מספר שנים. מה לעשות לפני מה... וכן הלאה...

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

תתחדש

היתה כזו לימוזינה באזור גבעת שאול איין לי מושג מה איתה היום היתה בצבע לבן מנוע 8 440 אני חושב.

עופר בן צבי

פורסם

אני מאחל לך המון הצלחה וסיפוק.

יש לי אלקמינו מודל 76 במצב יותר טוב מזה ואין לי כרגע כוחות להכנס לשיפוץ כזה. יישר כח ובהצלחה.

פורסם
הרכב עמד 15 שנה ברצוני להניע את הרכב רק כדי לדעת מה עם המנוע מעוניין בעצה מקצועית מה לעשות לפני נסיון התנעה

האם רכשת אותו מאדם מבוגר בחצר באיזור במושב שבין חיפה למכמורת?

זה רכב שפורסם למכירה בקלאסיקאר?

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

לפי התמונה הבודדת של המנוע, לא יהיה מדובר בדבר פשוט! תצטרך להשלים חגורות לבדוק שהמנוע לא תפוס, הרדיטור

ומשאבת המים תקינים, להחליף שמן ולנקות או להחליף פלאגים, מצבר תקין וחשמל זורם, בקיצור לך על השילוש הקדוש

אדמה (חשמל) רוח (קירור/אוויר) ואש (דלק)! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...