Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצמצם תאונות? לא בהכרח. יעלה את כמות הדוחות? די בטוח. לפעמים אני מסתכל על כל האמצעי "בטיחות" שיש לנו בארץ ואני מבין שזה בשביל לרשום V על הבטיחות בדרכים, ולא ממש בשביל להציל חיים או למנוע תאונות באופן ישיר.

פורסם

שלום רב.

ואני אומר,היכן שוטרי התנועהבע"מ העליזים נמצאים כשעוקפים אותך בפס לבן?כשעוקפים אותך בתוך אמצע הצומת?כשאתה עומד כמו ילד טוב בפקק לפני צומת, וכמה חכמים חושבים שהם קצת ממהרים ממך ומתגנבים לנתיב בו אתה נמצא,גם אם זה בא על חשבון חסימת הנתיב המקביל לך או לפעמים גם הנגדי?איפה הם שנהג מתפרץ לך לצומת או לכיכר? או שנהג פונה ימינה אבל רק שהוא שכח שהווינקר שלו פועל שמאלה עוד מהפנייה הקודמת וגורם לבלבול?ועוד מלא דוגמאות שכולכם מכירים כנהגים.

אבל אתם יודעים מה?

כל זה לא חשוב.מה שכן חשוב זה אקדחי הלייזר,ערכות מלכודת הדבורה,מצלמות המהירות,ועוד400 מצלמות מהירות חדישות בהשקעה קטנה קטנה רק של 350.000.000 ש"ח,ובכך לחסוך בצורה משמעותית במספר""התאונות"" והניידות והשוטרים שממלא יצטרכו להתפנות מן הכבישים לעבודות משרדיות לצורך מילוי הדוחות שלכם ושליחתם... מה עם קצת חינוך לנהגים?טוב זה לא באמת חשוב. מה שחשוב באמת זה רק הכסף שלכם.ולאט לאט בלי לשים לב אנו מקבלים פו משטרת תפוחי אדמה...

בתודה מראש...

פורסם
באיזה גובה? :wink:

כבר שנים אני אומר: אם נוסעים לאילת, רק דרך מצפה רמון!

הכביש סלול הרבה יותר טוב מכביש הערבה, הרבה יותר בטיחותי, סיבובים הרבה יותר מעניינים, נופים מדהימים, והכי חשוב: נוכחות משטרתית דלילה ביותר. אומנם יצא לי לשמוע על מישהו שנעקץ ע"י דבורה באיזור מצפה רמון, אבל חוץ מהמקרה הבודד הזה, לא שמעתי על איש שהסתבך שם עם החוק.

אני אוהב את הראש שלך גם אני נוסע דרך מצפה גם הנסיעה יותר מעניינת.

אני גם עוצר במצפה תמיד!

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

הדרך הכי טובה להוריד את מספר התאונות בכביש הערבה (כמובן בלי שהמדינה תוציא כסף) היא פשוט לגבות דמי כניסה לכביש.

השיטה תעבוד כמו שהמדינה אוהבת , גם עוד כסף לקופה גם לא צריך להשקיע כסף בשיפור תשתיות וגם נתון מדהים של ירידה במספר התאונות (כמובן בגלל ירידה במספר הרכבים שנכנסו לכביש). הבעיה היחידה היא עליית מספר התאונות במצפה רמון , מצד שני גם מצפה רמון יכול להיות כביש אגרה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נתפסתי שם עם 140 ב 12 בלילה ליד יטבתה כאשר מצומת הערבה ראיתי אולי 20 מכוניות וביניהם הייתה הניידת, שבאה מולי, הבהבה לי באורות, אני עצרתי בצד הכביש וראיתי אותה באמצע סיבוב בפס לבן עושה פרסה כדי להגיע אליי כמה שיותר מהר.

זה נגמר בדוח של 750 שקל ו 8 נקודות, ולא עזר על מה שניסיתי לומר לשוטר עם כל התירוצים והעשרות קורסים שעברתי.

שתי הערות:

1. סיבוב פרסה בכביש הערבה בוודאי שמסוכן פחות מהמהירות המופרזת שבה נסעת, שאלמלא כן למה השוטר עשה את זה? (תשובה - כי הוא פושע שלובש מדים).

2. לפני מספר שנים הייתי בסיטואציה דומה כשמייד אחרי שסיימתי עקיפת אטובוס (באיזור ה- 140) הופיעה מולי ניידת שהשוטר שבה היבהב לי בפראות.

אני בחרתי להתעלם ולהמשיך לנסוע לכיוון אילת, החלטתי שאים השוטר ישיג אותי אני אברך אותו על פועלו המבורך בהורדת עבריינים מהכביש ואציין בפניו שהאודי (הייתה לי אז A4) שאותה הוא מחפש עקפה אותי לא מזמן... :roll:

אז נכון שבשעה שנסעת על הכביש התנועה הייתה דלילה למדי וקשה היה להעלם בתוך עדר מכוניות, מאידך בחושך קשה להבחין בסוג הרכב וקל מאוד לאבד קשר עין.

פורסם

איזה מדינה די נמאס כבר יש דרך אחת בשביל לעשות על הציבור כסף ואני מאוד בעד הדרך הזאת.

לעשות רכבת לאילת וזהו הם יכולים להיות בטוחים שבשנה הם ירוויחו הרבה מאוד כסף וזה ישתלם לכולם גם לציבור וגם למדינה או כל מי שזה לא יהיה.

פורסם

אחד הרעיונות המטומטים שיש!

לפי מה יתנו לי את הקנס? לפי הזמן שבו נסעתי בכביש? טמטום אחד גדול.

ואפשר גם לנסוע דרך מצפה בלי כול הדבר הזה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אבל גם שנוסעים דרך מצפה רמון באיזה שהוא שלב צריך לעלות על הערבה ,מישהו ניסה לנסוע דרך עובדה הבנתי שמגיעים לאילת יורדים דרך המלונות ,שם יש משטרה?

פורסם

לדעתי, בעתיד לכל רכב יהיה משדר שיישדר ללויין את מהירותו בכל זמן, כך לא ייצטרכו שוטרים כלל.

ת'אמת זה רעיון לא רע...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
שלום רב.

בתודה מראש...

אילן??? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לזה שרשם על הדרך השניה לאילת.

כעיקרון אני גם יודע שיש רק דרך אחת וזה דרך הערבה.

אם אני טועה אשמח אם תתקנו אותי מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני שומע על דרך נוספת לאילת.

פורסם

אני מציע לחזור למונחי יסוד:

מתוך האתר של דורה:

Map

The

Map (voiced by Marc Weiner) provides travel guidance and advice. When not being consulted, the rolled-up Map resides in a side pocket on the Backpack; to make the Map come out, Dora asks the viewers at home to say "Map." This is the Map's cue to introduce himself to the audience with a repetitive song, which is short in some episodes and longer in others, and describe the path Dora has to take on her quest.

Usually the Map doesn't do anything more than the actions described above, but in a few episodes he plays a more active role, especially in the episode "Super Map"; the Map finds a small red cape that gives him Superman-like powers, and he uses them to help Dora on her current quest. Map inexplicably gives up the cape, and his super powers, at the end of the episode.

ברצינות, יש שני כבישים שמגיעים לאילת על המפה. ושלושה שיורדים לכיוון (שניים מתחברים). הערבה הוא המזרחי, יש ציר מרכזי (דרך מצפה רמון בואכה עבדה) ויש את הכביש שעובר סמוך לגבול. קח את המרכזי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל גם שנוסעים דרך מצפה רמון באיזה שהוא שלב צריך לעלות על הערבה ,מישהו ניסה לנסוע דרך עובדה הבנתי שמגיעים לאילת יורדים דרך המלונות ,שם יש משטרה?

נסעתי דרך כביש עובדה שום משטרות לא היו,כביש מעניין עם נוף יפה מאוד.

ואתה לא יורד דרך המלונות אתה יורד דרך האזור של התושבים של אילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...