Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן ספורט (חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל היא לא סתם באופק. הנוכחית כבר בת 5!

מה עם בעיות ותקלות אגב, במגאן 225? צרפתייה בכ"ז :x

ומה עם בעיות ותקלות בשירוקו? אירופאית בכ"ז. ומה עם הפונטו שלך? בכלל איטלקיה (וה' ישמור אותי מהאלפא, בטח תחליד כל הזמן).

אתה קונה רכב באחריות ולקרסו יש עכשיו את ה king service. לא חושב שיש לך מה לדאוג יותר מידי לתקלות.

emotion of motion

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קצת עם ניר NMP פה.

לא ממש ברור מה אתה רוצה מהדיון התיאורטי הזה, חוץ מלהתלבט יחד איתנו על רכב שאתה רוצה או לא רוצה או תקנה או לא תקנה, השנה או בשנה הבאה, אם יביאו או לא יביאו ואם יהיה או לא יהיה רכב מבחן.

אתה לא רואה צורך לבדוק את האוקטביה, הנהדרת אגב (ובמחירים מאוד אטרקטיביים על גרסאותיה השונות), כי יש מגאן, אבל אתה לא רוצה את המגאן כי אולי יביאו חדשה, וכי אולי היא דגם יוצא, וכי אולי היא לא נוחה וכי אולי ואולי ואולי. ושירוקו? כבר איבדתי את הסיבות אבל כך או כך היבואן לא יטרח להעמיד לרשותך את הגרסה שמעניינת אותך, אלא את החזקה יותר. אז מה זה משנה? ולאון FR? אתה טוען שיקרה מידי, ואני לא מבין איך, אם אפשר לקבל אותה במחיר דומה לשל המגאן. והקליאו? רכב יפה וספורטיבי, אבל לא מתאים כי? כי צריך למשוך אותו לסל"ד גבוה? וה- 207 GTI? והמיטו? נוצר בכלל הרכב שיתאים לדרישות שלך?

בתור מי שמתלבט איזה רכב לרכוש בעצמו, אני יכול לומר לך שאתה מסתובב סביב עצמך (ומסובב אותנו עימך). אני ביצעתי נסיעות מבחן בדגמים הרלבנטיים שהומלצו, פסלתי את מי שפסלתי, וכעת ההתלבטות היא ספציפית יותר. לא קלה יותר, אבל ספציפית יותר. בצע נסיעות מבחן (היכן שניתן - ואם לא ניתן אז תסיק לבד מסקנות משלך בקשר לכמה היבואן מעריך את כספך) ותחזור לדווח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ניסחת במדויק את התחושות שלי מהשרשור פה :-)

mosho, אל תפגע או תתעצבן, אני מניח שזה הגיוני להכנס לסרטים כאלה לפני קניה כל-כך משמעותית אבל אתה צריך להבין שתמיד יהיה עוד רכב שאולי יגיע, ואופציה שאולי תפתח ואולי לא, וספק לגבי X ולגבי Y. צריך לשקלל הכל ולקבל גם מינוסים או סיכונים עם הבחירה.

פורסם

טוב תשמעו.

אני פתחתי את הדיון על המגאן, זה לא אני שלקחתי את הדיון לכל מיני כיוונים. ההתלבטות הייתה בין השירוקו למגאן מאחר ואני עברתי על כ-ל האפשרויות האחרות ופסלתי אותן. היא עדיין כזו...

ניסיתי לנמק על כל אחת מהאפשרויות האחרות, יש רכבים שאני פשוט לא רוצה. ניר, אני מאוד רציני, והתגובות שלך נשמעות ממש מזלזלות. אני גם ממש לא נכנס לסרטים...

0לא התכוונתי לחכות שנה, מקסימום 3-4 חודשים. שאלתי על המגאן, מבלי לדעת מה תאריך ההשקה שלה אם בכלל, בארץ, ואתם מסיקים מזה שאני רוצה לחכות שנה. אם תשימו לב ביותר מחצי מהתגובות שלי אני חוזר על עצמי. בכלל מאז עמוד 4 או 5 דברים רק יוצאים מהקשרם. אפשר לתת לדיון הזה לשקוע בינתיים. את התשובות שלי קיבלתי מזמן, מצטער אם מישהו סבל פה בשרשור :p

תודה לכולם, אני אעדכן אותכם, כמובן, בהחלטה כשתהיה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה צודק שפתחת את הדיון על המגאן והשירוקו ומשתתפי השרשור זרקו אותך לכל מיני כיוונים (גם לבקשתך) ואתה בגדול נשארת באותו אזור.

עדיין, הודעות שלך קפצו מצד לצד (כמו למשל זאת שציטטתי למטה), לפעמים עם טיעונים מפגרים (מודה, ההודעה הקודמת שלך על פחד מתקלות בצרפתיה בת 5 עצבנה אותי) ושוב אני אומר ברצינות, זה לגיטימי כשקשה להחליט. כשאני אומר להכנס לסרטים אין בזה שום כוונת זלזול או פגיעה.

אני בסה"כ אומר לך מה התחושה שעולה אצלי מהדיון הזה ומתברר שלא רק אצלי. אין לך מה להפגע מזה, אולי רק להתעורר שהגיע הזמן לעשות החלטות (גם להחליט לחכות זאת החלטה לגיטימית).

ועוד פעם אני אגיד: אין פה זלזול. גם אני הרבה פעמים נכנס לסרטים קשים של התלבטות סביב החלטות קטנות יותר אפילו (תחפש בפורום כמה זמן הייתי בסרטים למציאת מחליפה לקליאו. בדיוק שנה מאז שפתחתי שרשור דיון על מחליפה, עד שקניתי) ולא מזיק שמישהו שמסתכל מהצד יגיד לך "חלאס, חפרת מספיק, אין עוד מידע חדש. זה הזמן לקבל החלטה" 8)

אולי אני אלך בכלל על הקליאו, אני באמת לא יודע, כבר ממש אין לי חשק לרכב חדש :(
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אחרי כל ההתלבטות ההיא אני שמח להודיע שאני רוכש לי מגאן :) הייתי בסוכנות ועשיתי נסיעת מבחן, וסגרתי כמעט הכל, חוץ מדבר אחד. הצבע. מחר אני אמור לתת אישור בטלפון ואני לא ממש קרוב להחלטה :\ כחול או אדום... שניהם מאוד מאוד יפים, ההתלבטות היא מכיון שאדום הוא הצבע האהוב עליי אבל אולי זה יותר מידי.. בוהק.

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

מברוק! גם אני התלבטתי כחול או אדום לגבי הגולף 160, הזמנתי אדום ואני מאושר! (חשבון הבנק של צ'מפיון גם מעו"שר)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בהחלט! רשמים מהנסיעה אני ארשום מחר, למרות שכל אחד יכול פשוט ללכת ולנסות :p

בר, דוקא הצבע האדום של הגולף (אם הוא זהה לזה של השירוקו) הוא צבע שהיה יכול להיות יותר קל לי לבחור בו, כי כאמור הוא לא כזה בוהק. האדום של המגאן פי כמה מפגין נוכחות...

פורסם

אין ספק לידה קשה .

עכשיו תנסה להסביר למה החלטת בסוף לרכוש את המגאן.

בכל מקרה תהנה מן הרכב החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגדול, הרכבים היחידים שקרצו לי, היו המיטו, השירוקו, והמגאן. המיטו נפסלה חד משמעית אחרי נסיעת מבחן. השירוקו נפסלה בגלל שלא היו נותנים לי לעשות נסיעת מבחן גם אם היה רכב, מפאת העלאת המחירים הדרסטית (לא אכפת לי מאילו סיבות מאוד מוצדקות), ובגלל המתחרה השלישית, המגאן. אני אוהב את איך שהיא נראית, ומבחינתי למרות ששהיתי גם במגאן ליסינג וגם במגאן ספורט ולא מצאתי הבדלים רבים, היא עדיין שדרוג רציני מבחינתי. מה עוד שאני חובב אודיו והמערכת המובנית בשירוקו מציקה לי. אין לי הרבה פרמטרים לשפוט לפיהם את השירוקו, כי כאמור לא נהגתי ובגלל הכיף הזה מנהיגה אני קונה רכב עם קצת פלפל. בסופו של דבר זה הקול הזה בראש שאמר "מגאן... מגאן... מגאן..." עוד לפני נסיעת המבחן. נסיעת המבחן רק חיזקה את ההחלטה.

במיטו, הקלאץ' היה כבד לי, ההגה היה קשה לי מידי, ההילוכים לא עברו לי טוב, המנוע לא הרשים וכו' וכו'. המגאן הרגישה קלילה, ולאחר דקה או שתיים הרגשתי בבית. אולי בגלל שהיא דומה יותר לרכב הקודם מאשר המיטו. ההגה רך, הקלאץ' גם כן, ההילוכים הרגישו לא רע (למרות שלא מי יודע מה, אבל ניחא) והמנוע! אחח המנוע. את 2 הסעיפים הראשונים אני יודע שיש כאלה שייקחו כמינוסים, אבל אני אוהב את זה ככה. פשוט הרגשתי מחובר. לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב.

ד"א, זה מאוד הפליא אותי, אבל הפונטו שלי מרגישה יותר חזקה מהמיטו. זה לא נורא הגיוני, אבל אני לא מתווכח עם התחושה שלי.

נ.ב. נפלה החלטה בנוגע לצבע. כחול, מסתבר, כך חזר ואמר מטבע חצי השקל 3 פעמים ברציפות (לא צוחק). :oops:

פורסם

בחירה מצויינת :twisted:

שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.

לדעתי אין ספק שכחול (אני לא אוהב אדום באופן כללי ועוד יותר במגאן. כחול זאת תמיד ההעדפה שלי (לעצמי העדפתי משהו סולידי יותר) ולדעתי במגאן זה הצבע הכי יפה).

ניר

פורסם

ראיתי מגאן ספורט כחולה בפיתוח והיא יפייפיה בצבע הזה.

מדובר על כחול מטאלי שפשוט נראה טוב לא משהו רגיל בכלל.

לדעתי בחירה טובה.

תתחדש ושמור על עצמך.

• תוכן חדש...