Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.sonicelectronix.com/item_2682_MA+Audio+HK802SX.html

סתם רציתי לשתף אתכם.

מה נראה לכם? מגבר טוב? שווה את הכסף? שימו לב להתנגדויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת היא שמהמוניטין של החברה (ma audio) קשה לי להאמין שהמגבר יעמוד בהצהרות של החברה,ועם כן אז כנראה צאיך מערכת חשמל בריאה ביותר ברכב על מנת להוציא ממנו את ההצהרות (בקשר למוניטין החברה אני מדבר לא מתוך ניסיון אלא מתוך מה שקראתי באינטרנט).

הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא לביקורת לגבי המגבר הנ"ל הוא הדבר הבא:

http://www.carreview.com/cat/car-audio/amplifiers/ma-audio/PRD_329147_1806crx.aspx

פורסם

הנתונים נראים קצת הזויים.

החברה נחשבת כבינונית מינוס (משהו דומה ל BOSS)

לדעתי יש אופציות טובות יותר במחיר הזה.

למה אתה מייעד את המגבר הזה ?

מפעל סיני שאני עובד איתו החל בבניית אב טיפוס של מגבר CLASS T לרכב - זה יהיה מעניין מאוד !! אעדכן לכשיהיה מפרט מוגמר (CHIP TRIPATH)

...CASKA for life

פורסם

הפייז אופוס היה מגבר חזק שמבוסס על קלאס T. לא יצא לי יותר מדי להתרשם מהאיכות שלו, אך כוח לא היה חסר.

בכלל, כמה יצרנים עובדים עכשיו על ייצור מגברים חסכוניים וקומפקטיים יותר. ככל שאנשים התחילו לרכוש מכוניות קטנות יותר, כך גם המגברים מצטמקים :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגברים של MA אודיו דווקא מקבלים חוות דעות טובות לפי רוב הדיווחים שראיתי עליהם.

יש להם גם אקולייזרים 15 וגם 30 ערוץ לכל צד אנלוגיים שנחשבים כמוצרים עם תמורה גבוהה למחיר.

מבחינת כוח דווקא קראתי הרבה ביקורות טובות והם מצטיינים במגברים יחסית קטנים להספק מוצא.

כרגע אני ממש לא מתעניין במגבר - הוא פשוט משך לי את העין.

מעניין איך הוא יתמודד עם שני ארסנלים... למשל.

סתם, כי בא לי לדבר...:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האמת היא שמהמוניטין של החברה (ma audio) קשה לי להאמין שהמגבר יעמוד בהצהרות של החברה,ועם כן אז כנראה צאיך מערכת חשמל בריאה ביותר ברכב על מנת להוציא ממנו את ההצהרות (בקשר למוניטין החברה אני מדבר לא מתוך ניסיון אלא מתוך מה שקראתי באינטרנט).

הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא לביקורת לגבי המגבר הנ"ל הוא הדבר הבא:

http://www.carreview.com/cat/car-audio/amplifiers/ma-audio/PRD_329147_1806crx.aspx

הנתונים נראים קצת הזויים.

החברה נחשבת כבינונית מינוס (משהו דומה ל BOSS)

לדעתי יש אופציות טובות יותר במחיר הזה.

למה אתה מייעד את המגבר הזה ?

מפעל סיני שאני עובד איתו החל בבניית אב טיפוס של מגבר CLASS T לרכב - זה יהיה מעניין מאוד !! אעדכן לכשיהיה מפרט מוגמר (CHIP TRIPATH)

כמה דברים:

1.חברת MA-AUDIO היא לא זבל סיני ולא ברמה של חברות מדבקה כמו BOSS.

החברה היא חברה ותיקה עוד לפני שכולנו חשבנו בכלל על אודיו לרכב.

MA_AUDIO מייצג את השם המלא והותיק שלהם :mobile authority.

החברה לא מתיימרת להיות היי-אנד, אבל בינוני מינוס זה לא בדיוק ההגדרה.

2.מגברי קלאס T קיימים שנים, וגם בתחום הרכב.

האופוסים כמו שאיתמר הזכיר היו בעלי מעבדים של טרייפאט' כמו האופוס 150.4 והאופוס 2 וכמובן גם האופוס 4.

גם מגברים של קלריון יש בקלאס T.

כמובן גם ארק-אודיו וגם ETON עם קלאס T.

אפילו מגברים של סרווין ווגה ועוד רבים אחרים וותיקים.

הנה כמה לדוגמא:

ארק-אודיו KAR1000.2T:

inside1.jpg

CERWIN VEGA EXL1000:

inside1.jpg

קלריון DPX1000.2 כאן גם רואים בבירור את המעבד של טריפאט'.

inside5.jpg

פייז ליינר האופוס-1 מונובלוק:

inside1.jpg

כמובן האופוס-4 בעל 2 מעבדי טרייפאט':

inside4.jpg

under construction..

פורסם

C&C music factory - things that make you go hmmm

:-D

אבל רוב חברי הפורום צעירים מידי בכדי לזכור את הטראק הזה :lol:

תג מחיר מעניין ביותר למגבר שבא מבית כל כך וותיק - מה שלא ידעתי זה שהם באמת וותיקים.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לARC גם סדרת מיני של מגברים פצפונים וראיתי אותם הם באמת פצפונים שאם אני זוכר נכון הם גם שייכים לקלאס T ומחירם לא בשמיים.

פורסם

כל זה טוב ויפה, אלא, שהסינים מתכננים למכור אותו ב 75 דולר ליחידה (לרוכש 100 יחידות ומעלה) - ובהנחה שהם מתבססים על מגבר קיים ועל אותו צ'יפ של TRIPATH - אני חושב שהם הולכים להביא רמת איכות שלא מוכרת במגברים של 600-800 ש"ח לצרכן (ראה ערך SONIC IMPACT ומה שהם עוללו לשוק הסטריאו הביתי - לדוגמא: רסיבר הדגל של פיוניר מוגבר CLASST רק שאצלהם זה נקרא ICE)

...CASKA for life

פורסם

נימיקיפוד,

בוא אני אגלה לך סוד קטן.. לא גילית את אמריקה מחדש.

הסינים ימכרו לכל אחד , העיקר שתתחייב לכמויות.

לגבי טיב המוצר ובקרת האיכות שלו? זה כבר עניין אחר.

אל תשכח שהחברות השונות לרוב מייצרות במפעלים בבעלותם בסין, ובקרת האיכות נשמרת בין אם זה מיוצר בסין ,קוריאה,טוויאן או בגרמניה.

ושאתה כותב "כל זה טוב ויפה, אבל.."

זה די מגוכך, כי אתה משווה לי קנייה של 100 מגברים מסין מול עלות צרכן של חברה מבוססת?

יש לך בכלל מושג קלוש מה כרוך בסוגיית ייבוא הכולל ייצור בסין?

זה שזה עולה בשער המפעל 75 דולר ליחידה לא אומר כלום לגבי המחיר הסופי שלו לצרכן.

רוב הסיכויים שהעלות מוצר בהגיעו לארץ המוצא לאחר כל התשלומים תכפיל את עלות המוצר בשערי המפעל בסין.

under construction..

פורסם

אתה בטוח שזה 100 ולא 1000?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בכל זאת גם ב200$ זה עדיין לא יקר.

אלי

אלי, אתה יודע כמה יעלה לצרכן מגבר, שעלותו ליצרן היא 200 דולר?

מחירו לצרכן יהיה לא פחות מ600-800דולר במינימום.

under construction..

פורסם

אוקי טעות קטנה בחישוב

75 דולר בשער המפעל = 150 דולר עלות ליבואן בארץ, וזה לפי הערכה שלך ניר:

"זה שזה עולה בשער המפעל 75 דולר ליחידה לא אומר כלום לגבי המחיר הסופי שלו לצרכן.

רוב הסיכויים שהעלות מוצר בהגיעו לארץ המוצא לאחר כל התשלומים תכפיל את עלות המוצר בשערי המפעל בסין."

עם עוד רווח מכובד מאוד 400$= 1600 ש"ח +- עדיין בגדר הסביר

אלי

פורסם

אלי, לא הבנת אותי נכון.

אני ארשום את זה בצורת דוגמאת ייבוא:

המקור הוא החברה, לצורך העניין והדוגמא חברת "אלפיין".

ארץ המוצא היא ארה"ב שם החברה מרכזת פעילות.

החברה מייצרת בסין שזה ארץ המקור(ארץ הייצור).

עלות המוצר היא 75 דולר בארץ המקור(סין), עלותו בארץ המוצא(ארה"ב) לאחר כל התשלומים היא בערך פי 2, כלומר 150 דולר עלות של" אלפיין".

העלות לשיווק(דילרים ודיסטריביוטרים) היא בערך 300-400 דולר.

העלות לצרכן היא בערך 600-700 דולר.

אני מקווה שעכשיו הייתי יותר ברור:).

under construction..

• תוכן חדש...