Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי על האמפריזה 2006 4 חיישני רוורס, הם עובדים הכל טוב ויפה אבל לפעמים כאשר אני מחנה את האוטו ברוורס ומאחורה יש איזה קיר עקום או חפצים והם לא בקו ישר אז הצג של החיישנים מתחיל להשתגע, אם נגיד נשאר 50 ס"מ אז פעם הוא כותב 50 ופעם 90 ופעם80 ככה הוא משתגע ולא יודע אם זה מהדברים שיש מאחורה או שזה איזה שהיא תקלה?

תעזרו לי בבקשה, תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כמובן שזו תקלה.

כנראה שאחד או יותר מהחיישנים תקולים. האם ההתקנה בוצעה מזמן?

האם אתה לא יכול לחזור למקום שהתקין לך אותם ולבקש בדיקה?

פורסם

האמת שאני לפני שבוע קניתי את הרכב מהחברה, החיישנים הותקנו לפני 3 שנים בחברה מאז שקנה אותו הבעלים הראשון שלו,

וראיתי גם שיש חישן אחד שהמסגרת שלו העיגול הזה חסר כנראה נפל או נשבר והחיישנן נשאר ערום והוא טיפה שקוע , ולא יודע אם זאת הסיבה או לא מה אתם אומרים?

פורסם

מיקום לא יציב של החיישן אכן יכול לגרום לבעיות. האם הוא לא ממוקם חזק במקום שלו? האם הבעיות הן בעיקר בצד שבו נמצא החיישן הנ"ל?

פורסם

היי, זה לא בהכרח בעיה, גם אצל ההורים שלי ברכב מראה כל פעם נתון אחר, מחיישן אחר.

נאמר הרכב עומד מול קיר, בצד אחד אתה רחוק 80 ס"מ בצד אחר 50 ס"מ לכן זה משתנה, אצל ההורים שלי יש פסים בצדדים כדי לדעת לאיזה חיישן הנתון מתייחס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור צודק! גם אצלי ברגע שאני קרוב לשתי חפצים או "משתגע" מראה כמה נתונים עם קווים בצצדים שמסמנים לאיזה כיוון הוא מתכוון R או L ככה שאני לא חושב שזה תקלה מכיוון שבקיר ישר הוא עובד מצוין. רק בזוויות הוא "משתגע" הוא לא משתגע הוא מראה לך כמה נתונים וזה נירא כאילו הוא משתגע

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אאא ואללה אתם תותחים, עכשיו הבנתי את אותכם, נכון גם אצלי כל שנייה הוא מראה לי שני מספרים אז כל אחד מתיחס לצד אחר,

טוב תודה רבה רבה לכם.

• תוכן חדש...