Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היישור קו ברכב הזה יעלה יותר מ-4K. שים לב שמעבר לתאונות שהרכב עבר, יש סיכוי סביר שהוא גם התהפך על הגג.

הבחור מעליי, הכל בסדר לא צריך להיות דרמטי

לפותח השרשור,

כל הצביעה והחלפת חלקי פח כאלו ואחרים במידה והותקנו אות וקנו כמו שצריך לא מהווים בעיה

לי מפריע רק נושא המשמעות הגבוהה על הגג והמשקופים, היו שם ריתוכים? משנה אם יש ריתוכים? משמעות גבוהה אצלי ואצל רבים אחרים פירושה לא לגעת. הוסף לזה את שאר הליקויים שהיו ברכב כדי לתת חוות דעת שלילית שאליהם לא באה כל התייחסות בהודעה של בן.

לגבי הצבא המלא לרכב ,במידה וזה לא כסתח של משהו שקשור למשפט הקודם שלי, זה שטויות

בן

אולי בן לא ניסח את עצמו כראוי, אבל כשקוראים את התגובה שלו מהתחלה עד הסוף לא קשה להבין שהוא לא המליץ על הרכב.
לפותח השרשור אין מושג ברכב והאמן לי שאם אחרי 20 תגובות הוא עדיין מנהל מו"מ עם בעל הרכב אז הוא באמת לא מבין.

אני אומר לך באחריות שמההודעה הראשונה של בן קשה מאוד להבין שהוא נגד הרכב, אפשר יותר להבין שהוא בעד הרכב.

פותח השרשור מבקש חוות דעת לברוח כמו מאש או לא.

כל המגיבים כתבו בהודעתם הראשונה ברח מהרכב ויפה שעתיים קודם, והאמן לי כולם ראו את אותה ההודעה של פותח השרשור ואת אותו גליון בדיקה.:shock:.

בהודעתך ADI אתה מציין עובדות שכולם נכונות וחלקן נאמרו לו בגליון הבדיקה אבל לא נותן את חוות דעת שלך, וחבל

כך גם BENJ בהודעתו הראשונה. אני נוטה להאמין שאם לא היה מתפתח הויכוח לא הייתה באה הודעה נוספת של בן שאומרת אל תקנה.

אח"כ הוא מתקן את עצמו ומגיע לאותה מסקנה כמו כולם לא לגעת ברכב הזה. ובא לציון גואל.

ואתה יודע מה לא אתפלא אם לבסוף פותח השרשור ירכוש את הרכב, והלוואי שאתבדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

היום לקחתי רכב למכון בדיקה

כנראה שטרם שוכנעת, אחרי כל האזהרות, אז תרשה לי לתקן את דבריך.

לא לקחת רכב לבדיקה, כי אם גרוטאה.

אם אתה חס על 400 ומשהו השקלים שזרקת על בדיקה - חשוב על כ-15000 (במילים, חמישה עשר אלף) שקלים שאתה עשוי להוציא על מנוע (שורף שמן), ממיר, תיקון מזגן, בולמים, ציריות, תיקון גיר, מע' אוורור ועוד.

קח בחשבון גם שאתה עשוי להוציא את כל הסכום הזה על רכב ש"נסע" על הגג (תיקונים בגג ובקורות, שמשה קדמית שהוחלפה - אין אופציה אחרת, אלא אם נפל על הרכב פסנתר כנף מקומה שישית) ויהיה שווה, אולי, אם תמצא פראייר ורק אחרי שתיקנת את כל הליקויים - 50 עד 60 אחוז מהמחירון.

אם לא הייתי מספיק ברור - ברח כל עוד נפשך בך.

פורסם
קח בחשבון גם שאתה עשוי להוציא את כל הסכום הזה על רכב ש"נסע" על הגג (תיקונים בגג ובקורות, שמשה קדמית שהוחלפה - אין אופציה אחרת, אלא אם נפל על הרכב פסנתר כנף מקומה שישית) ויהיה שווה, אולי, אם תמצא פראייר ורק אחרי שתיקנת את כל הליקויים - 50 עד 60 אחוז מהמחירון.

אם לא הייתי מספיק ברור - ברח כל עוד נפשך בך.

שמר, אתה גדול!

ואם להוסיף משהו לדיון, מכיוון שאינני מומחה גדול לרכב אני יכול להעיד רק בתור קונה פוטנציאלי (כלומר עדות בעניין הסחירות העתידית של הרכב), ואני בתור קונה פוטנציאלי ממוצע שלא מבין הרבה, לא הייתי קונה בחיים רכב עם תיקונים בעלי משמעות גבוהה כמו שצוינו בדו"ח הבדיקה, ולא משנה כמה המוכר היה מוריד לי על כל שאר הבעיות שנתגלו.

פורסם
ישה, לא זכור לי ששאלתי לדעתך על התגובה שלי, חבל או לא חבל - תשאיר את זה לעצמך, בבקשה.

תודה והמשך גלישה מהנה. :)

ראה, אם אתה כותב תגובה לשם התגובה כדי שיראו כמה אתה בעל ידע אין עם זה בעיה

אם אתה כותב תגובה כבעל ידע, ושואלים אותך האם לקנות או לא לקנות ,וכבעל ידע אתה לא נותן את דעתך, אז כן ,חבל , כי פותח השרשור מצפה לקבל חוות דעתך, כן או לא, ואם כן למה כן, ואם כן באיזה מחיר, ואם לא למה לא.

ואם להשתמש רגע בסגונך שהוא ממש רחוק מסגנוני , לא זכור לי שאני זקוק להסכמתך לכתוב מה שבא לי:shock:

חג שמח והמשך גלישה מהנה שבעתיים:-):-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברור שאתה לא זקוק להסכמתי, אבל זו לא הנקודה כלל וכלל. שים לב שכמו שהתחלת וויכוח מיותר לחלוטין (המשתרע על 2 דפים) עם בן, ככה אתה עושה גם איתי.

אתה מתעסק בטפל במקום בעיקר - מה אני כתבתי ומה בן כתב.

אם יש לך בעייה כלשהי בנושא ייעוץ שמישהו כאן מוסר - דבר עמו בפרטי.

וזו, אגב, הדעה הרווחת בפורום הנ"ל ולא רק דעתי.

אתה משתמש בעל ידע, כמו שכבר הוכחת בתגובות קודמות שלך.

מבחינתי הבהרתי את הנקודה שלי. מקווה שלא נפגעת מכלום. לילה טוב.

פורסם

נראה לי שסיכמנו היטב את הנושא.

רק אוסיף ואומר שבפעם הבאה בקש התחייבות בכתב מבעל הרכב שהוא משלם את עלות הבדיקה במידה ומוצאים מכת שילדה בבדיקה.

עשיתי זאת בכל הרכבים שקניתי עד היום, ובאחת הפעמים אף החתמתי את בעל מכון הבדיקה כעד על המסמך.

אם המוכר מסרב - אז יש לו כנראה מה להסתיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למען הסר ספק, כבר לאחר מספר תגובות הבנתי מרוח הדברים שכדאי לוותר על הרכב. השאלה לגבי שיעור הורדת הערך הייתה יותר אינפורמטיבית שנבעה מתוך סקרנות 8-).

לגבי התחייבות בבדיקה, שאלתי את המוכר אם הוא מתחייב על שאסי, גיר ומנוע, והוא אמר שכן. אך הבעיה כאן הייתה משולשת:

1. לא הייתה פגיעת שאסי במובן המקובל(אף על פי ש-chassis זו שלדת הרכב אם מפרשים מאנגלית), אלא תיקוני משקופים וגג

2. המוכר טען שלא היה לו מושג - אפשר להאמין לזה או לא.

3. המוכר נראה ישר במידה סבירה, לכן לא החתמתי אותו על טופס התחייבות בדיקה. מה גם שקבענו שיוריד עוד קצת מהמחיר אם העסקה תסגר, לכן לא מצאתי לנכון להתחיל עם חתימה על התחייבות.

מה גם שחלק מהמוכרים נרתעים מלחתום על מסמכים. כבר נתקלתי במוכרים שהציעו רכב במצב מצויין לטענתם, שטופל רק במוסך החברה עם ספר טיפולים מהיום שהרכב עלה על הכביש, ולא היו מוכנים "להתחייב" על כלום כי חששו מההשלכות המשפטיות של ההתחייבות. על אף פי שחלקם היו מוכנים לקחת את הרכב לכל מוסך כדי לבצע בדיקה לכל מה שארצה. כלומר עצם השימוש במושג "התחייבות" מאוד הרתיע אותם, הם התקשו להבין שהתחייבותם מוגבלת לעלות הבדיקה בלבד. כך שזו עוד סיבה בגינה לא תמיד ניתן להחתים את המוכר על טופס התחייבות.

אך נכון, כמובן שיתכן והמוכר לא באמת תמים, אלא פשוט מנסה להסתיר משהו.

שוב תודה לכולכם על ההשתתפות בדיון, עזרתם לי מאוד :mm_smile: !

שבוע טוב !

פורסם
למען הסר ספק, כבר לאחר מספר תגובות הבנתי מרוח הדברים שכדאי לוותר על הרכב. השאלה לגבי שיעור הורדת הערך הייתה יותר אינפורמטיבית שנבעה מתוך סקרנות 8-).

לגבי התחייבות בבדיקה, שאלתי את המוכר אם הוא מתחייב על שאסי, גיר ומנוע, והוא אמר שכן. אך הבעיה כאן הייתה משולשת:

1. לא הייתה פגיעת שאסי במובן המקובל(אף על פי ש-chassis זו שלדת הרכב אם מפרשים מאנגלית), אלא תיקוני משקופים וגג שלדה לאללה.

2. המוכר טען שלא היה לו מושג - אפשר להאמין לזה או לא. מילה לא שווה היום כלום וחוץ מזה אין מצב שהבנאדם לא ידע מה יש לו בידיים בהתחשב בליקויים.

3. המוכר נראה ישר במידה סבירה, לכן לא החתמתי אותו על טופס התחייבות בדיקה. מה גם שקבענו שיוריד עוד קצת מהמחיר אם העסקה תסגר, לכן לא מצאתי לנכון להתחיל עם חתימה על התחייבות. כנ"ל. ולא צריך להתבייש למרות שאני יודע שזה לא תמי דנעים להתעקש על דברים כאלו.

מה גם שחלק מהמוכרים נרתעים מלחתום על מסמכים. כבר נתקלתי במוכרים שהציעו רכב במצב מצויין לטענתם, שטופל רק במוסך החברה עם ספר טיפולים מהיום שהרכב עלה על הכביש, ולא היו מוכנים "להתחייב" על כלום כי חששו מההשלכות המשפטיות של ההתחייבות. על אף פי שחלקם היו מוכנים לקחת את הרכב לכל מוסך כדי לבצע בדיקה לכל מה שארצה. כלומר עצם השימוש במושג "התחייבות" מאוד הרתיע אותם, הם התקשו להבין שהתחייבותם מוגבלת לעלות הבדיקה בלבד. כך שזו עוד סיבה בגינה לא תמיד ניתן להחתים את המוכר על טופס התחייבות. יש בעייה עם זה ולא רק בגלל חוסר יושר. גם אני לא הייתי ממהר לחתום על התחייבות כזו על רכב שלי כי הרבה פעמים אתה מביא את הרכב שלך שאתה יודע שהוא נקי בוודאות ובגלל ההחמרה/כסת"ח/כל סיבה אחרת אתה מגבל גיליון ליקויים מפה ועד הודעה חדשה.

אך נכון, כמובן שיתכן והמוכר לא באמת תמים, אלא פשוט מנסה להסתיר משהו.

שוב תודה לכולכם על ההשתתפות בדיון, עזרתם לי מאוד :mm_smile: !

שבוע טוב !

בקיצור, הבנת שאין לך מה להתעסק איתו.

• תוכן חדש...