Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

500 ש"ח קנס על חניה על מדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קטע שקיבלתי קנס 500₪, אני לא מבין, הרכב השני גם חנה ולא קיבל קנס

כתוב לי ככה:

בתחום העיר רמת גן העמדת/החנית לרמת גן (העמדת רכב וחנייתו)

התשם 1980 כמפורט להלן:

החנה את רכבו על המדרכה שלא במקום שהוסדר להעמדת רכב וחנייתו

מסד 131 8 ה .3

עלייך לשלם תוך 90 יום קבלת הודעת תשלום זו, את הקנס שנקבע לעבירה בסך : 500₪

יש לי שאלה מה אני יכול לעשות איתו? אני יכול לערער או לשלם בשקט?

זה תוקף על רשיון שלי ויש נקודות לכך הקנס 500₪ ?

פורסם

לבטל את הדוח אתה לא תבטל אם חנית על המדרכה.

אך אתה יכול ללכת לבקש זימון לבית משפט.

כשתגיע לבית משפט לפני זה יבואו לך בסוג של עסקת טיעון(כן נשמע מוזר לגבי דו"ח)

וככל הנראה הפקח שם (דרך כלל אלו פקחים שסוגרים את ה"עסקאות" האלה) יוריד לך חצי או איזה 150 שקל מהדו"ח.

בהצלחה.

פורסם

זה ממש לא מסובך

אתה פשוט מבקש בקשה להישפט.

מפה והלאה זה הליך קל, אתה הולך לבית משפט ומורידים לך קצת מהסכום אם זה משנה לך וזהו.

מקווה שעברתי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
זה ממש לא מסובך

אתה פשוט מבקש בקשה להישפט.

מפה והלאה זה הליך קל, אתה הולך לבית משפט ומורידים לך קצת מהסכום אם זה משנה לך וזהו.

מקווה שעברתי.

יש לי שאלה לגבי דוח שקיבלתי: אם חניתי על מדרכה שהיא מדרכה מבחינת לבנות ולא כביש, ומבחינה פיזית לא מפריע לאף אחד! הולכי הרגל בכלל לא הולכים עליה וקיבלתי דוח 500 שח. האם כדאי להגיש בקשה להישפט? כדאי שיבטלו את הדוח?

שאלה נוספת: אם תפסתי פקחית של העירריה חונה עם שני גלגלים על מדרכה וגם באדום לבן בו זמנית וצלמתמי את האוטו! האם אני יכול ללכת ולזיין אותה מבחינה חוקית בדרך כלשהי? סתם בשביל להשות נעים בלב??

פורסם

מציע לך לצלם את מקום האירוע ולהעלות לכאן. ככה יהיה יותר קל לייעץ לך אם מה שחשבת כ"לא מדרכה" זה באמת כך או שלא.

עריכה - שרשור ישן, עכשיו שמתי לב.

alfa 156 2.5.

פורסם
אם תפסתי פקחית של העירריה חונה עם שני גלגלים על מדרכה וגם באדום לבן בו זמנית וצלמתמי את האוטו! האם אני יכול ללכת ולזיין אותה מבחינה חוקית בדרך כלשהי? סתם בשביל להשות נעים בלב??

אתה יכול לבקש ממנה להתחתן איתך ואז לז##ן אותה בצורה חוקית. אולי היא אפילו תעשה לך נעים בגב :roll:

פורסם

ישן ישן אבל מתעלק

גם אני קיבלתי 500 שקל על מדרכה שלא מפריעה לאף אחד (מדרכה קטנה שיוצאת לכביש בין חניות)

יש סיכוי להורדת הסכום במשפט?

פורסם

כל המחנה על מדרכה - שישלם וילמד להבא.

אין סחר-מכר על קנסות חניה בביהמ"ש, אין הפחתות אלא אם הוכח כי הושאר יותר מ-1.3 מ' מעבר במדרכה(אזי הקנס הנו 250 ש"ח).

ביהמ"ש יכול גם להגדיל את גובה הקנס.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...