Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

שאלה ראשונה שלי בפורום - ברוכים הנמצאים

הבלנו שלי נחנקת בנסיעה ובניוטרל כבר שבוע (סופר בלנו 97, 96K),

לאחרונה עשיתי טיפול 10K אבל החנק היה קודם ואח"כ

עיקר הנסיעה בתוך תל אביב - הרבה מאוד פיח

קושי להתנעה + חנק לפי המומחים כאן הוא סימן לפיח (ולעוד 10 דברים נוספים).

למרות שהמצגת של איציק מצויינת נראה לי גדול עליי להצליח בלי פיקוח בפעם הראשונה אינפוזיה של K44

הייתי במוסך ומאחר והאוטו היה חם, המוסכניק אמר שהוא לא מוצא שום בעיה - לכן הגעתי לכאן.

אין לי חוש טכני ואני לא מבין כלום במכוניות - אבל בטוח שאתם תעזרו כמו שעזרתם למאות אחרים

שאלות:

1. כמה מסוכן לי, לאוטו להמשיך כך עוד כמה ימים- יש לי עומס בעבודה ואין לי זמן לשרוף עוד יום במוסך
  2. האם להכניס את החומר מבעד לפתח מיכל הדלק יביא את הגאולה (במצב חנק לא כטיפול שוטף) ? מיכל דלק מלא
  3. האם אני יכול לבוא למוסכניק ולומר לו - נקה לי את סעפת היניקה (לא נשמע שפה שמוסכניק יבין) כמה זה יעלה
  4. האם יש מישהו מחברי הפורום שמתנדב לבצע את הטיפול איתי ? או עבורי ? אני גר בת"א

תודה רבה מראש!!

לא מכאן ומחוץ לזמן

האיש שאין לו שם

סוזוקי בלנו 97

פורסם

שלום רב !

קיבלת ממני תשובה מפורטת בפורום רכב מתחרה, ובכל זאת אתה מתעקש, לחפש את המטבע ליד הפנס?

הסברתי לך כבר בפורום השני, שיש להתחיל תחילה, מהקל לכבד, להחליף תחילה מסנן דלק, ולבדוק לחץ שלק, ולא להשתמש

בתוספי דלק, או בתוספי שיער, או בספריי לנפוח השיער.

אתה לא זקוק לתוסף דלק, ובוודאי לא אינפוזייה.

בתוסף דלק אתה תחמיר את הבעייה, ותסתום לגמרי את מסנן הדלק, בגלל המסת וספיחת בוצה מתחתית הטנק, סתימת רשת הסינון במשאבת הדלק, וסתימת מסנן הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על שתי התשובות

מסנן דלק בן שלושה ימים לא ממהרים להחליף (גם ולמרות הפנס והמטבע וכל הסיפור)

כמו שאמרתי הרכב נחנק לפני הטיפול וגם אחריו - מכאן שעברתי מהקל אל הכבד

כפי שקראת הבאתי את הפתרון ממש מכאן מהפורום הזה- אבל עושה רושם שלא הבנתי משהו (פשוט לקודמיי עם בעיה דומה זה מה שהציעו- או ששיטת החיפוש שלי\הבנת הנקרא לא משהו)

בקיצור מה עושים ?

לא מכאן ומחוץ לזמן

האיש שאין לו שם

סוזוקי בלנו 97

פורסם

שלום רב !

הבנת הנקרא אצלך, היא לא משהו!

והמקבילית לחיפוש המטבע מתחת לפנס, עומדת במקומה.

פנה למכון דיאגנוסטיקה, שיוכל לבדוק לחצי דלק, חיישני אוויר מזרקים וכדומה.

אינפוזייה לא במקומה במקרה שלך.

רשת סתומה במשאבת הדלק, היא חלק מאמצעי הבדיקה הנדרש.

כמה זמן אתה סובל מהבעייה, ומה עשית לפתירת הבעייה, מלבד טיפול עשרת אלפים, והחלפת מסנן דלק?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה למשיבים

נכנסתי לשבלול בהוד השרון והבעיה אובחנה כפלאגים+חוטי הצתה לא תקינים

החלפתם החזירה את המנוע לביצועים רציפים ושקטים ללא שיעול

תודה צביקה !

לא מכאן ומחוץ לזמן

האיש שאין לו שם

סוזוקי בלנו 97

פורסם

שוב שלום

שבוע וקצת אחרי אני שוב עם אותה בעיה - הפעם אולי אסביר יותר

כאמור הוחלפו פלאגים חוטי הצתה,ומצבר,סליל הצתה+ החלפת שמנים ופילטרים

פרטים על הבעיה:

רק בעת ההנעה בבוקר יש חנק, הטורים עולים פתאום ויורדים והתחושה היא של שיעול. נוסע ופתאום שיעול וחנק. המצב ממשיך בדקות הנסיעה הראשונות עד שאני עולה על הכביש המהיר שם המנוע מתחמם והתופעה מפסיקה.

בנוסף יש תקתוקים שאותם לא שמעתי קודם ואני בכלל לא יודע אם יש קשר.

עוד פרט חשוב - יש סדק בראש, מעט מאוד שמן עובר למים ואני ממתין להזדמנות (כלכלית) לשפץ ראש

האמת שנגמר לי הכסף - כל האמור למעלה חצה את כמות המזומנים שלי ואני בבעיה

מה לעשות ? מה לדעתכם הבעיה

לי זה נראה כמו מצערת אבל בפעם הקודמת שאמרתי את זה קטלו אותו ושלחו אותי למוסך. אז הנה אני עם פחות 1700 ש"ח ועדין עם הבעיה.

מה זה? כמה זה יעלה? מה לומר למוסכניק (שהוא אגב אדם מאוד חביב,אדיב ולדעתי גם מבין)

תודה רבה על העיצות

לא מכאן ומחוץ לזמן

האיש שאין לו שם

סוזוקי בלנו 97

פורסם

נתקלתי במכוניות עם סדק בראש שנוטות לקרטע בבקרים עקב חילחול של מים לצילינדרים, במיוחד כאשר הרכב קר (כאשר המנוע מתחמם המים שמחלחלים לתוך הצילינדרים מתאדים בקצב מהיר יותר ולכן, בד"כ, לא מורגשת התופעה כאשר הוא חם).

אל תשקיע עוד כסף בפתרון הבעיה לפני שתסדר את הראש מנוע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...