Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי עוד כמה שנים במשרד התחבורה יבינו שעוד מצלמות, עוד קנסות ועוד ניידות לא עושות כמעט שום דבר.

בעצם הם לא יבינו, עוד כמה שנים הבטיחות הפסיבית של המכוניות רק תשתפר, ואז תיהיה להם "הוכחה" לשיטה הגאונית שלהם שמכניסה הרבה מאוד מזומנים.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

liorwohl-אתה צודק,או יותר נכון מי שכתב את התגובה צודק אבל..מהירות זה כיף :-) ואישית אני מוכן לעשות הפסקה של שעה,לשתות קפה,להרגע,לתפוס איזה חרופ ואחרי זה להרביץ מהירות :cool: .

אז למה "אבל" חח

האנשים שעכשיו נוסעים מהר רק כדי להגיע מהר לאילת יסעו לאט כי הם יגידו שחבל על הדלק, במילא יצטרכו לחכות. אנשים כמונו שלנסוע בסלד נמוך לא עושה להם את זה יכולו לנסוע כמו שהם אוהבים... והתאונות יירדו, כי פחות אנשים יסעו מהר, ואלה שכן יבינו מה הם עושים ולא יירדמו על ההגה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

השיטה מאוד נפוצה באיטליה, ולכן בימי שבת/ראשון ניתן לראות בצדדי האוטוסטרדות רכבים כמו למבורגיני, פרארי, פורשה ושות' במפגשי-צד-הדרך, פותחים סלסלה ועושים פיקניק.

עובר הזמן הדרוש, ואז חוזרים להרביץ בנסיעה של 200+ קמ"ש עד הGATE הבא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אולי עוד כמה שנים במשרד התחבורה יבינו שעוד מצלמות, עוד קנסות ועוד ניידות לא עושות כמעט שום דבר.

עוד מצלמות לא יעזרו.

עוד קנסות גם לא יעזרו,

עוד ניידות , יעזרו גם יעזרו!

אפילו יחוללו מהפכה על הכביש.

כל אותם מטומטמים שעושים פרסה באמצע כביש מהיר ו/או נוסעים 3 ק"מ ברוורס באיילון כי הם פספסו את הפניה שלהם ו/אועוקפים על פס הפרדה רצוף, עושים את זה כי הם מטומטמים אבל גם כי הם מעריכים שהם לא ייתפסו כי תכלס אתה רואה על הכביש אולי ניידת אחת ביום.

אם הם יתחילו לראות 10 ביום, הם יחשבו פעמיים לפני שהם עושים שטויות שגורמות לתאונות קטלניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואיי שישימו מצלמות וראדרים וכל מה שיש להם בכביש הערבה.

בינכה רק בהמות שלא אוהבים לנהוג נוסעים לאילת דרך שמה.

פורסם

מסכים עם בגירה!

עוד הרתעה זה מה שאנחנו צריכים, ולתת דוחות לאנשים שבאמת עושים דברים מסוכנים.

אני מקווה שהבנת שמה שכתבתי היה בצחוק, לא ברצינות ואני לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה, בטח שלא להטיל מיימכם במקום שלא מיועד לכך!

אהה..וגם לסוע כחוק.

לדעתי, כל מים שמטילים על המדבר שלנו הם מבורכים :)

אגב, אני לא בטוח שאפשר אפילו להפעיל מצלמות כאלו במרחקים כמו אלו.

אם עושים את זה לאורך של 3 קילומטרים בכביש סגור לגמרי, אין שום בעיה.

אבל אם עושים את אותו דבר בכביש עם קיבוצים, מושבים ואתרים אחרים באמצע, זה כבר הופך להרבה יותר מסובך, לא?

פורסם
עוד מצלמות לא יעזרו.

עוד קנסות גם לא יעזרו,

כל אותם מטומטמים שעושים פרסה באמצע כביש מהיר ו/או נוסעים 3 ק"מ ברוורס באיילון כי הם פספסו את הפניה שלהם ו/אועוקפים על פס הפרדה רצוף, עושים את זה כי הם מטומטמים אבל גם כי הם מעריכים שהם לא ייתפסו כי תכלס אתה רואה על הכביש אולי ניידת אחת ביום.

אם הם יתחילו לראות 10 ביום, הם יחשבו פעמיים לפני שהם עושים שטויות שגורמות לתאונות קטלניות.

אל תשכח שגם הניידות שכבר קיימות כיום נטפלות למי שקל לתפוס אותו למשל מהירות ולא עבירות כמו שציינת, אז מה תוספת ניידות תעזור חוץ מהכנסה נוספת לקופת המדינה על חשבון הנהג הקטן שחטא במהירות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ניידות שמפטרלות על הכביש (לא אורבות למכוניות מעבר לשיח ככה שלא יראו אותן) מרתיעות את הנהג הממוצע מלעשות שטויות.

אני לא מבין איך זה אמור למנוע מהנהגים להירדם משיעמום בכביש הערבה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת שאני לא נוסע דרך כביש הערבה בכלל.

אם כבר מה שימנע תאונות בכביש הזה הוא הרחבה ובניית מפרדה, הכביש באמצע מדבר משאית תשפוך קצת אספלט וזפת וסגרו תפינה הזו.

תנו להם להנות מהמצלמות שלהם, וכמו שנאמר כאן שנה הבאה כל רכב יגיע עם ESP והבקרות האחרות, הבטיחות הפאסיבית תשתפר והם יגידו כמה שהם צדקו. אני מחזיק מהם פחות מפועלי זבל, לפחות פועלי זבל מודים שהם מתעסקים בזבל ועושים את העבודה שהוטלה עליהם...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
עוד מצלמות לא יעזרו.

עוד קנסות גם לא יעזרו,

לא התכוונתי לניידות תנועה על הכביש.

הכוונה הייתה כמובן לכל הניידות שעומדות בשולי הדרך עם אקדח לייזר כדי לעשות קופה.

לא רק שזה לא מועיל כמו שכולכם יודעים, בעקיפין זה גם גורם לתדמית השוטרים לרדת באופן משמעותי אצל כולם. וכמה חבל שככה, שכן מאותם אנשים שאמורים להגן עלינו אנחנו צריכים לפחד.

בוא אני אספר לך מה קרה לי בתחילת השבוע שעבר.

אמא שלי נוסעת ברכב, מתכוונת לפנות פתאום היא קולטת בזווית העין ניידת משטרה שעסוקה בלתת דו"ח כלשהוא לנהג חסר מזל. בשנייה הזאת היא מתחילה למלמל מה שכל אחד עושה כשהוא מבחין בניידת- לנסות להתחמק ממנה כמה שיותר מהר בלי שיראו לנכון לעצור אותך על כל סיבה שהיא. מרוב לחץ היא נכנסה בהיסטריה קלה לפנייה בדיוק בנתיב שבוא עברה משאית, והנה... דווקא בגלל זה עצרו אותנו.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בוא אני אספר לך מה קרה לי בתחילת השבוע שעבר.

אמא שלי נוסעת ברכב, מתכוונת לפנות פתאום היא קולטת בזווית העין ניידת משטרה שעסוקה בלתת דו"ח כלשהוא לנהג חסר מזל. בשנייה הזאת היא מתחילה למלמל מה שכל אחד עושה כשהוא מבחין בניידת- לנסות להתחמק ממנה כמה שיותר מהר בלי שיראו לנכון לעצור אותך על כל סיבה שהיא. מרוב לחץ היא נכנסה בהיסטריה קלה לפנייה בדיוק בנתיב שבוא עברה משאית, והנה... דווקא בגלל זה עצרו אותנו.

ממליץ לאמא שלך לתרגל נהיגה בכבישים.

אם כל אחד יתחיל לזגזג נתיבים כי הוא נלחץ ממשטרה - מד"א יהפכו להיות מאוד עסוקים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לאילת? רק בטיסה

באיזה גובה? :wink:

כבר שנים אני אומר: אם נוסעים לאילת, רק דרך מצפה רמון!

הכביש סלול הרבה יותר טוב מכביש הערבה, הרבה יותר בטיחותי, סיבובים הרבה יותר מעניינים, נופים מדהימים, והכי חשוב: נוכחות משטרתית דלילה ביותר. אומנם יצא לי לשמוע על מישהו שנעקץ ע"י דבורה באיזור מצפה רמון, אבל חוץ מהמקרה הבודד הזה, לא שמעתי על איש שהסתבך שם עם החוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כביש מצפה רמון בהחלט יותר מהנה וכיפי לנהיגה, כשנוהגים שם לא משעמם לרגע (אולי רק ב 17 קילומטר הישרים אבל גם זה אפשר לעשות את זה מעניין)

אני נוסע בכביש מצפה רמון בערך פעמיים בשבוע כל שבוע, אישית לא ראיתי מישהו בצד הדרך שעצרו אותו על מהירות, אבל שמעתי כמה סיפורים של אנשים שאכלו אותה שם.

אני השבוע ברוב טיפשותי נסעתי לאילת דרך הערבה (השע הייתה דיי מאוחרת והייתי עם כל המשפחה באוטו והם ממש רצו לעצור בקושי).

נתפסתי שם עם 140 ב 12 בלילה ליד יטבתה כאשר מצומת הערבה ראיתי אולי 20 מכוניות וביניהם הייתה הניידת, שבאה מולי, הבהבה לי באורות, אני עצרתי בצד הכביש וראיתי אותה באמצע סיבוב בפס לבן עושה פרסה כדי להגיע אליי כמה שיותר מהר.

זה נגמר בדוח של 750 שקל ו 8 נקודות, ולא עזר על מה שניסיתי לומר לשוטר עם כל התירוצים והעשרות קורסים שעברתי.

פורסם
זאת אומרת שהמערכת חייבת לצלם את כל הרכבים שנוסעים בקטע ללא קשר למהירות נסיעה או הזמן שלקח להם לעבור את הקטע?

אחרת אני לא רואה איך המערכת מבדילה בין הרכב שלי שעכשיו נכנסתי איתו לקטע המדידה לבין רכב ש-5 דקות אחרי זה יצא מהקטע ובעצם צריכה להיות למערכת אפשרות להבדיל בין רכבים או שהיא תצלם את כולם ואחרי זה במשטרה יסננו.

אני מאמין שהמערכת עובדת על זיהוי מספר רכב מספר XXX נכנס לקטע הכביש

וקיבל צילום יצא מהקטע וקיבל עוד צילום משווים מספר רכב אוטומטית ואין אפשרות לטעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...