Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.מה הדברים שאליהם חשוב לשים לב בקניית רכב מסוג זה.

2.מה עליי לבקש\לשאול מהמוכר?

3.אם הרצה לקחת אותה לסיבוב\בדיקה במוסך,זה אפשרי רק עם הבעלים או שאפשר להפקיד משהו ולקחת אותה לזמן-מה?

4.וכל טיפ בעניין יעזור לי מאוד,תודה!

_

נ.ב

ממש דחוף לי,אני ישמח לעזרה,כי עוד השבוע אני רוצה לקנות משהו! :)

ומהסיבה שזה הרכב הראשון שאני קונה על סמך דעתי,ההצחלה שלי בקניה תלויה בכם,בעזרה שתתנו לי :) תודה רבה שוב!!!

פורסם

ראשית, סבלנות. אל תרוץ לקנות.

1. חימום/מיזוג. חלק מהדגמים הגיעו עם מיזוג תוצרת הארץ שמחליש משמעותית את המנוע (במיוחד בדגמי 1.1), עדיף דגם עם מזגן מקורי (תוכל להבדיל ביניהם במהירויות, 1-4 זה מזגן מקורי. 1-3 זה מזגן ישראלי). כמו כן, מערכת הקירור מנוע נוטה להיזנח בצורה חאפרית לחלוטין.

והדברים הרגילים. טיפולים, תאונות, חימום+קירור תקינים.

2. כל דבר העולה על דעתך בעניין תקינות האוטו.

3. תלוי במוכר.

4. תחפש פונטו משנים מאוחרות עם 2 כריות אוויר וABS. בא בד"כ בSTILE/SX למיטב ידיעתי, עם מנוע 1.25 עם 75 כ"ס. אם לא בתקציב, לפחות גימור SX או ELX. מנועים מומלצים הם ה1.25 עם הזרקה רב נקודתית (75). 1.25 עם 16 שסתומים (80) או ה1.6 (90)

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

1. תבדוק שיש לרכב טסט כמה שיותר ארוך, מפלס שמן תקין, נוזל קירור ברדיאטור ולא מי ברז, קוסמטיקה סבירה, מנוע פועל עגול ויפה, ק"מ סביר, יד נמוכה, צמיגים תואמים על אותו סרן, נזילות כאלו ואחרות, מזגן תקין וכיוב'... בכל אופן עדיף שתיקח איתך חבר שמבין ברכבים.

2. תבקש לראות היסטוריית טיפולים כלשהי, קבלות על חלקים ותיקונים, תנסה לאמת ק"מ דרכם.

3. זה כבר תלוי במוכר. מבחינתך עדיף שתהיו ביחד, לכל צרה שלא תבוא.

4. פרט למחיר הרכב, תשאיר בצד כמה לירות ליישור קו וביטוחים.

5. כנס לשרשור הזה. ואח"כ לפה.

6. בהצלחה. :-)

פורסם

סוג מנוע: בנזין ק"מ: 133,000 צבע הרכב: לבן מזגן: יש בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: כן תוספות:

טסט שנה מלאה דגם מפואר XTZ חלונות חשמל הגה כוח רדיו דיסק קודנית לא בשבת בבקשה

פיאט דגם: פונטו נפח: 1,242 שנה: 1999 יד: 3 ת. הילוכים: ידנית

קודם כל דותה על העזרה...

אני צילצלתי לבן אדם הזה,והוא אמר לי שהוא מסוכנות ששאלתי למה הוא מוכר את הרכב.(למרות שלא צויין באתר,לא משנה)...הוא מסוכנות TRADE UP

מה מגיע לי אם הוא מסוכנות??אחריות על תקינות?משהו?

תודה! :)

פורסם

אני ממליץ לך על שני דגמים:

XTZ 60 כ"ס 1250 הזרקה חד נקודתית עם כרית אוויר אחת ,2 ח"ח ,מזגן, ה"כ ,נ"מ, ופגושים בצבע הרכב, צמיגים 13'.

הדגם השני גם כן XTZ עם 75 כ"ס ושתי כריות אוויר הזרקה רב נקודתית (מערכת יותר רגישה)2 ח"ח ,ה"כ, נ"מ ,פגושים בצבע הרכב.,צמיגים 14'

מנוע 1250 עם 16 שסתומים יהיה לך מאוד קשה למצוא ,מנועי 1600 16 שסתומים לא הייתי נוגע.

פורסם

חברה אני מבולבל קצת הרבה מאוד.יש איזה מישהו שיכול לעזור לי אישי עם הקניה?אולי סוכנות כלשהי שלא מרמה...ואי התפוצץ לי הראש

פורסם

תנשום עמוק, יהיה בסדר.

מבחינה חוקית סוכנות מכירה לרכב לא חייבת לספק לך אחריות. הם כן חייבים, כמו כל מוכר אחר, בגילוי נאות על עברו של הרכב אבל זה לא תמיד עוזר.

בכל מקרה של רכישה מסוכנות טרייד-אין, ובמיוחד אם מדובר בסוכנות קטנה ולא מוכרת, כדאי לבדוק את הרכב בצורה קפדנית עוד יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...