Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאו עוד דרך "גאונית" כדי לצמצם את כמות התאונות בכביש הערבה (יותר נכון להגיד שמצאו עוד דרך להגדיל את הקופה).

רוצים לשים שתי מצלמות בכביש הערבה, אחת בכניסה ואחת ביציאה. ואז לפי הזמן שלקח לנו לעבור את המרחק באמצע ידעו על כמה נסענו ולפי זה נקבל דוח.

אז אני מציע לכולכם להתחיל לבדוק את כל האתרים בדרך לאילת (עצירות ממושכות מורידות את הממוצע בצורה מצוינת)

לא לשכוח את חצבה , כושי רמון, יטבתה (תמיד כדאי לשתות קצת שוקו).

כביש הערבה מתחיל להישמע יותר ויותר כמו כביש אגרה.

קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3246402,00.html

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גאוני! פשוט גאוני!

אני יכול לטוס אחרי המצלמה חצי מהדרך, לעצור להשתין, מספר 2, לאכול לישון קצת אפילו לקום להכין קפה לאט לאט שוויה שוויה אולי בדואי יארח לי חברה, ואז להמשיך לטוס!

המצלמה תגלה שנסעתי על 15 קמ"ש בממוצע:)

ועכשיו ברצינות. שיטה די מפגרת אם הם רוצים לאכוף אתהחוק שיאכפו כמו שצריך ואם הם לא רוצים לעשות עבודה כמו שצריך שלא יעשו בכלל.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
גאוני! פשוט גאוני!

אני יכול לטוס אחרי המצלמה חצי מהדרך, לעצור להשתין, מספר 2, לאכול לישון קצת אפילו לקום להכין קפה לאט לאט שוויה שוויה אולי בדואי יארח לי חברה, ואז להמשיך לטוס!

המצלמה תגלה שנסעתי על 15 קמ"ש בממוצע:)

ועכשיו ברצינות. שיטה די מפגרת אם הם רוצים לאכוף אתהחוק שיאכפו כמו שצריך ואם הם לא רוצים לעשות עבודה כמו שצריך שלא יעשו בכלל.

ואלללה אתה צודק ככה הכי טוב והכי כיף כי אפשר לטוס שם ואז לעצור לשעה שעתיים,אבל עדייין יהיו תאונות ואפילו יותר

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

"אנו נערכים לאפשרות שנוכל לעשות שימוש באמצעי זה, אך הדבר כרוך בחקיקה מיוחדת". אומר יואל לוי, סמנכ"ל במשרד לביטחון פנים."

לא יצא לפועל, עם כל הפרוצדורה והביוקרטיה התכנית תגנז.

ומה גם שלפי שיטה שבה בודקים מהירות ממוצעת, בטוח שעורכי הדין ימצאו פירצה בחוק שתזכה נהגים, מאכיפת מהירות לא מדוייקת, המסתמכת על השערה, ועל ממוצע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יא אללה! איזה רעיון מטומטם! וחשבתי שהיום לא נירא הצעות כאלה יותר, אחרי שמופז ממלא את המיכסה באופן עיקבי

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אותי תמיד מפחידה המחשבה שהם יתחילו לעשות את זה בכביש 6.

כל הטכנולוגיה קיימת(מצלמות בשערים שמצלמות עם שעה מוטבעת, כל מה שצריך לחשב זה כמה זמן לקח לעבור משער לשער, את המרחק הרי הם יודעים) רק צריך את הרצון ואת שיתוף הפעולה של דרך ארץ.

ועל זה מה שנשאר להגיד זה, אמאלה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואלללה אתה צודק ככה הכי טוב והכי כיף כי אפשר לטוס שם ואז לעצור לשעה שעתיים,אבל עדייין יהיו תאונות ואפילו יותר

אני מקווה שהבנת שמה שכתבתי היה בצחוק, לא ברצינות ואני לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה, בטח שלא להטיל מיימכם במקום שלא מיועד לכך!

אהה..וגם לסוע כחוק.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
מהירות ממוצעת נמדדת באופן אינטנסיבי מאוד באנגליה, הולנד, ועוד מדינות אירופאיות כבר שנים. זה לא חדש, וזה מאוד יעיל (מבחינת המשטרה כמובן)

אסף.

כתבת את משפט המפתח של כל הנושא, למשטרה זה מאוד יעיל, וחסכוני, לחשב מהירות ממוצעת על ידי מצלמה, מאשר לשלוח שוטרים שיסיירו על הציר וינסו לאתר מפגעים או נהגים מתפרעים.

המדידה לא תשקף את המציאות הקיימת על הכביש, נהגים יכולים "לטוס" על 200 קמ"ש כל הדרך, להחליט שהם עוצרים להפסקת התרעננות של 30 דקות או יותר, ואז כל המדידה אינה משקפת דבר.

:roll:

(אני כבר חושבת על הפיתרונות היצירתיים של הנהגים אם וכאשר החוק יעבור והמצלמות הללו יכנסו לפעולה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכלכליסט הייתה תגובה "חכמה", בנאדם רגיל אם יש לו זמן לעצור להפסקה של שעה אז הוא לא ממהר לשום מקום ואין לא אינטרס לנסוע מהר. זה נכון לגביי מי שלא אוהב מכוניות ומהירות. אז כל עוד זה רק בכביש הערבה ובדיוק כמו שהציעו, ובלי שום אמצעי אכיפה אחר באמצע, זה יהיה פשוט מעולה :-)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ולהלן שיטה פשוטה להילחם בשיטה:

עוצרים לפני המצלמה, שמים פיסת בד על המספר, עוברים את המצלמה, עוצרים בצד, מורידים את הבד, ממשיכים לטוס כרגיל.

ליד מצלמת ה"יציאה" מבצעים את אותו התרגיל.

אה, וכל הכבוד למשטרת ישראל, וכמובן לכדור הבאולינג המהלך ממשרד התחבורע.

baldy, לך תתאבד!

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

זאת אומרת שהמערכת חייבת לצלם את כל הרכבים שנוסעים בקטע ללא קשר למהירות נסיעה או הזמן שלקח להם לעבור את הקטע?

אחרת אני לא רואה איך המערכת מבדילה בין הרכב שלי שעכשיו נכנסתי איתו לקטע המדידה לבין רכב ש-5 דקות אחרי זה יצא מהקטע ובעצם צריכה להיות למערכת אפשרות להבדיל בין רכבים או שהיא תצלם את כולם ואחרי זה במשטרה יסננו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קראתי ושפוט ניקרעתי מצחוק!

ההצעה הכי מטופשת ששמעתי בזמן האחרון,נשמע כאילו ילד בכיתה ו' הציעה אותה.

איך בידיוק הצבת מצלמה בכניסה וביציאה של כביש הערבה תפחית תאונות? אין לי מושג איך מי שהציעה את זה לא חשב על חצי מהדברים שנאמרו פה..?

liorwohl-אתה צודק,או יותר נכון מי שכתב את התגובה צודק אבל..מהירות זה כיף :-) ואישית אני מוכן לעשות הפסקה של שעה,לשתות קפה,להרגע,לתפוס איזה חרופ ואחרי זה להרביץ מהירות :cool: .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...