Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוא סוף סוף כאן! US AMPS MERLIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנשאר זה רק לחכות לרשמים ממך בקשר למונו (איך החשמל מסתדר איתו, איך הסאבים נשמעים עכשיו מבחינת הכל [סאונד, עוצמה]).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הדבר הראשון שעובר לחלקכם בראש כשהוא רץ לספר לחבר'ה ולשתף הוא מה לדעתכם הוא היה צריך לעשות במקום?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני דיי מאמין שהשיפור יורגש ממש, חבל שאני אצטרך לחכות שבועיים עד שיהיה לי זמן התקין.

בכל אופן, זה בסדר לכל אחד יש את הדיעה שלו והשיקולים שלו.

אני אשמח להשמיע כשיהיה מותקן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תתחדש אחלה מגבר מחברה מעולה.עכשיו רק נשאר שמישהו ישיג MMATS .

ומה יקרה אז?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
למה הדבר הראשון שעובר לחלקכם בראש כשהוא רץ לספר לחבר'ה ולשתף הוא מה לדעתכם הוא היה צריך לעשות במקום?

כי לפעמים מישהו נוסע לשחק כדורסל במגרש שנמצא 10 קילומטר מהבית שלו בזמן שיש מגרש פנוי במרחק יריקה... ופשוט רוצים להביא לידיעתו את האופציה השניה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא בדיוק אותה ההקבלה, ההקבלה פה היא, מישהו נוסע לשחק כדורסל במגרש כדורגל 10 ק"מ מהבית שלו למרות שהוא יודע שיש מגרש ליד הבית שלו וכשהוא חוזר הביתה אומרים לו, אבל יש לך מגרש ליד הבית:)

אמיר

פורסם

אולי המגרש הרחוק יותר הוא טוב יותר? למרות שבמקרה של אמיר לא נראה לי :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב לך יותר? תהנה, זה ממש לא מטרת פתיחת הת'רד.

לי טוב יותר הUS AMPS, לא שאני מזלזל בסאנדאון הזה, אחלה מונו.

אמיר

פורסם

טוב חדל קשקשת ברשת :)

US AMPS עלפניו אחלה מונו ומי שאומר אחרת אז שלא :)

המשחק פה הוא עלות תועלת ואם מדובר ב2200 שקל מול 1600 זה חסכון גדול

1800 כבר נהיה יותר שולי

בכל מקרה - יאללה תחבר כבר למי אתה מחכה ? :)

איזה חיווט חשמל, מפצלים וכו' אתה מתכנן ?

פורסם

אמיר, מוזר שכל דבר שאומרים אתה לוקח ללב וברצינות. מה שרשמתי היה בהומור, מה עוד שאי אפשר לדעת איזה מונו טוב יותר, רק לאחר השוואה ממוקדת.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין מה אתם קופצים על העניין עם הסאן-דאון.

הוא הרי קנה מגבר של US AMPS, אז אומרים לו יפה להתחדש ובזה נגמר הסיפור.

מה זה משנה כמה זה עלה, הוא הרי לא היה חייב לפרסם כמה זה יצא לו.

כל אחד עושה מה שהוא רוצה.

הרי אני הראשון שמסכים עם העובדה שמגברי סאן-דאון הם בין המשתלמים ביותר כרגע בהיצע בארץ.

אבל אחרי שבן-אדם קנה להפוך את השרשור ל"למה לא קנית סאן-דאון", זה די מרגיז.

יש אנשים שיקנו בחו"ל בשביל לחסוך 100 ש"ח, ויש כאלו שיעדיפו לשלם אקסטרה של כמה מאות שקלים רק בשביל השקט הנפשי של האחריות.

אבל מכיוון שאני לא רואה בארץ ייבוא סדיר לUS-AMPS, אז אני בכלל לא מבין מאיפה כולם קפצו עם ההקבלה הזאת, כאילו זה מובן מאליו.

under construction..

פורסם

אחרי כמה זמן הגיע המשלוח בים ?

פעם אחת יותר מידי הבאתי משם , 4 חודשים המתנתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

החיווט יהיה 4G בודד חדש שיעבור אליו במקביל ל4G שעובר לAS מהמצבר, לא חושב שמשהו בומבסטי, משהו כמו אודיסון פשוט או אפילו פחות.

יש המלצה לכבל יחסית זול וטוב?

בקשר לסאן דאון, אין ספק שבמחיר של 1800 שקל בארץ עם אחריות הוא אפשרות מעולה, ואם בזמנו זה היה המחיר שלו, יכול מאוד להיות שהייתי שוקל את זה, אבל המחיר אז היה מעל ה2000 שקל.

גיא, אין שום בעיה עם הבעת דיעה, כל עוד היא רצינית, מה הטעם לבוא ולהגיד "היית יכול להביא בארץ סאן דאון"

אין למה לדחוף סאן דאון לכל דבר ראה מה שניר רשם.

ובאמת שמניסיון? זה אפילו קצת פוגע ביבואן.

המשלוח לקח חודשיים, וגם זה היה יותר מידי זמן, בעקרון המגבר היה פה אחרי חודש וחצי, קצת פחות, אבל בגלל החגים נדפקתי עם עיקובים מהמכס והדואר שלא עבדו רצוף.

יש לי עוד חבילה בדרך מח"ו שיצאה לפני 17 יום ונמצאת כבר בתור כניסה לנמל חיפה.

אמיר

פורסם

למה להעביר עוד 4G ?

4G נורמאלי יכול להעביר 120 אמפר בקלות (אני מדבר על 4G של אודיסון\SQ או חברה נורמאלית אחרת)

מאיפה בדיוק הרכב שלך יביא 120 אמפר יציבים ?

לדעתי מפצל מאחורה 4 ל4 או 4 ל8 יסגור לך את הפינה בקלות,

בכלל פה בפורום קיימת הסחפות מסויימות בנוגע לקבילה של מתח, ממש מוגזם

• תוכן חדש...