Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטויוטות האלה חמוצות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא (עוד) דיון על אמינות תוצרת המזרח לעומת תוצרת היבשת הקלאסית.

זה דיון על הקשר בין קריאה לתיקון לאמינות של אותו רכב, אני טוען שאין קשר.

רוי, תאמין לי שלפני שיצרן מוציא הודעה לתיקון כמה עשרות אלפי רכבים, הוא יודע טוב מאוד מה התקלה, מה גרם לה ואיך לתקן אותה מהר ככל שניתן. לא יודע אם ראית פעם מסמך רשמי של ריקול...הוא מאוד מפורט עד רמת הבידוד של החוט הזה וההוא.

קבל את הטבלה השימושית של Ynet הסוקרת את הקריאות לתיקון מהשנים האחרונות.

תראה איזה יצרנים יש פה...כולם לא אמינים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אולי הונדה היו אמינות התחלתי לראות יותר מדי בעיות בהונודות החדשות בפורום הזה ממזגן שמוציא ריח ועד לבולמי זעזועים

שלא מוצאים את הבעיה שלהם. זה האוטו היחיד בפורום טכני שראיתי עם בעיות בין השנתוני היצור 2008-2009

אולי זה קשור לטורקיה אולי לא, בכל מיקרה שהם היו מיצרים ביפן הם באמת היו משהו מיוחד באמינות

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
אתה קשקשן ברמה כל-כך גבוהה שאתה חייב להתחיל לחשוב איך אתה עושה מזה כסף.

כמות גדולה של קורולות מודל 2003-2004 עם נורת Check Engine דולקת (שכרוכה בהחלפת ממיר ומחשב מנוע) הן באמת לא "בקרת איכות לא אחידה".

להיפך. אחידה מאוד. כל קורולה שנייה סבלה מהתקלה הזאת.

כן שומעים על ריקולים. אצל כל יצרן.

זה שאתה מעדיף לחיות עם תחושות הבטן שלך ולבסס עליהן תיאוריות שלא עומדות בשום אמות מידה רציונליות זו בעיה שלך.

נו, זה בדיוק מה שאמרתי.

לפחות כאן יודעים איזו תקלה הולכת להיות בכל הרכבים, הבעיות לא ספורדיות ולא משתנות מאקזמפלר אחד למשנהו.

אצל מיטב תוצרת >> או (תעשה ROTATE לסמלים) , בדרך כלל אתה לא יודע מה תקבל.

ספר את זה לבעל המגאן (שנת 08) מהמשרד הסמוך שהקפצתי היום לרכבת, או לבעל הC4 פיקאסו (גם שנת 08) שאשתו אספה אותו שבוע שעבר בניסאן סאני שנת 93 החבוטה שלהם אחרי שהרכב שוב נגרר למוסך אחרי אורגן אורות בלוח השעונים אחרי שהרכב נכבה באמצע נסיעה.

עברו תחת ידיי ובמשפחתי הרבה מאוד רכבים יפניים של כל היצרנים (מלבד הונדה) וכל אחד היה מינימום 3 שנים בבעלות ואני לא זוכר אפילו בעיה אחת ויחידה באף אחד מהם ! (מלבד איזו בעיה במערכת הפליטה בדיהטסו שרייד שנת 88 אוטומט לפני 10 שנים). זה נתון מדהים, אבל הוא לא מה שיגרום לי לקנות יפנית, לכן אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע.

נ.ב. הירידה שלך לפסים אישיים מאלצת אותי לציין שזה לא ישנה את העובדה שגירי AL4 עדיין גרועים, שום ריקול לא יעזור להם :wink:

כל אחד אומר מה שהוא מאמין בו, אני חושב שהדבקות שלך בגירי AL4 היא ברמת קשקוש גבוהה (כמו שאתה אוהב לכנות את דעתי הנ"ל) שיכול להכניס לך הרבה כסף מיחסי ציבור. יש לי אפילו סלוגן בשבילך : "הגיר שיודע יותר טוב ממך מה טוב בשבילך"

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, יש שתי אפשרויות:

1. אתה תתחיל לקרוא ולהתאמץ להבין את מה שכותבים לך ואח"כ תעשה מאמץ אמיתי להשיב לעניין.

-או-

2. אנחנו נתחיל למחוק לך בסיטונות הודעות שבהן אתה מדבר בעיקר עם עצמך.

אין לי כח לענות לשטויות שלך באריכות. בשביל זה אני משלם משכורת לשמר.

אתה לא יכול לכתוב "החוכמה זה לקטוף את הלימון לפני שהוא מבשיל, זה מה שעושה טויוטה",

לקבל תגובה שמזכירה את פיאסקו הממירים של הקורולה ולענות על כך ש"זה בדיוק מה שאמרתי. לפחות כאן יודעים איזו תקלה הולכת להיות בכל הרכבים, הבעיות לא ספורדיות ולא משתנות מאקזמפלר אחד למשנהו".

זו רמת טיעון של גן ילדים, ואני מתנצל מראש בפני ילדי הגנים על ההשוואה.

פורסם
אייל, יש שתי אפשרויות:

1. אתה תתחיל לקרוא ולהתאמץ להבין את מה שכותבים לך ואח"כ תעשה מאמץ אמיתי להשיב לעניין.

-או-

2. אנחנו נתחיל למחוק לך בסיטונות הודעות שבהן אתה מדבר בעיקר עם עצמך.

אין לי כח לענות לשטויות שלך באריכות. בשביל זה אני משלם משכורת לשמר.

אתה לא יכול לכתוב "החוכמה זה לקטוף את הלימון לפני שהוא מבשיל, זה מה שעושה טויוטה",

לקבל תגובה שמזכירה את פיאסקו הממירים של הקורולה ולענות על כך ש"זה בדיוק מה שאמרתי. לפחות כאן יודעים איזו תקלה הולכת להיות בכל הרכבים, הבעיות לא ספורדיות ולא משתנות מאקזמפלר אחד למשנהו".

זו רמת טיעון של גן ילדים, ואני מתנצל מראש בפני ילדי הגנים על ההשוואה.

כן, זה הפתרון הקל : תגובות מזלזלות שפוטרות מלהגיב לגופו של עניין באמתלה של גן ילדים , קשקושים , או פאשיזם ונאציזם בשרשורי פוליטיקה.

הסברתי באריכות דבר פשוט: אני מעדיף שיהיה סט קבוע של בעיות ידועות+הגורמים שלהם בדגם מסויים ,

מאשר בעיות רנדומליות שהגורם שלהן רחוק מלהיות ידוע מראש כמו שיש בדגמים אחרים.

בנוגע לממירים , אכן פאשלה רצינית, אין מה לומר.

היבואן טוען שמדובר באיכות הדלק הירודה בארץ, זה נשמע כמו תירוץ כי זה לא קורה ברכבים אחרים,

עם זאת הוא לקח אחריות מלאה על רכבים שרחוקים מאוד מלהיות בתקופת האחריות,

ואני דיי בטוח שזה לא היה קורה עם יצרנים/יבואנים אחרים בארץ ,כולל היבואן שמייבא את הרכבים מהיצרן החביב עליי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנתי.

אז אתה מעדיף לשלם 10,000 ש"ח כדי להחליף ממיר ומחשב במכונית שמלכתחילה עלתה לך 50% יותר מהמתחרות (כי היא אמינה) - העיקר שכשהבומבה תבוא אתה תדע שלא רק אתה נדפקת, אלא כל מי שקנה את המכונית הזו איתך.

זה בסך הכל משתלב היטב עם ראיית העולם הפוליטית שלך:

לא אכפת לך שיהיה כאן איום ונורא, כל עוד אתה יודע שאתה ממרר לערבים את החיים גם כן.

תהיה בריא.

פורסם

לא! אני מעדיף לדעת מראש מהו פוטנציאל התקלות ברכב מסויים לפני שאני קונה אותו.

אבל הדרך שהצגת את זה היא גם צורה להתסכל על חצי הכוס הריקה.

לצורך העניין,זה יהווה יתרון עבורי, כי בבואי (היפותטית) לרכוש קורולה מהשנים 03-04 , אני אדע מראש שיש בעיית בוצה במנועים שגומרת אותם בטרם עת, ושיש בעיית מחשב/ממיר. זה יתן לי אינדיקציה מספיק טובה :

א) לנסות להמנע לרכוש קורולה מהשנתונים האלה.

ב) לבדוק האם הבעיות האלה קרו וטופלו ברכבים מהשנתונים האלה - בהם אתעניין (אם בכל זאת התקציב מגביל והרצון לקורולה בלתי נשלט)

וכאמור, אם כבר נפלתי וקניתי כזאת מן החברה - יש לי גב מהיבואן. ואם קניתי חדשה, ממש לא שילמתי 50 אחוז יותר, שילמתי בדיוק אותו דבר כמו שאר רכבי הקבוצה.

כרגע המחירון בכלל לא חשוב,ולא מהווה פקטור כי דווקא על זה אנחנו מסכימים. גם הרכב שלי נשחק חזק ביחס לקורולה מאותה שנה, אז אנחנו באותה סירה. (אני חושב שקורולה 1.6 עולה יותר מגולף GTI מאותה שנה כאשר מדובר ברכבים בני 5-10)

אם כבר נכנסת לזה, ולמרות שזהו לא המקום כי יש שרשור באוף טופיק עם 1200 תגובות שעוסק בכך, אם נקביל את המקרה הזה להשקפה הפוליטית :

המדיניות שלך, שמר ושות' (מדיניות השמאל) , מדיניות ההימור : בוא ניתן להם עוד שטחים בלי לקבל כלום ונראה מה יקרה, במקרה הגרוע נרד מהארץ ( או בוא נקנה רכב עם מספר לא סופי של בעיות ידועות ועם DNA אמינות גרוע ונראה אם ההימור יצליח ,במקרה הגרוע נעלה על גרר כל שני וחמישי)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הונדה הביאה את האמינות לארה"ב ומשם התפשטה לכל העולם, להונדה אין כאלה תקלות.

אתה מנסה לעשות מעצמך צחוק בכוח?

הנה כל 12 הריקול של סיויק ב 2003.

הנה כל 5 הריקול של סיויק ב 2004.

הנה כל 5 הריקול שהיו לסיויק ב 2005.

הנה כל 9 הריקול שהיו לסיויק ב 2006.

הנה כל 3 הריקול שהיו לסיויק ב 2007.

ב 2008 היה רק ריקול אחד, כל הכבוד להונדה, הגיע הזמן ללמוד להרכיב את האוטו אחרי 3 שנים שהוא כבר מיוצר!

כל הריקול האלה הם אך ורק לסיויק, יש להונדה עוד לא מעט דגמים אחרים.

לא שהם לא אמינים, לכולם יש ריקול אבל לחשוב שאין להם תקלות בייצור זאת בדיחה עצובה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם נקביל את המקרה הזה להשקפה הפוליטית :
עזוב, חסוך ממני את הניתוחים שלך.

אין לך מושג בדבר דעותי, אבל אתה מרשה לעצמך בכל זאת לסכם אותן במשפט אחד פשטני ונבוב.

בהמשך לשתי האפשרויות שהצגתי בפניך, אנחנו נעבור עכשיו לעבוד לפי אפשרות ב'.

את הגיגיך המעמיקים אתה מוזמן לפרוש בפורום ערוץ "הופ קטנטנים". תמצא שם אוזן קשבת.

פורסם
כן, זה הפתרון הקל : תגובות מזלזלות שפוטרות מלהגיב לגופו של עניין באמתלה של גן ילדים , קשקושים , או פאשיזם ונאציזם בשרשורי פוליטיקה.

הסברתי באריכות דבר פשוט: אני מעדיף שיהיה סט קבוע של בעיות ידועות+הגורמים שלהם בדגם מסויים ,

מאשר בעיות רנדומליות שהגורם שלהן רחוק מלהיות ידוע מראש כמו שיש בדגמים אחרים.

בנוגע לממירים , אכן פאשלה רצינית, אין מה לומר.

היבואן טוען שמדובר באיכות הדלק הירודה בארץ, זה נשמע כמו תירוץ כי זה לא קורה ברכבים אחרים,

עם זאת הוא לקח אחריות מלאה על רכבים שרחוקים מאוד מלהיות בתקופת האחריות,

ואני דיי בטוח שזה לא היה קורה עם יצרנים/יבואנים אחרים בארץ ,כולל היבואן שמייבא את הרכבים מהיצרן החביב עליי.

אין לי ענין להתייחס לאמינות של הטויוטה מכיון שלתפיסתי היא אינה טובה או נחותה מכל מכונית אחרת. מה שכן תפס את תשומת הלב היא התיחסותך להתנהגותו ה"מופתית" של היבואן. ובכן, לפחות לפי מה שקראתי בפורום הזה, התיחסות יבואן שהיא תלוית רצון טוב או גחמה של היבואן והקפדה מוחלטת על שימוש אך ורק במערך השרות שלו לאורך שנים, גם לאחר תם תקופת האחריות, לצורך הכרה במה שנראה ככשל ייצור או תכנון, ניתן לכנות בכל מיני שמות, "מופתית" אינו אחד מהם.

פורסם
אתה מנסה לעשות מעצמך צחוק בכוח?

הנה כל 12 הריקול של סיויק ב 2003.

הנה כל 5 הריקול של סיויק ב 2004.

הנה כל 5 הריקול שהיו לסיויק ב 2005.

הנה כל 9 הריקול שהיו לסיויק ב 2006.

הנה כל 3 הריקול שהיו לסיויק ב 2007.

ב 2008 היה רק ריקול אחד, כל הכבוד להונדה, הגיע הזמן ללמוד להרכיב את האוטו אחרי 3 שנים שהוא כבר מיוצר!

כל הריקול האלה הם אך ורק לסיויק, יש להונדה עוד לא מעט דגמים אחרים.

לא שהם לא אמינים, לכולם יש ריקול אבל לחשוב שאין להם תקלות בייצור זאת בדיחה עצובה.

הכל לאחר שנת 2000, אחרי שנת 2000 אין יותר סיוויק, אלא בדיחה עלובה שמיוצרת בטורקיה, מבחינתי סיוויק שרכב שיוצר בין השנים 92-00, ואין עוד מלבדו.

וכל הכבוד! פאם ראשונה שלא אני מכמניס וויכוח בין ימין לשמאל בדיונים פה

• תוכן חדש...