Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לראשונה רכשתי סטיישן (סובארו DL למתעניינים , שעוברת שיפוץ מקיף בימים אלו) ונתקלתי בבעיה בהתקנת רמקולים אחוריים.

חשבתי על הרכבת מגש מעץ שישא את הרמקולים (קנווד 6X9 500W) אבל יש שתי מגבלות שלא מאפשרות לי מהלך כזה:

הבגאז' ממש ענק ולכן המגש צריך להיות בערך בגודל של חצי מיטת יחיד.. מה גם שהוא יקבל בטן מהמשקל של הרמקולים והמגבלה השנייה היא שהרכב מחציו ומעלה הולך ונהיה צר , "משולש" ולכן המגש גם לא יוכל להתרומם בעת פתיחת דלת הבגאז'..

ניסיתי להתקין את הרמקולים בבוקסות (ככה קוראים לזה? - חצי גליל מעץ שהרמקול יושב בתוכו) אבל הצליל נשמע כמו צליל של רמקול מקרטון.. אין טיפה של באסים וזה פשוט לבזבז שני רמקולים איכותיים ואימתניים.

אז האפשרות האחרונה שעולה בדעתי היא בניית תיבה די גדולה, קצת יותר גדולה משל סאב ולשתול בה את הרמקולים.

יש לכם רעיונות אחרים?

ואם התיבה היא רעיון טוב, מה עדיף, שהיא תהיה מרובעת או משולשת ?

רב תודה 8)

ISRAEL ISREAL

פורסם

למה להרכיב אחוריים, קומפוננט קדמי טוב וסאב, במיוחד שיש לך סטיישן, יעשו עבודה הרבה יותר טובה.

אלי

פורסם

מכיוון שכבר יש לי את הרמקולים שהיו מורכבים ברכב הקודם.. והם ממש חדשים !

חוץ מזה שסאב ומגבר זה בערך שליש מהמחיר של הרכב :hihi:

ISRAEL ISREAL

פורסם

אם אתה נעול על הרמקולים האלה, הפתרון היחיד הוא לבנות תיבה גדולה כדי לנצל אותם כמו שצריך. לדעתי זה מיותר ולא ממש חכם, כי יוצא שרמקול full range נמצא בבגאז'. איך זה ישמע? אין לי מושג.

כמו שאלי אמר, הייתי משקיע במגבר 4 ערוצים, קומפוננט מקדימה וסאב בבגאז'. ישמע הרבה יותר טוב ויצרוך פחות מקום מה 6X9 "האימתניים".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר'ה עקרונית אתם צודקים, אין ויכוח.

אבל המצב אצלי שונה והוא שכבר יש לי רמקולים שאני רוצה לנצל ולא לאחסן במחסן + להוציא מאות שקלים

על מגבר וסאב.

הייתי אצל נגר היום ובנינו תיבה מלבנית שמתלבשת לכל רוחב הבגאז'. עשינו גם חור אמצעי, בדומה לחור שיש בסאבים.

יש לכם המלצות איך לשפר את איכות הצליל הבוקע מהתיבה?

תודה

ISRAEL ISREAL

פורסם
לא היית צריך לעשות חור ואם כבר עשים חור צריך צינור פלסטיק בפנים.

תכוון דרך הר"ד

התיבה סגורה מכל פאותיה. אם לא יהיה בה חור היא תתפרק..

ולמה צריך צינור פלסטיק?

ISRAEL ISREAL

פורסם

לא הערכתי נכון את חוזקה, אבל בכל אופן החור מוסיף עומק לבאס.. ניסיתי היום

יחסית להשקעה התמורה מספקת בהחלט

ISRAEL ISREAL

• תוכן חדש...