Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל,

לא שאלתי מה המחיר של פעמון GSP אם זה מה שאתה אומר...אבל מדוע אתה חושב שזה שונה מהותית ממה שאתה מגדיר כ "הזבל הרגיל שמסתובב בחוץ"?

שנית, ההנחה שלך נכונה, קיבלתי הצעת מחיר לפני התיקון אך כשקיבלתי את הצעת המחיר כבר היה מאוחר מדי.

הרכב הגיע למוסך בנסיעה...וכאשר יצא המוסכניק עם הרכב לנסיעת מבחן התפרק אחד הפעמונים ואת החזרה למוסך הוא ושני חבריו עשו בדחיפת הרכב. רק לאחר מכן התקשר אליי המוסכניק כדי לתת לי הצעת המחיר...

כאמור בשלב זה הרכב כבר היה מושבת מלנסוע כך שלהביא גרר ולקחת את הרכב למוסך אחר לא היה בכך ערך מוסף...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

אם אישרת את הצעת המחיר אז על מי להלין, יכולת לברר במקביל במוסך אחר או בחנות חלפים את המחיר בשוק ולהקשות על המוסך בנושא המחיר שקבלת.

מעניין לדעת מה מחיר פעמון בשוק מסוג GSP, אמנם חברה סינית אך משום מה היא זוכה לחיקויים וזיופים.

פורסם

דניאל זה אכן מה שעשיתי...

כבר לאחר הצעת המחיר ביררתי כמה עולה החלק (בקניה עצמאית) וכמה עולה העבודה...

מה שלא ידעתי זה כמה אמור לעלות החלק בקניה דרך המוסך (הרי המוסך גם מרוויח על החלקים ולא רק גובה מחיר על העבודה)

למרות זאת ציינתי בפני המוסכניק את העובדה כי זהו לדעתי מחיר מוגזם אך הוא מצידו "מה פתאום" "זה משהו טוב" "זה לא סיני"

וכשניסיתי להתמקח איתו קיבלתי "חביבי, אתה לא רוצה קח תאוטו ושלום על ישראל", המוסכניק ידע שאני שבוי ומרותק אליו ולכן חזר ואמר זאת.

הוא ידע שלהביא גרר לא ישתלם לי כי בסוף אני אצא באותו נזק כספי ולכן התבצר בעמדתו...

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

תראה, בוא נראה את החצי כוס המלאה של הסיפור:

היית יכול להתקע באמצע הדרך עם צירייה שבורה ואז היית חייב להזמין גרר.

אם יש לך שרותי גרירה במסגרת הביטוח כל מה שהיית צריך זה שידחפו את הרכב מחוץ למוסך ולזמן גרר שיקח אותו לאן שתרצה ואז אתה כבר לא שבוי של המוסך.

אם אין לך שירותי גרירה במילא היית אמור לשלם על כך, אז מופסד בסיפור הזה לא בדיוק יצאת וטוב יצא שזה קרה במוסך.

:-D

פורסם

פעמון עולה 150ש"ח אני לא מזמן החלפתי ואת העבודה אני ביצעתי.

2 פעמונים תוצרת סין עולים 300ש"ח העבודה שלוקחים במוסך זה 300+450ש"ח.

המחיר סביר.

• תוכן חדש...