Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי לנטרה 95' מנוע 1.8

נסעתי הרבה זמן עם גומיות קרועות מה שהביא להרס טוטאלי של הפעמונים, או בשפה המקצועית (CV-Joints).

המוסך רוצה 500 ש"ח על הפעמונים ועוד 300 שקל על העבודה.

חשוב להדגיש שמדובר בפעמונים לא מקוריים אלא תחליפים של חברת GS-P אם מישהו מכיר...

חוו דעתכם על המחיר בבקשה.

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

המחיר על העבודב סביר,

מחיר הפעמון ליחידה אמור לעלות לא יותר מ- 150 ש"ח כולל מע"מ, פעמון סיני שדיסקל מביאים לארץ.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אני גם חושב שהמחיר על העבודה סביר

אך לאחר שביררתי כי עלות פעמון נעה בין 110-150 ש"ח בחנויות חלפים אני חושב שהמוסך גובה עמלה ממש מוגזמת על הפעמונים...

האם זה הגיוני שמוסך ירוויח לעצמו כ-100 ש"ח על כל פעמון?

לנטרה 95'

פורסם

מחיר השוק של הפעמון הוא בין 110-150 ש"ח, המוסך מקבל מחנות החלפים כ- 30% הנחה על החלק , כך שהמחיר שהמוסך גובה ממך על החלק הוא גבוה מלכתיחלה .

פורסם

אז מה בעצם אתה אומר? שהמוסך היה צריך לגבות ממני מחיר שדומה למחיר אותו הייתי משלם אילו הייתי קונה את הפעמון באופן עצמאי?

אני מצטער שאני קטנוני, פשוט זו פעם ראשונה שאני מנסה את המוסך הזה ויצאתי משם בהרגשה שקנסו אותי...ואם החששות שלי נכונות אז אני לא יחזור למוסך הזה יותר...

לנטרה 95'

פורסם

ממש לא.

למוסכים מותר לקחת על החלק עד 25% יותר מהמחיר בו קנה אותו - מחיר מחירון (כך נאמר לי ע"י מוסכניק בעצמי, באופן כללי אני לא נכנס לכיס של אף אחד).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה זה מותר?

תהיה הוגן עם הלקוח , אל תהיה חזיר , מחיר מחירון 150, בעל המוסך קיבל 30% הנחה קנה אותו ב 100, והוא מוכר אותו לבעל הרכב ב 250? זו חזירות לשמה!!, בנוסף עוד 300 ש"ח עבודה.

פורסם

אם כך הוא גבה ממני מחיר ממש מוגזם.

לעזאזל, אני שונא לגלות ששיטו בי...

עד מתי אני אמשיך לחפש מוסך הוגן ואמין?! :-(

לנטרה 95'

פורסם

חולון, ת"א, בת-ים, ראשל"צ

כל מוסך אמין והגון שנמצא ברדיוס הזה יתקבל בברכה

לנטרה 95'

פורסם
מה זה מותר?

תהיה הוגן עם הלקוח , אל תהיה חזיר , מחיר מחירון 150, בעל המוסך קיבל 30% הנחה קנה אותו ב 100, והוא מוכר אותו לבעל הרכב ב 250? זו חזירות לשמה!!, בנוסף עוד 300 ש"ח עבודה.

ואתה קובע עובדה על-סמך ידיעה כמה עלה פעמון כזה בדיוק למוסך?

פורסם

עבדתי בכמה מוסכים במשך השנים, וגם לתקופה קצרה בחנות חלפים.

ובד"כ מה שאני לא יודע אז אני לא אומר.

פורסם

דניאל אולי הוא טועה בקשר להנחה אבל הוא צודק באשר למחיר מחירון

התקשרתי להרבה חנויות חלפים וכולם מוכרים פעמון לרכבי בסביבות ה 110-150 ש"ח...כך שגם אם המוסך לא מקבל הנחה מהספקים על החלקים הוא עדיין גבה ממני מחיר מוגזם...

לנטרה 95'

פורסם

אוקיי... תשאל על פעמון צירייה GSP לרכב שלך ואז תדע אם המחיר שגבו ממך היה מופרז. חנויות חלפים מחזיקים לרוב מוצרים דיי נחותים והמחיר בהתאמה, אלא אם כן מבקשים מהם תוצרת יותר מובחרת.

מוסכים שאינם רוצים להתקין ללקוח מוצר נחות וזול "ולזכות" במהרה בביקור חוזר של הלקוח, נמנעים לעיתים מהרכבה של הזבל הרגיל שמסתובב בחוץ.

שנית, היה נכון לעשות את המחקר הזה לפני התיקון במוסך ואני מניח כי קיבלת הצעת מחיר לתיקון אותה אשרת טרם העבודה, לא?

• תוכן חדש...