Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגבר קטן של אלפיין [60W בגישור ]שמחובר לסאב 275W RMS הסאב עובד מצויין יש סאונד עשיר

אבל כנראה שקשה לו והוא מתחמם לאחר כ 20 דקות של מוזיקה משובחת ברצף .השאלה אם יש לו הגנה לדבר כזה

שלא ישרף [לא שלי ]

זה אומר ש 60 W זה מספיק להרים סאב אבל לא מספיק להחזיק אותו הרבה זמן?

תודה תומר

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

תגדיר מתחמם ? אני שם את היד וזה חם בנאדם לפחות 60 מעלות בצל/בגאז'

וזה אחרי 20 דקות של אטרף עם הסאב מה יהיה בנסיעה ארוכה .[אם אתה רואה רכב עם להבה מאוחרה זה אני]

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

בעקרון מגבר אמור להיתחמם (כמו באסבוסט ציין) וכך לפזר את החום.

יש דרך לקרר מגברים - בעזרת מאוורר מחשב פשוט, אבל יש צורך בממסר כלשהו, תריץ חיפוש בפורום.

פורסם

מתעלק על השרשור בשאלה קטנטונת:

מזה גיין ? gain ?

כן כן אני צעיר

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

מי שצעיר (וגם מי שמבוגר) יכול לעשות חיפוש בפורום או לקרוא קצת ב FAQ.

הנושא של התחממות מגברים נשאל בעבר, ידוע ומוכר לכל מי שמחזיק מערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...