Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לרכב הז\ה כדאי למלא דלק 98 מדי פעם ?

יש כאלה שאומרים שעדיף למלא רק 95 מה שאני שואל שאם מילוי מדי פעם של 98 ישפיע לטובה על המנוע מבחינת בריאות המנוע ? אני בטוח לא מחפש ביצועים מלאנטיס

פורסם
מיותר, זה לא יתן כלום, ולא תרגיש בשום הבדל.

בוקי ידידי, אני פעם בחודש ממלא טנק מלא של 98 ובד"כ מתדלק ב95 אני מרגיש הבדל ברכב. לא בשמיים אבל מרגישים התנהגות שונה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

תוותר על זה ובכסף שתחסוך תחליף לשמן מנוע סינטטי מלא או חצי , תחליף פילטר מקורי , פילטר אויר , ופלאגים ,

תאמין לי האוטו שלך ירגיש יותר הבדל כך.

פורסם

דלק 98 ביזבוז כסף לתדלק ברכב שלך,לא יוסיף כלום לנהיגה או למנוע של הלאניס שלך .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תנסה שני מכלים לנהוג עם 98 אוקטן ותראה לבד אם יש שיפור בהתנהגות המנוע ותחליט לבד עם שווה לך הפרש המחיר.

פורסם

ההבדל היחידי שתרגיש זה בחשבון הבנק. אין לזה שום משמעות, זה לא דלק יותר נקי, זה דלק עם תכונות של הצתה שמתאימות למנועים ספציפים ושהיצרן גם אומר לך תתדלק ב-98

פורסם
בוקי ידידי, אני פעם בחודש ממלא טנק מלא של 98 ובד"כ מתדלק ב95 אני מרגיש הבדל ברכב. לא בשמיים אבל מרגישים התנהגות שונה.

מצטרף אליך, הונדה ידידי.

פחות צלצולים, גם שיפור קל בביצועים.

אביחי, למה אתה לא מצפה מלאנטיס ביצועים ? ברשותי מנוע 1.8 שמאיץ יותר טוב מהרבה רכבים בקטגוריה זו על הכביש.

פורסם

אני לא בעניין של לשפר את המזדה כי הייתי בקטע הזה כמובן שלא הייתי חושב על דלק אלא משהו יותר פיקנטי

חוץ מזה זה אחלה אוטו שלמפעמים באמת מדביק את הראש למשענת אבל בכל זאת זה רכב ליום יום ולא בריא ללחוץ עליו ככה

נדבר על ביצועים מתי שאני יביא את החיפושית ויתחיל לשפר אותה ולהעלות כ"ס

• תוכן חדש...