Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז כולנו מרוצים, עכשיו כולם רמאים.. בעצם לא כולם, אחד מעשר הוא לא רמאי.

מה שהיה פעם כבר לא תופס, נסיון הבוחן שבודק את הרכב בא פחות לידי ביטוי בגלל השימוש בטנולוגיית בדיקת רכב ממוחשבת. יש מכשיר שבודק את מצב הבולמים ומציג את יעילותם באחוזים, כך גם מצב בתיבה, המנוע, מערכת הבלימה והעברת הכוח.

לפי מה שדוד מספר, שהוא נותן אחריות מורחבת לרכבים שנבדקים על ידו, היית צריך לחזור למכון בדיקה ולבקש השתתפות בהחלפת הבולמים כוון שלא זיהו שהם לא תקינים.

פורסם

לדניאל החביב,

ישבו פעם על ניסוח שפה אחידה לכל המכונים , אחרי זמן הכל נפרץ .

לעולם איש לא ישב וקבע כללים לגבי אחריותו של המכון על ליקויים שלא היו בזמן הבדיקה ושהופיעו מאוחר יותר, הכל פתוח לדיון.

ברור מעל לכל ספק שמכון אחראי על כל ליקוי שקיים ברכב בזמן בדיקה ושהבודק לא ראה או לא איבחן בתהליך של בדיקת הרכב. כגון סדק בשמשה או רקבון ברדיאטור וכו' , מכון הרושם כיסוי תחת כדי לברוח מאחריותו על ליקויים הקיימים ברכב שפיספס , הוא לא בעל מקצוע ומותר לכנותו פושע וגנב.

בקיצור, כואב מאוד לשלם עבור ליקוי שהופיע לאחר חודש חודשיים אחרי הבדיקה והלקוח פונה אליך כאילו אתה ביטחת את רכבו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

חברי סלחו לי הדישדוש הנוסף בסוגיית מכוני הבדיקה...אני חייב לספר לכם על אירוע שהייתי מגדיר אותו "שיא החוצפה" וכך זה היה :

נגר מוכר בעיר באר שבע ובעל אמצעים פנה אלי בבקשה שאבדוק שטחית מכונית קטנה עבור בתו הסטודנטית ללא פתיחת כרטיס בדיקה ובקיצור ללא תשלום הבקשה צורמת במידת מה ובכל זאת ...פתחתי מכסה מנוע , שמעתי את המנוע , פתחתי דלתות והבטתי בעמודים ובריפודי הרכב , אמרתי לנגר "שמע הרכב נראה די בסדר ביחס לגילו" , הנגר ביקש "דוד עשה נסיעה ותתרשם מהמצב הדינמי של הרכב " , הבטתי בעיניו ואמרתי לא די בנסיעה כדי לקבוע את המצב של הרכב ובכל זאת נסעת כ-3 קילומטר וחזרתי , אמרתי לנגר, הבולמים חלשים ויש סטייה קלה ימינה ויש רעש קל בהילוך ראשון, תודה דוד אמר ונסע.

עברו שלושה שבועות והנגר עם הרכב חזר אלי עם הרכב המדובר ובפיו טענה "שמע דוד אחרי שהחלפתי שמן מנוע הוא התחיל לשרוף שמן ...איך לא גילת שהמנוע גמור ? " , אמר זאת עם פנים כועסות והוסיף ", מה עושים עכשו ואיפה כאן האחריות שלך בגלל שאמרתי מצב סביר אני רכשתי את הרכב !.

הסברתי לו שאני עשיתי בדיקה שטחית ללא כסף וללא טופס בדיקה , ענה לי ... זה רכב ישן שלא היה כדאי להשקיע בו בדיקה עם תשלום , לדעתי אמר הנגר אתה צריך ללמוד מהמקרה הזה ועליך להשתתף בעלות החלפת המנוע אמר את הדברים בשיא הרצינות.

העניין עדיין לא נסגר.

נו...מה אתם אומריחם ?.

פורסם

כן, יש לו תסבוכת קטנה עם 2 "שם משתמש" שברשותו.

דוד, לדעתי, עם כל הכבוד, תגיד לסבא ג'פטו (הנגר) שילך לחפש!

אין בדיקה אין תיעוד ואין תשלום, זה כאילו הוא לא היה שם מעולם, אין לך שום אחריות לגביו.

אין גבול לחוצפה של אנשים :evil:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שלם לו כי:

1) אתה כבר רגיל לפצות אנשים שמתלוננים לאחר בדיקה אצלך.

2) סביר להניח שלא היית עולה על עניין בבדיקה מקיפה.

3) יום אחד תצטרך ארון או מטבח חדש ויהיה לך כתובת.

4) כמובן אל תשכח, שהוא לפחות ישלם לך על מחיר בדיקה מלא לרכב.

:twisted:

פורסם
מי כתב את ההודעה מעליי ? barzelay ?

מרק שלום ,

במחשב הביתי אני מופיע "ברזילי" שהוא תואם barzelay .

ארז שלום ,

אני נוטה לקבל את ההצעה של ידידי דניאל , אשלם % 50(אני תקווה שיסכים למחווה) ואומר לו אתה תתחשב בשעת הצורך כאשר ארצה את שירותיך בנושאי נגרות.

אלוהים !! מתי אלמד להיות אסרטיבי....בגילי כנראה הסיכויים קלושים !.

כואב לי אך כאב זה יחלוף עם הזמן כמו בפעמים הקודמות....

עם החלטתי זו אני עוד אחטוף מהעובדים שלי !.

דניאל.....תודה !

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מתבדח פה דוד ?

אתה לא באמת מתכוון להכניס יד לכיס בעיניין הזה נכון ?

אני מופתע בכלל שהחוצפן הזה פנה אליך בדרישה כל שהיא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

איש פשרות אנוכי , זוכרים את המשפט על הצבע של הטויוטה AVENSIS שלמתי בצו בית המשפט 16000 ש"ח על משחק מילים , אבדתי (לצערי) אימון בבית המשפט שפוסק לפי פרמטרים הזויים.יש לי פחד לעמוד מול שופט.

אז מדוע להגיע בית משפט (בית האימורים) כאשר ניתן להתפשר.

דניאל , אתה כותב שהתבדחת , אבל אני קראתי את ההצעה שלך ומצאתי בה הרבה חוכמה וראיה קדימה . למה לי עימותים ? היום התקשר הנגר ושאל "מה קורה ? " . מדובר בסוברו ג'סטי ישנה 96 , השגתי מנוע ב-1500 ש' , אמרתי לנגר המנוע עלי והעבודה עליך ! , הוא הסכים . נסגר העניין. אנוכי "חמור" , אני יודע שזה המקרה המביש הזה לא ילמד אותי לקח , אני אמשיך לעשות שטויות ורק שיגדו שדוד בחור טוב אולי גם יגידו דוד פרייר, זהו כנראה פגם גנטי היושב לי בנבכי התת-מודע.

אתה מתבדח פה דוד ?

אתה לא באמת מתכוון להכניס יד לכיס בעיניין הזה נכון ?

אני מופתע בכלל שהחוצפן הזה פנה אליך בדרישה כל שהיא .

רון ידידי , בנגב יש לנו הרבה "תמאעים ונוכלים" , הנגר הוא טיפוס גס רוח ועז פנים ...אינני רוצה להתעמת איתו.

פורסם

דוד,

מההתנהלות שלך עולות בי שתי מחשבות:

1. למכונך יצא שם של מכון שאינו יודע לבדוק היטב רכב, לכן ידיר אדם רכב החפץ בו מבדיקה אצלך.

2. למכונך יצא שם של מכון שבודק היטב, אך ניתן לתבוע ממנו כל "פיפס" שפספס(והוא עוד יישלם בנדיבות) מאחר והוא אינו מכסת"ח את עצמו.

בשני המקרים הנך יוצא מופסד, אין דרך פשרה בינהם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• ספונסר פורום
פורסם

דוד,לדעתי הגישה שלך בטיפול בתלונות לקוח לוקה בחסר,לא יכול להיות שתתכופף כל פעם שלקוח דורש תשלום או פיצוי כלשהו,שלא נדבר על לקוח שלא שילם על הבדיקה,אלא ביקש טובה.

גם אלינו כמוסכים לעיתים מגיעות פניות כאלו לפיצוי או תשלום.

אתן לך דוגמא מהשבוע האחרון, לפני 4 חודשים החלפתי מצמד מושלם לסובארו WRX, הלקוח סיפק את החלקים,

לפני מספר ימים הוא הגיע אלי,לטענתו הדוושה הפכה להיות קשה יותר,ובבדיקה שהוא עשה במוסך של סובארו,אמרו לו שיש חריקות מהפלטה של הקלאץ,בעל הרכב ביקש שאני אחליף את הקלאץ על חשבוני,כשברור לכל בעל דעה,שאני אחראי רק על העבודה,ולא על החלקים שסופקו ע"י הלקוח,

ובכלל,לדעתי אין בעיה ברכב בנ"ל אבל זא לא משנה.

אז אם הייתי בוחר בגישה שלך הייתי אמור לשלם??

כמובן שהוסבר ללקוח בעדינות שאין אחריות על חלקים שלא סופקו ע"י המוסך,הבין או לא,זו בעיה שלו.

תמיד יהיו אנשים שינסו למצוץ כסף,אתה פשוט צריך לבצע שיקול דעת,אם אתה חושב שפספת משהו באבחון,וגרמת ללקוח עוול,מן הראוי שתשלם,אך אם אתה בטוח בצדקתך,אל תשלם!

אין גבול לסחטנות.

אורן

פורסם

דוד, בנתיים אני מייצג את צד הלקוח.

והפעם הלקוח לא צודק!

לא מגיע לו שקל ולא אגורה ולא כלום.

אני מעריך את טוב לבך, אבל יש גבול!

אני לא יכול לסבול את הנוכלים רמאים וכל שאר מיני הזבלים, שרוצים למצוץ כסף מכל אדם שהוא טיפה יותר מידי ישר (וגם ככה זה לא קל למצוא כאלה בארצנו).

בברכת שהוא עם הסובארו ילך לחפש,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...