Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות לגבי 306 GTI!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איך הרכב הנ"ל מבחינת מנוע (עוצמה)?

האם כל הנושא של שישה הילוכים עושים בעיות (ספציפי ברכב הזה)?

האם הוא אמין (יחסית לרכב ספורטיבי...)?

תודה מראש לכל העונים... :wink:

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

לרכב יש 167 כוחות סוס, אבל אם מה שאתה מחפש זה כוח, יש טובים ממנו בהרבה. היצרן מדבר על 8.5 שניות ל100 יש טוענים שניתן לרדת מהנתון הזה. הרכב מרגיש יחסית חזק, אבל כוח זה הקטע, יש טובים ממנו.

התיבה לא עושה בעיות.

האם הוא אמין? שאלה קשה. אני לא לגמרי בטוח מה לענות בנקודה, הייתי פשוט בודק היסטוריה של הרכב. היתרון העיקרי שהמחירים שלו (כמו כל צרפתיה) ירדו בצורה ניכרת בזמן האחרון, ומודל 98 לדוגמא עולה כבר 66K. אבל לא קל למצוא אחת למכירה, ועוד יותר לא קל למצא אחת במצב טוב למכירה.

אולי עדיף שתפרט מה הן הדרישות שלך אולי נוכל למצוא רכב אחר. אם אתה רוצה 306 עם יותר כוח מ GTI, משופרת (MI) ובמצב מדהים אתה מוזמן להעיף מבט על זו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25299

.

גיא

פורסם

P_25176.JPG

סליחה, אם יורשה לי - ואני מאמין שיורשה לי - אני רוצה לצאת חוצץ כנגד המלצה אפשרית ל-306GTI.

רבות שמענו על היכולת הדינמית של ה-306GTI. היא יודעת לתקשר נהדר, שמענו, היא מאתגרת את הנהג הוכחנו.

אבל מה עם האמינות ועלות האחזקה?

בעוד שאנשים שלא היו בעלים של האוטו הזה ממליצים עליו במיליטניות מתפרצת, בזמן שמוסך הדקל

ושרודר רבים על חלוקת הרווחים,

היייייייייא זו שתגרום לבעלים לפשוט את הרגל.

בעוד שעל פניו נראה שהצטמצמו פערים מתוצרת יפנית מקבילה,

הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייא

זו שתתקע אין ספור פעמים ותסרב להניע, תוך שהיא קוראת "אייכה יוסי, אייכה יוסי?".

עוד מקרה קשה של התעלמות מעובדות כואבות וקיפוח בעלי 306GTI נכנס לסשטטיסשטיקה.

ואני באמת רוצה להתקדם.

ועכשיו ברצינות:

ה-GTI6 אמנם מכונית מצוינת כשהיא תקינה, אבל מדובר במכונית יקרה מאוד לאחזקה,

עם נטייה להתקלקל וחוסר ידע מוחלט של מוסכי לובינסקי לתקן אותה אם - סליחה - כשזה קורה.

אז אמנם קשה למצוא מכונית טובה יותר ומהנה יותר ממנה, אבל בכל זאת אני ממליץ לך

לחפש משהו אחר. אם בכל זאת חווית ה-LiftOffOverSteer עושה לך את זה ואתה חייב

צרפתיה מהז'אנר - עדיף כבר ZX וולקן. לפחות כשהיא מגהצת (את כרטיס האשראי) זה יוצא הרבה יותר זול.

(הודעה זו הינה דעתי האישית בלבד, על סמך הניסיון האישי שלי עם מכונית זו.)

פורסם

קודם כל - :lol::lol::lol: (לרועי)

ואח"כ - אמנם זה לא ממש שונה, אבל אני מכיר לפחות שני אנשים עם 306S16 (כלומר 306 לפני מתיחת הפנים, עם חמישה הילוכים ו-152 כ"ס) שאיננה עושה בעיות מיוחדות, לאורך תקופה ארוכה למדי. אמנם לי אישית יש ניסיון טיפה כואב עם הדגם הזה, אבל עובדה היא שבמציאת אקזמפלר שמור היא מוכיחה אמינות סבירה בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היא מוכיחה אמינות סבירה בהחלט.

רוני

תגדיר אמינות סבירה?

יכול להיות שמה בשבילך זה אמינות סבירה בשבילי זה מאוד אמין ובשביל רועי קטסטרופה.

פורסם

קודם כל אני רוצה להודות לכם על התשובות שנתתם, הם בהחלט שפכו אור....

אני כרגע נוהג על 106 XS שנת 98 מנוע 1.4, אני מאוד אוהב פיזו (נוחות, גמישות בנהיגה, יציבות...)

תקציב 65K-75K, אני רוצה אוטו חזק, לא יותר ממנוע 2.0, יציב על האספלט, עם בסיס לשיפורים ותוספות.... שיהיה אמין (כמה שרכב ספורט יכול ליהיות...), וולקן אני לא רוצה (לא אוהב את החיצוניות...),

מה אתם אומרים על קליאו B ספורט? או על איביזה טורבו? ואיך הולכים הדגמים שלהם (כמה כ"ס, אולי יש כמה סדרות\דגמים- בשנים מסויימות...)??

שוב תודה מראש...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

הקליאו קיימת משנת 2001 וסביר להניח שלא תיכנס לתקציב

האיביזה תהיה פחות נוחה מהאחרות וגם פחות "מתנהגת"

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני כרגע נוהג על 106 XS שנת 98 מנוע 1.4, אני מאוד אוהב פיזו (נוחות, גמישות בנהיגה, יציבות...)

תקציב 65K-75K, אני רוצה אוטו חזק, לא יותר ממנוע 2.0, יציב על האספלט, עם בסיס לשיפורים ותוספות.... שיהיה אמין (כמה שרכב ספורט יכול ליהיות...), וולקן אני לא רוצה (לא אוהב את החיצוניות...),

מה אתם אומרים על קליאו B ספורט? או על איביזה טורבו? ואיך הולכים הדגמים שלהם (כמה כ"ס, אולי יש כמה סדרות\דגמים- בשנים מסויימות...)??

שוב תודה מראש...

אני במקומך הייתי שוקד טוב טוב בחיפושים אחר 106GTI

לדעתי מעבר מXS ל 306GTI הוא חד מדי.

וגם במובן הכלכלי.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן ... אני ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר ... לא נראה לי משום מה שיש קשר ... מה 106 GTI תיהיה יותר רגועה ופחות נושכת?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

306GTI

אוטו מאוד מאובזר (מפנק)

מנוע 2000 16 V

6500\167 הספק סל"ד\כ"ס

5500\20 מומנטסל"ד\קג"מ

:twisted:

אל תלך אחרי העדר חפש את השונה

פורסם
הרמן ... אני ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר ... לא נראה לי משום מה שיש קשר ... מה 106 GTI תיהיה יותר רגועה ופחות נושכת?

האמת שה306 לדעתי היא יותר רגוע יחסית ל106

יותר התכוונתי במובן הכלכלי יחסית לחוויות נהיגה. :oops:

לדעתי מבחינת הכח - חלוקת כח למשקל היא בערך זהה בשני הדגמים.

מקסימום תארגן ל106 טורבו (מישהו אמר ERICK) ואז לך חפש מי יעצור אותך :twisted:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שוב תודה מראש...

אם כבר צרפתיה - אז לפחות לסבול בסטייל, לך על משהו עם ניחוח ספורטיבי.

אישית אני לא רואה כדאיות באחזקת מכונית כזו (106 1.4) כשבאותו הסכום ניתן לקנות מכונית חזקה יותר ומהנה יותר ולסבול עם אותן התקלות בדיוק - אבל לפחות הפיצוי מסביב הולם (ולמרות שה-106 "מתקדמת" ומודרנית, הוולקן ה"ישנה" והטובה עדיין יותר מפוארת, תומכת, נוחה ומהנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוב תודה מראש...

אישית אני לא רואה כדאיות באחזקת מכונית כזו (106 1.4) כשבאותו הסכום ניתן לקנות מכונית חזקה יותר ומהנה יותר ולסבול עם אותן התקלות בדיוק - אבל לפחות הפיצוי מסביב הולם (ולמרות שה-106 "מתקדמת" ומודרנית, הוולקן ה"ישנה" והטובה עדיין יותר מפוארת, תומכת, נוחה ומהנה).

איציק

לדעתי זה עניין של טעם...

אני אישית חושב שה 106 יותר כיפית מוולקן וגם הרבה יותר חסכונית בהוצאות... תומכת- אולי :idea: , נוחה כי היא משפחתית לעומת ה 106 שהיא סופר מיני.

אגב איציק - הבן אדם קנה פולו GTI

מאיפו העלת את הנושא?

פורסם

שוב תודה מראש...

איציק

לדעתי זה עניין של טעם...

אני אישית חושב שה 106 יותר כיפית מוולקן וגם הרבה יותר חסכונית בהוצאות... תומכת- אולי :idea: , נוחה כי היא משפחתית לעומת ה 106 שהיא סופר מיני.

אגב איציק - הבן אדם קנה פולו GTI

מאיפו העלת את הנושא?

אמת באמת קניתי פולו GTI לפני חודשיים, אבל אני שוקל להחליף למשהו קצת יותר מהיר ובטוח שיותר מתקשר... לכן אני שאלתי שוב לגבי ה 306 GTI שזה רכב שאני שוקל לקנות...

מה אתם אומרים על GOLF GTI??

אם אם יש לכם הצעה אחרת בסדר גודל של 70000-75000K???

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...