Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן ספורט (חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל לפי מה שפותח השרשור אומר לאורכו,האיביזה לא תהיה בשבילו

רק מבחינת מחיר(אני מקווה) היא תהיה אטרקטיבית.

והלוואי ואני טועה וסעיף ההתנהגות שופר פלאים.

עוד נק' מבאסת, אמורה להגיע רק אוטומטית,באסה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טוב שתחכה ותחסוך כסף בנתיים.

ככה גם יצא לך לנהוג על השירוקו וגם אולי התקציב שלך יעלה לתקציב של השירוקו 2 ליטר.

לדעתי גם כדאי לך לפזול לרכבים יד 2 שכבר ספגו "מכות" מהמחיר קניה של רכב חדש - ככה אולי יכנסו עוד רכבים לבדיקה.

פורסם

ועם כל הכאב ראש הזה, הלוואי והייתי במצב שלך (שובר את הראש איזה רכב ספורטיבי [עד כמה שהוא יכול להיות] לקנות). יהיה טוב, וכמו שרועי אמר - הסבלנות חשובה, אל תתייאש! :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא אוהב או רוצה איביזה.

השירוקו 2.0 DSG בלבד ככה שהיא נפסלת.

התכנית במקור הייתה יד2, ואז הוצע לי לשדרג לחדש ללא תוספת מצידי, ככה שאם אני לא קונה חדש הסכום יורד משמעותית. גם תמיד רציתי, אתם יודעים, לקרוע את הניילונים :p

אם אין משהו חוץ מהאיביזה שיוצא בקרוב אז אין לי למה לחכות. אני לא מוכן להוציא יותר מהמגאן\שירוקו, בלי קשר לכמה יש לי להוציא.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני הייתי מחכה למגאן RS החדשה, אשר יש לקוות כי תגיע למחוזותינו לפני תום השנה. העיצוב לא פחות מרהיב - ואף מעניין יותר משל שירוקו. המנוע, השלדה וכל השאר - אמור להיות משופר - ואם תיובא גרסת CUP, בכלל טוב. יש לקוות כי גם מחירה ישאר שפוי.

לעניין הקופרה החדשה, אל תפסול אותה רק בגלל שהיא "איביזה" ויש לך איזשהו קבעון לגבי המותג. נהגתי לא מזמן בדגם החדש, שהוא שמים וארץ לעומת הקודם מבחינה דינמית. לפיכך, עם 180 כ"ס ומשקל קל, לא אתפלא אם קופרה החדשה תהפוך לאיזושהי אמת מידה בקטגורית הספורטיביות הזולות(אני מניח שהיא תעלה סביב ה-140K).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני הייתי מחכה למגאן RS החדשה, אשר יש לקוות כי תגיע למחוזותינו לפני תום השנה. העיצוב לא פחות מרהיב - ואף מעניין יותר משל שירוקו. המנוע, השלדה וכל השאר - אמור להיות משופר - ואם תיובא גרסת CUP, בכלל טוב. יש לקוות כי גם מחירה ישאר שפוי.

אם הוא יחכה לזה וימשיך לחסוך כסף הוא יוכל לקנות GT-R.

לקח לקרסו 5 שנים לחזור ולהביא את גרסאות הספורט אחרי לחצים רבים של מתעניינים.

אני כבר שנה לוחץ עליהם לקנות את אחד הדגמים הספורטיביים יותר (R26/cup). לפנטז על ה-RS החדשה שתגיע עוד השנה, ועוד לדבר על cup...אתם פשוט לא מכירים את מדיניות הייבוא של קרסו :roll:

פורסם

אבל הם מביאים כבר את המגאן הספורטיבית, מה ימנע מהם להביא את הדגם החדש גם כן, לצד גרסאות הליסינג?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלוואי והם יביאו את המגאן החדשה לארץ, אבל אנחנו אפילו לא יודעים מה המחיר יהיה, סביר להניח שתהיה יקרה יותר.

אני לא רואה סיבה לקנות את האוקטביה כשיש את המגאן, והלאון מעל התקציב (וגם אני לא מת עליה).

המגאן לא נפסלה.. אבל הדגם מוחלף ואם הדגם החדש יגיע לארץ עוד שנה, אחרי שאני אקנה את המגאן הנוכחית אני אוכל את הלב.

פורסם

למה שתאכל את הלב?

תמיד יהיה משהו יותר חדש באופק. אם זה לא דגם חדש אז מתיחת פנים או משהו אחר.

כשהחדשה תגיע היא גם תהיה יקרה יותר כי לא תקבל עליה את ההנחה שנותנים עכשיו על המגאן.

חוץ מזה, יכול להיות שהחדשה תהיה פחות טובה.

emotion of motion

פורסם

אבל היא לא סתם באופק. הנוכחית כבר בת 5!

מה עם בעיות ותקלות אגב, במגאן 225? צרפתייה בכ"ז :x

פורסם

עזוב, אל תקנה.

אני לא הייתי נוגע בצרפתייה בת 5 :roll:

נראה לי שאתה פשוט נהנה להתחבט עד שנה הבאה ובכח למצוא תירוצים (מפגרים יש לומר).

בעיות ותקלות כי הדגם בן 5 ? אתה מעדיף להתגלח על דגם חדש ? דווקא בגלל הוותק של הדגם זה אומר שהאמינות במצב טוב מאוד (דגם חדש תמיד יסבול ממחלות ילדות שיטופלו בהמשך, בדיוק כמו קליאו mk1 ו-mk2).

ושוב אני אפנה אותך להודעה קודמת שלי בשרשור הזה:

וכתבה נחמדה של buying guide למשומשת שנראית כמעט זהה למה שכותבים על הקליאו שהייתה לי קודם 8)

http://www.evo.co.uk/buying/buyingguide/231696/renaultsport_megane_checkpoints.html

שים לב שאומרים כאן שהאמינות די גבוהה, יותר משל המגאן הרגילות, ושאין בעיות מיוחדות עם הטורבו (והמנוע זהה לזה שאני מכיר מהקליאו שם הוא ידוע כסופר אמין).

ולכל המגיבים שבבירור לא מכירים את קרסו, נראה לכם שבמקרה הם התחילו להביא עכשיו את הדגם כשהוא בסוף ימיו ? נראה לכם שהם לא ידעו שמחליפה נמצאת מעבר לפינה ? מי שבונה על המשכיות לא מביא דגם שעומד להיות מוחלף בשביל למכור 10 חתיכות בחצי שנה ואז להחליף דגם.

בכל מקרה, גם בתסריט מאוד אופטימי שהם כן יחליטו להביא, זה בטוח לא יקרה השנה. רוצה לחכות ולקוות שיביאו ב-2010 ? וזה על רכב שרק הוצג ואין עליו עדיין שום מבחן ? איך החלטת שהוא כזה טוב ? ואם הוא באמת יהיה כזה אז סבבה, תוכל לעשות טרייד-אין ולא לשבור את הראש איך למכור את המגאן :-) (מאחר ודאגת לשוק המשומש שלה).

אם החלטת שאתה רוצה לקנות רכב, תעשה החלטה עכשיו בהתחשב בהיצע שיש עכשיו. מקסימום מכניסים לשיקולים דגם שידוע בוודאות שמגיע תוך חודשיים-שלושה. לא נכנסים לסרטים על איך השוק יראה בעוד שנה.

אגב, כדי להמשיך לבלבל אותך, היום ביליתי בטיולי נהיגה עם שירוקו 1.4 ידנית :twisted:

חייב להודות שהיא שמרה על קצב יפה מול המגאן. מנוע לא רע בכלל.

ניר

פורסם

טוב מה אתה מתעצבן :p ואין שום קשר בין העובדה שהמגאן בת 5, לבין תקלות, אלו 2 דברים נפרדים, ואם בהודעה שלי זה נראה אחרת אז אני מצטער.

מי אמר בכלל שאני רוצה את המגאן החדשה?

בכל מקרה, אתה מדבר כאילו כולם מיניחים שהשירוקו 1.4 היא עגלה. היא ממש לא, אבל אין מה להשוות למגאן, לפחות מבחינת נתונים.

אני צריך לנהוג באחת בעצמי, או לפחות להיות באחת שנוסעת.

• תוכן חדש...