Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה דחוף,יש לי סבנה 08 שלפני כשעה התחילה להוציא מין שריקות מהמנועה בטורים גבוהים .עצרתי ועכשיו רעש נעלם ומופיעה מודעה על לוח שעונים "מנוע עובד בכוח מצומצם"...

אני בכביש עכשיו ולא יודעה אם אפשר להמשיך בנסיע,אולי מישהו מכיר את הרכבים האלא?

תודה

פורסם

לילה טוב גם לך, כדאי שתשנה את הכותרת היא מעט לא עניינית ולא אמורה למשוך אף חבר פורום שירצה לייעץ לך, להבא רשום כותרת בסגנון "חשד לבעיית מנוע שברולט סוואנה 08".

בכל אופן זה יכול להיות הרבה דברים, יכול להיות שזו רצועת אלטרנטור שמחליקה מעט או רצועת טיימינג לקראת סוף חייה שמתחילה לשרוק.

לגביי המשך נסיעה קשה לי לומר לך, אבל עדיף שתזמין גרר ותגרור למוסך עדיף למנוע נזק עתידי גדול יותר אן מדובר ברצועת טיימינג שעומדת להיקרע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קשה לי להאמין שמדובר בטיימינג (הרכב חדש).

אני לא מכיר את ההודעה "מנוע עובד בכוח מצומצם" אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לנסוע, אם כי עדיף שהנסיעה תהיה לכיוון המוסך.

פורסם

האם הרכב עם טורבו? אולי בו הבעיה, דבר היסביר גם את ההתראה שקיבלת

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...