Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזו,איביזה שגודשת במקור 0.5 באר מהחברה ועכשיו גודשת 1.1 באר -זה עילה להוככה שאכן קיים וישנו ציפ ברכב? או שאין קשר?

אם אין קשר איך אני מוודא בעצם שיש ציפ חיצוני מותקן ברכב[שנותן עוד 30 כ"ס]?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איביזה גודשת במקור 0.7 באר

על כל תוספת גדישה של 0.1 באר במנוע הזה, תוסיף כמעט 10 כ"ס...

מגבלת ה K03 היא 1.2 באר, מעל זה תוספת הגדישה סתם "מבשלת" את המנוע, למרות שתיכף יקפצו כל המומחים שגודשים 1.5

לדעתי, מעל 1.1 באר שקול לשים אינטרקולר בריא יותר מהצעצוע שמותקן במקור באיביזה

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

יכול להיות גם ווסטגייט מתוח לא חייב להיות צ'יפ...

הכי טוב לקחת אותה לE&A או משהו והם מחברים מחשב ובודקים

ליאור, אם אני יגיד לך שיש לי חברים עם איביזות שגודשים גם 2.2 באר עם טורבו מקורי (כמובן הכל מסביב), ועושים 100-200 הרבההההה יותר טוב מב1.6 למשל ?

זה עובדה.

פורסם

דיברתם על ה-ko3

ה-ko3s מבחינת המגבלות גם כן באזור ה1.2? לפחות בלי התאמות? ובקשר לאינטרקולר צעצוע.. אם גודשים מעל 1.2, האם יש צורך להתעסק בטורבו עצמו - ווסטגייט מניפות וכו' או במנוע כדי לעמוד בלחץ?

אברה קדברה

פורסם

אז ממה שאני מבין,אתם אומרים ש95 אחוז מדובר על ציפ שדואג לאיביזה לגדוש 1.1 באר?

פורסם

ליאור, אם אני יגיד לך שיש לי חברים עם איביזות שגודשים גם 2.2 באר עם טורבו מקורי (כמובן הכל מסביב), ועושים 100-200 הרבההההה יותר טוב מב1.6 למשל ?

זה עובדה.

עובדות יש רק בדיינו.

תחשוב רק כמה חזק 1.6 באר יכול היה להיות עם טורבו מתאים.

מה גודל האינטרקולר של החברים שלך עם ה 2.2 באר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האיביזה שלי גודשת -1.4-1.5, האם אני יכול להגביל אותה ל1.2?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

היום אני לוקח 20VT 2002 כסופה לבדיקה במבדק בפתח תקווה,אין לרכב ממיר ,אין חיישן לפני ואחרי הממיר שהורדה והסרה של הממיר משפיעה עליו?

זאת אומרת כאשר אני אקנה היום את הרכב[אם הוא לשביעות רצוני] האם כשאני אבוא להתקין לו ממיר אני אתקל בבעיות?

אגב איזה פורק חוץ מהפורג' 007 ,יתאים לאיביזה עם ציפ אבסולוט[ויפרוק לפחות 50 החוצה בליווי רעש פריקה] וזאת מבלי להציע לי פורג'007 +פילטר פתוח שרעש הפריקה יבוא ממנו,הבנתי שגם לרוב פילטר פתוח משגע את הMAP.

פורסם

פילטר פתוח לא משגע שום חיישן MAF, אצלי הוא לא משוגע כבר חצי שנה בערך...

פורק חיצוני או 50\50 דווקא כן יכול לעשות בעיות את כי באיביזות יש מצערת אלקטרונית.

פורסם

לא רצוי בכלל לשים פורק חיצוני ואפילו לא 50-50 עקב המצערות האלקטרוניות שבאיביזות. רק פנימי מלא ואין מה לעשות עם זה

אם אתה הולך על האיביזה ולא רוצה שיגרם במשך הזמן נזק מצטבר.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

או לחילופין בוסט קונטרול.

אסף- במקומך הייתי שם פורק פנימי בלבד- מחליף לאינלט סיליקון, בצירוף עם פילטר פתוח הן היניקה והן הפריקה נשמעים מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם לוקחים את הת'רד הזה לכיוון אחר ממה שהפותח התכוון אליו.

בקיצור, אם הרכב שלך גודש 1.1 חייב להיות בו צ'יפ.

מהסיבה הפשוטה- יש לך חיישן שקודם לWG שנקרא N75 והוא אמור לווסת את הגדישה בנסוף לWG ואם תגדוש יותר מהמקור (דהיינו 0.7) ,מקסימום 0.8, המחשב ייכנס לSAFE MODE ולא תוכל לעבור חצי באר או 0.3 (אני לא בדיוק זוכר).

גם אם יש לך בוסט קונטרול ומן הסתם לא תוכל להיכנס לSAFE MODE כי הN75 מנותק, אז חייב להיות לך צ'יפ שפתוח לבוסט קונטרול (שיתעלם מהתקלה שמחשב יפתח בגלל שהN75 לא שולט כרגע).

אם תמתח את הWG ותרצה לגדוש יותר ללא צ'יפ- יקרה מה שתארתי בחלק הראשון- שוב SAFE MODE.

ברור שהבדיקה של מי ואיזה צ'יפ מותקן ברכב תהיה ללכת לאחת הסדנאות.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...