Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטויוטות האלה חמוצות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית העולם שלי מאוד פשוטה בנוגע לרכב והיא שכולם מתקלקלים במהלך חיי הרכב.

אי לכך , רכב שהוא ההוצאה השניה הגדולה ביותר אחרי בית, צריך בעיקר לספק אותי ואת רצונותי , ולא כל כך משנה מה מוצאו , העיקר שהוא מדבר אלי.

לצערי :-) נדבקתי בחיידק הצרפתי , ואני חי איתו בשלום כבר קרוב ל 20 שנה.

נושא האמינות לא היה קריטי אצלי בכל מהלך 20 שנה האחרונות, ובהשוואה לחברים עם אירופאיות \ קוראניות \ יפניות לא נרשמו אצל אף אחד מהרכבים הללו בעיות משמעותיות.

אי לכך, אני לא הולך כשה עיוור אחרי סקרי אמינות אשר כביכול יודעים לנבא את העתיד (ואנו יודעים למי ניתנה הנבואה..) , אלא קונה בהתאם לנטיות הלב.

כל הוויכוח ששוב מתלקח פה הוא ריק מתוכן, כשהנושא מגיע לאמוציה פשוט אין פיתרון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הכתבה היה מקרה אחד ובגללו מחליפים את הרכיב בכל העולם ( והמקרה לא היה בארץ).

הנסיון שלי עם טויוטה הוא כרכבי קיבוץ (קורולות והייס) וכרכבי עבודה באפריקה (היילקס מדגמים שונים ).

אני לא בטוח איפה התעללנו בהם יותר , אבל אין ספק שהיו להם חיים קשים מאוד והם שרדו .

אני לא הולך להיכנס לויכוח מי יותר אמין , ואני באמת מאמין שזה לאו דווקא קשור ליבשת , אולי למדינה וגם זה כבר לא.

אני רק חייב לציין שחברה שבגלל תקלה בודדת ברכב אחד מחליפה על חשבונה את הרכיב בכל העולם , היא בדיוק החברה ממנה הייתי רוצה לקנות רכב חדש ( ולא רק טויוטה עובדת ככה עד כמה שיודע לי ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל החברת אחראיות להחליף את החלק הפגום במקרה של ריקול, ללא קשר לשם החברה ומוצאה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לא משנה מה,טויוטה תשאר היפנית העדיפה עלי ואם פעם אני אקנה יפנית היא תהיה רק טויוטה.

שירות מעל ומעבר,מכוניות הכי אמינות שאפשר למצוא,מה שטוב בטויוטה,זה שאתה רואה שיש מישהו שדואג לך להנות מהאוטו.

צ'מפיון צריכים להתחיל ללמוד מטויוטה מה זה שירות,ואני לא מדבר על מחיר,דווקא הופתעתי לטובה מהמחירים בצ'מפיון הקשורים בטיפולי אודי,פשוט השירות גרוע,צריך לפנות 5 פעמים למוסך כדי שיתיחסו אליך ולמה שאתה צריך,פשוט אכזבה.

ממש חבל שאודי קשורה לצ'מפיון.

פורסם

הייתי בכיף קונה טויוטה (סופרה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כל החברת אחראיות להחליף את החלק הפגום במקרה של ריקול, ללא קשר לשם החברה ומוצאה.

כן, אבל חברה יכולה להחליט על ביצוע ריקול כי גילתה שיש חשש לחשד שבורג אחד מתוך 10,000 פגום, או שהיא יכולה לומר לעצמה "בשביל מה כאב ראש, אם יתקלקל - נתקן תחת אחריות". פה כבר באים לידי ביטוי הבדלי מדיניות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
יפניות זה יפניות וכולנו יודעים שהן עשויות מחומרים פחות איכותיים מהאירופאיות ורואות הרבה מוסך אז מספיק להתווכח.

כל אלה שטוענים כי יפניות יותר טובות הרי הם בעלי מכוניות יפניות שתקציבם הדל איפשר להם לקנות רק יפנית.

ולא לנסות לשכנע כי זה ידוע שנים רבות וזו דעתי.

ברכותיי, אתה קשקשן ברמות-על. תגובה כזו מתאימה לטוקבק בויינט, לא לקארזפורום. ראה הוזהרת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממתי טויוטה נחשבת לאמינה?!

הונדה הביאה את האמינות לארה"ב ומשם התפשטה לכל העולם, להונדה אין כאלה תקלות.

את יתרונות האמינות ברכב "הבינו" האמריקאים שכנכנסה אליהם הטויוטה קאמרי לפני מספר שנים טובות.

הקאמרי מילאה את כבישי ארה"ב ונסחרה במספרים גדולים.

ה"נפילה" של טויוטה הייתה בעקבות האוונסיס, שיצאה לארה"ב בעיקר עם המון בעיות ונחשב שם כדגם לא מוצלח עם הרבה פאקים באמינות.

GS300.

פורסם
נו באמת רוי, אני מתפלא עליך.

עד שהרכבים לא עברו את מבחן התוצאה אי אפשר לקבוע שום דבר.

לדעתי עדיף להכנס למוסך בצורה יזומה לתיקון ליקוי שהסבירות לכשל בו נמוכה מאוד, מאשר למצוא את עצמך שוב תקוע לצד הדרך. (לצערי מחקתי את תמונות פרוייקט תיעוד המגאנים התקועות לצד הדרך כי נגמר המקום בסלולרי :))

דווקא טויוטה והיבואן המצויין שלהם, עומדים ב100 אחוז מאחורי בעיות , כולל החלפת מנועים ללא ויכוח גם 5 ו6 שנים לאחר שהרכב עלה על הכביש.

אם על כל פאק קטן , היו מזמינים את האירופאיות למוסך , לא היינו גומרים עם זה בחיים.

אני בטוח שאתה ובעלי גולף דור-4 אחרים הייתם מאושרים אם צמפיון היו מזמינים אותכם אחרי 5 שנים להחליף את הדשבורד והפנלים של הדלתות שהתקלפו או את הגיר האוטומטי בגלל ששכחו להתקין קולר או שיחליפו את המנועים v5 בגלל בעיות התחממות וכו.ולמרות שממש היית רוצה שיזמינו זה עדיין לא אומר שמנועים צריכים להיגמר אחרי 40000 ק"מ {פה אנחנו כבר בעניין הקורולה..}או שיהיו סדקים בסעפות או שיצטרכו להחליף ממיר ומחשב מנוע או שיהיו תקלות עם הגיר הרובוטי וכו.כל הנקודות הנ"ל הם תקלות סדרתיות שכרוכות בהרבה כניסות למוסך,עצבים,הפסדי ימי עבודה וכו.מיצרן שביסס את המוניטין שלו על אמינות הלקוח הממוצע של טויוטה[שמתעניין בגדול באמינות וזהו] לא מצפה לכמות כזאת של תקלות סדרתיות כמו שיש בטויוטה ב5-6 שנים האחרונות האמינות והאיכות בפירוש ירדה ומספר התקלות עלה וזאת הנקודה!.

פורסם
בנוגע לממירים , אכן פאשלה רצינית, אין מה לומר.

היבואן טוען שמדובר באיכות הדלק הירודה בארץ, זה נשמע כמו תירוץ כי זה לא קורה ברכבים אחרים,

עם זאת הוא לקח אחריות מלאה על רכבים שרחוקים מאוד מלהיות בתקופת האחריות,

ממש לקח אחריות (NOT).

במקרה של חמתי והממיר הם בקושי רצו לתת הנחה, במוסך במסגרת האחריות אמרו לה בתחילה כי זה סתם חיישן וכו' למרות שמנסיונם מן הסתם הם ידעו כי יש סיכוי טוב שמדובר בתקלה הנ"ל.

לא תופס מטויטה ולא מתרגש מפז'ו. כל רכב יתקלקל מתי שהו.

לדעתי ההבדל נעוץ באיך החברות והיבואן מתייחסים ללקוח שהבעיה מתעוררת ומוציאים אותו עם חיוך.

עידו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ד"א פעם יצא לי למצוא אתר שאליו מועלים כל מיני תלונות של בעלי רכב.

המקום הראשון והשני בתלונות הייתה הונדה (סיויק ואקורד).

טויוטה שניה.

את השאר אני לא זוכר אבל רכבים שנחשבים בארץ בעייתיים (ניקח דוגמא את הקוואליר המושמצת) לא היו בכלל בעשירייה הראשונה, וכמות התלונות נעה בין 1-10 (לסיויק 1700 בערך)

פורסם

גם אני הייתי מתלונן אם הייתי רוכש הונדה, חברה שבנתה לה מונטין בהרבה שנים, בעיקר 92-00 ואז רואה שאני מקבל איזה גרוטאה שיוצרה בטורקיה אחרי שנת 00, זוועה.

פורסם
ואז רואה שאני מקבל איזה גרוטאה שיוצרה בטורקיה אחרי שנת 00, זוועה.

והקשר לטורקיה הוא ?

שהרובוטים שמרכיבים את המכונית אוהדים של פנרבחצ'ה ?

אתם (וכל מי שמדקלם על אמינות של מכונית לפי ארץ מוצאה) עדיין לכודים בעבר הרחוק.

היום מכוניות מיוצרות בכל מקום בעולם (כדי שעלויות ההובלה לשוק היעד יהיו נמוכות) ע"י רובוטים (הדרך היחידה לאזן עלות הרכבה עם איכות הרכבה באופן שיצמצם למינימום את עלויות בקרת האיכות האנושית).

לרובוט לא ממש מזיז אם הוא מרכיב טויוטה בטורקיה, M-Class בארה"ב או C4 בסין.

זה בעיקר מזיז לאנשים שעדיין לא הסתגלו לעידן הגלובליזציה שבו אנו חיים.

פורסם

ע רובוטים יש מישהו שמפקח, יש מישהו תמיד שמפקח, לא רובוט בודק את המכונית כשהיא יוצת מפס הייצור או קרובה לזה, על הרובוטים והתוכנות שריצות עאת הרובוטים יש פיקוח, אני מאמין שיש מקומות בעולם שיש בהם כוח עבודה לא טוב, לא סתם כולם שונאים את המוצרים מסין כי הם לא אמינים.

אני בטוח שפעול בארה"ב שרוצה לחיות יחסית טוב יתאמץ ותר טוב מאשר איזה סיני שגר בבית קש ורק רוצה שיהיה לו מספיק אורז.

קשה לי למצוא מישהו שיגיד שמבחינת אמינות ( נעזוב את שאר הדברים), הונדה שנת 92-00 היא מדהימה ומושלמת.

ולא אוהב את טויוטה, לא חוכמה עם רכישה של הרבה מותגים להיות ראשונים בשוק, הונדה עם מותג הבית אקורה מצליחה לשמור חזק מאוד על מעמדה, שים הונדה וטויוטה, טויוטה כיצרנית של נטו טויוטה, ונטו רכב ותראה כי ההונדה עדיפה בכל הפרמטרים, שים לי סייויק 95 מול טויוטה 95, תראה לי דבר אחד שהטויוטה עדיפה.

• תוכן חדש...