Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אופל קורסה שנת 2001, גיר אוטומטי.

לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה אשר אף אחד לא יודע לפתור.

כאשר אני רוצה להניע את האוטו בבוקר אני נתקל באות F מהבהבת על לוח השעונים בצג המראה את ההילוך הנוכחי.

אין שם רעש או סימם מהסטרטר.

בחברה החליפו לי מחשב גיר אך גם זה לא עזר.

מישהו נתקל בבעיה הזאת? מה עליי לעשות?

פורסם

נמסר לי ע"י מוסך פרטי מתמחה אופל (בת"א) שעליך להפעיל את מתג ההצתה ובעזרת אדם נוסף, ללחוץ על דוושת הבלמים ולראות ששתי נורות אורות הבלם מאחור נדלקות.

אם אחת הנורות שרופה או לא דולקת אז זאת יכולה להיות הסיבה לתקלה שתארת.

נא עדכן ממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה באמת ככה.

להורים יש כזה רכב עם הגיר הרובוטי.

הרכב הגיע למוסך על גרר כי לא הניעה.

גם הראה את ה אות F בקונסולה המרכזית.

אנחנו כבר ראינו שחורות כי שמענו איזושהי שמועה שהגיר לא ממש אמין ושאם דבר כזה קורה אז צריך להחליף אותו וזה עולה משהו כמו 7000 ש"ח.

במוסך יצאנו עם 20 ש"ח נזק.

החליפו נורות פרקס אחוריות ואמרו שלא ניתן לעקוף את מנגנון האבטחה הזה שאופל בנו בתוך המחשב בטיחות של הרכב.

באופל החליטו שאם נורת ברקס אחת שרופה אז הרכב לא יניע.

לך תבין אותם.

פורסם

היי,

אז ככה,

באופן מפתיע ולאחר אין סוף ניסיונות, הרכב הניע ונסע, אך למחרת שוב לא הניע חזרה.

במוסך המורשה של אופל טענו שמדובר במחשב גיר ובמנועי הגיר - שבשיא נדיבותם החליפו אותם תמורת 3500 ש"ח !!!

אגב, הבעיה עדיין קיימת.

למרות שהרכב הניע פעם אחת ונסע (דבר שאמור לשלול את עניין אור הברקס) אנסה את ההצעה שלכם ואעדכן בהמשך.

תודה למגיבים.

פורסם

יש לי את אותו האוטו והייתה לי את אותה הבעיה! אם החליפו לך את המחשב גיר תבדוק שהמחשב חדש ולא משופץ,כי אם המחשב משופץ הבעיה יכולה לא להיעלם ושום דבר לא יעזור לך! כמו כן תבדוק שאת יחידת המנועים של הגיר שמו לך חדשה כי אם לא אז יש מצב שגם המשופצת ששמו לך עושה בעיות,גם אצלי בהתחלה רצו לחסוך במוסך ושמו הכל משופץ ושום דבר לא עזר עד שלבסוף נגמרה לי הסבלנות ופניתי ישירות ליבואן במכתב חריף ולבסוף קיבלתי מיהם פיצוי והתקינו לי מחשב גיר חדש ויחידת מנועים חדשה!

בכל מקרה בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...