Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שאפשרי גם ב eBay עם משלוח ארצה, אבל מעניין אותי לדעת מה המחיר בארץ.

עדיפות לאיזור ת"א והסביבה, תודה.

פורסם

לאימפרזה?

למען השקט הנפשי אני ממליץ לך ללכת על פילטר יבש (דוגמאת ה-HKS שמופיע בפוסט שלי בפורום שיפורים).

פורסם

היבואן היה ינוביץ בתח.המרכזית הישנה,הייתי אצלו לפני שבוע ונאמר שהם כבר לא מייבאים מוצרים של החברה

rafi

פורסם
לאימפרזה?

למען השקט הנפשי אני ממליץ לך ללכת על פילטר יבש (דוגמאת ה-HKS שמופיע בפוסט שלי בפורום שיפורים).

:shock: פעם ראשונה שאני שומע את המושג הזה, אנא פרט והסבר בבקשה מה זאת אומרת יבש (אני מבין שאם ככה יש גם רטוב?)

מה ההבדל ומה תורם\גורע כל אחד מהם.

תודה.

פורסם

יבש = ללא שמן.

K&N לדוגמא זה פילטר משומן, הוא מסתמך על שמן כחלק מפעולת הסינון/ניקוי.

יש הטוענים שאדי השמן עלולים לפגוע בחיישני ה-MAF ולגרום להם נזק, במיוחד באימפרזות משנתון 99-00 שם יש שימוש בחיישן מסוג hot film בניגוד ל-hot wire בשנתונים אחרים (מוקדמים או מאוחרים יותר).

פורסם

היי, ינוביץ אכן כבר לא עובד יותר עם K&N, מה גם שאני בספק אם הוא היה מייבא בכלל של רכבי ספורט (החנות הזו קשורה לג'יפים בעקרון).

אני הבאתי פילטר לבד דרך EBAY לג'ימני שלי, עלות 311 ש"ח כולל משלוח, לא חויב במכס למרות שזה מעל 50USD.

אח"כ התברר לי שירון אדרי ככל הנראה מחזיק מוצרים של K&N, שווה בדיקה איתו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש פילטרים פתוחים רגילים (לא אינבוקס) שלא צריך לשמן?

אני בכלל לא משמן את הפילטר אלא שם קצת ספריי סיליקון אחרי הניקוי. (פילטר קונוס גדול של סימוטה)

פורסם

אני הבאתי מאיביי, כולל משלוח אקספרס ושני קיטים של ניקוי, כולל משלוח 80 דולר.

אכן גם אני שמעתי שינוביץ כבר לא היבואן, אבל יש סדנאות שמחזיקות K&N (שמעתי על E&A ופיטסטופ)

דבר נוסף, עם כל הכבוד לפיפרקרוס, ITG, AKA וכל מיני יצרנים שמסתובבים בשוק, K&N נחשב הטוב מכולם, ואני לא הייתי חוסך כסף על רכיב כל כך זול, שפוטנציאל הנזק שלו למנוע (באם יכנס לכלוך) הוא אדיר !!!

לגבי יבש \ רטוב, אני מחזיק שני רכבים, שניהם מצויידים ב K&N INBOX, האחד כבר 8 שנים, השני שנתיים, טפו, טפו, טפו, אפס בעיות.

*עריכה* לפני כשנתיים רציתי לקנות K&N בארץ, המחיר שנקבו לי היה 600 שקל, כשאמרתי "תודה, אזמין מאיביי" המחיר ירד תוך דקה ל 350, אכן מחיר כמו של איביי, אבל בגלל חוסר ההוגנות של המוכר, לא קניתי בארץ.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ITG ו-Piper אלו חברות בריטיות מוכרות ובעלות מוניטין, AKA לעומת זו - לא ממש.

המוצרים שלהם רחוקים מלהיות זולים, ואני לא אתפלא אם יקרים מהמקבילה של K&N (פאונד מול דולר, בריטים כבר אמרנו?).

חוץ מזה, זה בסה"כ פילטר - לא מדובר פה במדע טילים ואני בטוח של-K&N אין איזה פטנט או טכנולוגיה מטורפת שעושה את המוצר שלהם לכל-כך הרבה יותר טוב מהמתחרים.

בנוגע ליבש מול רטוב, מיותר לציין שכל רכב הוא שונה וכל יצרן עושה שימוש ברכיבים/חיישנים שונים.

כמו שכבר אמרתי, אימפרזה (הרכב של פותח השרשור) בשנתונים 99-00 עושה שימוש בחיישן שידוע כרגיש/בעייתי - אם קיים מוצר שיש לגביו ספק כלשהו, למה לקחת סיכון?

פורסם

פייפר-קרוס זו חברה יותר ממכובדת.

ליאור, אתה מוזמן לפתוח בגוגל תמונות של סופרות משופרות מהתחת אשר משתמשות בפילטרים של פייפר-קרוס.

חוץ מזה יש להם עוד הרבה מאוד מוצרים טובים. גלי זיזים למשל.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פיט סטופ לא מחזיקים K&N, הם משווקים סימוטה, מבדיקה שערכתי לפני כ3 חודשים כאשר נזקקתי לK&N ובסוף הזמנתי מאיביי

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מתוך K&N Dealer Search

AVZARION-OFER MOTOR CO. LTD - O. ILASADNA STREET, TEL-AVIV 66557 Israel

JEEPLANET LTD. - 2 HASHOMRON STREET, TEL-AVIV 66050 Israel

לא יודע עד כמה זה מעודכן, אולי שווה לנסות.

פורסם

אבזריון זה האביזרים של עופר אבניר (סוזוקי, ג'ילרה, פיאג'ו) בסדנה 6 ת"א (אולי מביאים רק לאופנועים)

גיפלנד זה ינוביץ שפתח שם אחר של חברה כדי ליבא מהם, כפי שאמרת, לא עדכני אם הוא כבר לא היבואן.

בקיצור - מי שצריך, שיכנס לאיביי, 40$ הפילטר, 11$ כל קיט ניקוי, משלוח עוד 10-20 דולר, מגיע עד הבית :)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...