Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה עולה חדש, אבל ב400 אלף אני מאמין שהיא תשאר בסוכנות הרבה זמן.

מצד שני, אני לא אתפלא אם תיגש לסוכנות ותשב על כוס קפה - המחיר יצנח לחצי ממה שאמרו בטלפון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמתי חדש, התכוונתי בחו"ל.. טעות קטנה :oops:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נורא :)

20,000$ = 400,000 ש"ח :shock:

אני עדיין לא נרגעתי........

ועוד מתלוננים כאן על כך שיבואנים רגילים הם יקרנים.

והם עוד נותנים תקינה, אחריות, מלאי חלפים וכו' - להבדיל מיבואנים מקבליים/פרטיים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אם היה לי כסף הייתי קונה אותה,זה אוטו מיוחד במינו.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
לי זה נראה כמו הצהרה שגדולה על קרסו. נכון, אז הם יכולים להביא כמה GT-Rים וכמה Zדים, אבל מי יטפל בהם כמו שצריך?

ובמחיר של 750,000 מי המפגר שיקנה GT-R? שלא תבינו אותי לא נכון, זה רכב פשוט מעולה ואני מעריץ את הרכב הזה, אבל במחיר כזה יש הרבה רכבים שעולים עליו. ושוב, גם לאותם חולי הגה ונהיגה שיחשבו על הרכב הזה, בסוף המחשבה יבוא להם העניין הזה של המיתוג. הקטע הזה שאם אני יעמוד עם פורשה ברמזור לצורך העניין על מי יסתכלו יותר. זה קיים אצל כל אחד, וכל מי שיפזול לGT-R יחשוב על הבימר, אודי, מרצדס או כל פורשה אחרת שהוא היה יכול לקנות בסכום של 750,000.

( שלא תפלו עליי או משהו, אני רק מביא דוגמה) וגם בטופ-גיר אפשר לשים לב לעניין הזה בפרק שהם עשו את המירוץ ביפן עם הGT-R נגד התחבורה הציבורית שקראו לניסאן "דטסון". המבין יבין. וזה רק מעיד על כך שלא כולם יודעים מה הרכב הזה שווה. במיוחד בישראל שמחפשים תמיד את הסמל.

עובדה היום שיש שאנשים שרוכשים הונדה לג'נד בחצי מיליון שקל...במחיר שהם יכלו לקנות יגואר או וולוו אצל אותו ייבואן.

עובדה שיש אנשים שרוכשים סיטרואן C6.

עובדה שיש אנשים שרוכשים טויוטה לנד קרוזר V8, במחיר של X5.

עובדה שיש אנשים שרוכשים הונדה S2000 במחיר של SLK ו-Z4.

ויד עוד הרבה דוגמאות...

לאנשים היום יש מודעות, הם יודעים שרכב כמו ניסאן GT-R הוא לא בדיוק כמו ניסאן טידה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין רכבים יותר שונים מהV8 והX5. מי שקונה את זה מודע לעניין.

אף אחד לא קונה C6 (אחד בכל חיפה).

המימדים והאבזור של הלג'נד הוא ברמה גבוה יותר משמקבלים במכונית במחיר כזה ממותג "נחשב" מקביל, לכן יש שעושים את השיקולים.

זה שיש כאלה שמיבאים Z4 בת שנה וחצי שנתיים במחיר של S2000 חדשה לגמרי מהחברה שנקנתה בישראל לא הופך את זה ל"אותו מחיר".

• תוכן חדש...